136

Анонимен

преди 2 години

За половин година двамата мошеници показаха какво могат -- отключени сме от сигурни доставки на газ от Русия, сега ще получаваме от посредници по-скъп газ от на майната си, трябва да бъдат съдени за нанасяне вреда на българския бюджет, чиито пари не са им бащиния, нали? Чужди пари може лесно да изразходват и не носят никаква отговорност, какъв рай за предатели! Философстването им се свежда до "ние сме скъпи на триците, а на брашното сме евтини."

135

Грешка на природата

преди 2 години

Киро, Асен, Рашко, Корнелия

134

Анонимен

преди 2 години

Кокорец- вън!!!!!

133

Анонимен

преди 2 години

'' ИТН излиза от коалициятa '' ...................................... нещата са ясни и за децата ... всички искат цялата власт само за себе си, очаквайте поредните нови избори с поредния фрагментиран парламент.

132

Анонимен

преди 2 години

Kuh debelak, само ни губиш времето с празни приказки и лъжи, всичко което е било записано подлежи на ревизия предвид на променяща се геополитическа и геоикономическа обстановка. В брюксел да са мислили какво правят, не сме длъжни безропотно да изпълняваме някакъв сценарий, в който играем роля на вечно губеща колония. Както Орбан им каза - "ами добре сложете на масата 17 милиарда евро и ще ви гласуваме ембаргото" и си защити интересите, същото ще направим и ние. Селски ***, вън от минфина.

131

По същество

преди 2 години

На този половината му думи са чуждици и жаргон... Как го разбират пенсионерите например, не знам.

130

Анонимен

преди 2 години

Херо Мустафа си заминава, ще и останат снимките с коремното и целият кабинет на ПП. Няма да липсва на никого.

129

анонимен

преди 2 години

Никакво евро, както и да си въртиш езика не сме готови, а след години един господ знае.Иоще не мълчете,покрай шоуто на ИМТ не сме забравили- кой разкри боенни тайни на урката,а?

128

КВО ТОЛКОВА 30%?

преди 2 години

ЕВРОЗОНА, ОБЕДНЯВАНЕ, НИЩО НЕ РАЗБИРАМ ЗА ДА СЕ ИЗКАЖА. ДАЖЕ МИСЛЕХ, ЧЕ ЗА ТОВА СМЕ ОБЕДНЕЛИ ВЕЧЕ С 30% ЗАЩОТО СМЕ ВЛЕЗЛИ? ЗАЩО ТОГАВА НИ ОЩАВИХА? ТРЕНИРАТ НИ ЗА ДА СВИКНЕМ ЛИ?

127

България - бедна

преди 2 години

Няма пари за пенсии и заплати....... Чака пари от еврофондовете..... Щели да плаща дълговете на Италия и Испания...... Алоооо, нещастници....... Колкото Русия ще плаща дълговете на Китай......

126

Анонимен

преди 2 години

Не дадоха БНТ, БНБ, не дадоха 3,9 милиарда на СЛАВИ. Не дадоха да се очалгари БНБ, БНТ. Фалиралото шоу на Слави да влезе на държавна издръжка в БНТ да сее простащина и чалга. Спряха митницата на ГЕРБ и ДПС. Пуснете една ревизия на телевизия Седем-осми и на фирмите на Чалгаря. Да го видим колко печели, кои са му спонсорите. Овергаз и Лукойл дават ли му руски пари? Да научи народа как върви бизнеса му с чалга и вулгарие.

125

Като не искат,

преди 2 години

вържете го тогава за копейката. Наистина всичко мислещо е избягало от тази територия. Цял свят се ваксинира, но наште умници слушат путин и се дърпат. Повече от 20 години лева е с фиксиран курс към еврото, ама умниците още умуват. Трудно им е да вдянат, че единствената видима промяна ще е отпадането на едни такси за превалутиране, които сега банкерите сладко си гушкат.

124

Анонимен

преди 2 години

Показателно е че трябва да ни убеждават колко убаво е еврото. (:

123

Анонимен

преди 2 години

Голяма грешка си ти, Кокорчо! Но скоро ще я поправим.

122

Аз промяната

преди 2 години

И Бойко кадъна иска еврото, ама Севда ПР ми каза да скачам срещу ПП за същото защото иначе довечера няма да ме пуснат на авганците и ще стоя само да се облизвам отстрани. В харема си има ред и които иск да се облажи като Бойко кадъна трябва да си го заслужи.

121

ШОУТО СВЪРШИ.

преди 2 години

ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ РЕШИ ТОЙ ИЛИ ДРУГ ЧРЕЗ НЕГО ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА, НАПРАВИ НЯКОЛКО СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА И ЕДНО РЕДОВНО, НО ДЪРЖАВАТА ФАЛИРА И НАРОДА ОБЕДНЯ? КОАЛИЦИЯТА СЕ РАЗПАДНА, ПАРТИИТЕ СЕ ИЗПОКАРАХА, НАРОДА СЕ РАЗДЕЛИ, НАМРАЗИ СЕБЕ СИ И БЛИЖНИТЕ СИ И СЕ ОШАШАВИ? НЕ ЗНАЕ КАК САМ СЕ ДОКАРА ДО ТОЗИ КРАХ И БЕЗИЗХОДИЦА.

120

Анонимен

преди 2 години

Имам само 500 символа и не мога да си развия мисълта в един коментар. Потърсете в Ютюб интервютата на Григор Сарийски - той обяснява много логично недостатъците от влизането в Еврозоната. Приемането на Еврото като валута НЕ Е КАКТО влизането в Еврозоната. А тази стъпка има ДВА ГОЛЕМИ НЕДОСТАТЪКА - 1. Ще станем с около 30% по-бедни като начало и 2. Косвено ще трябва да плащаме огромните държавни дългове на държави като Гърция, Италия, Ирландия и т.н.

119

Аз промяната

преди 2 години

Аз станах куку от толкова блъскане в харем гроб, ама по пример на Бойко кадъна търпя мама за хубост. Яко се изперква в гроб, не е добре толкова да те чалстрят

118

Kpss

преди 2 години

Няма,няма да бъде грешка,не се притеснявай,а си заминавай!!!!!!

117

Джингизъ Ханъ

преди 2 години

До: номер 113 Прав си, Асане! Бъдещето е в монголските тугрици! АЗ КАЗАХЪ!