161

Анонимен

преди 1 година

Това Безгръбначно същество трябва да бъде прогонено незабавно!

160

Анонимен

преди 1 година

Кирчо си го казва- Европейският съюз иска да ни бъде- ни повече, ни по-малко- гарант за трите точки, които стоят в основата на ветото...ЕС - видяхме колко струват гаранциите на Франция и Германия за Украйна! Кирчо незабавно трябва да се отстрани от всички преговори за Македония, защото е назначен предател!Незабавно!ИНТ напуснаха правителството, защото предателското падане на ветото е въпрос на време. Кога ще ни предаде кирчо, а не дали...

159

Анонимен

преди 1 година

"да обясни какво има в предвид", каза Петков."--Петков,само на теб ли не ти е ясно,защото на нас всичко ни е ясно-България ясно е заявила,че всички точки по споразумението с РСМ трябва да бъдат изпълнени и СЛЕД това даваме зелена светлина. България не приема никакъв натиск от НИКЪДЕ! Какви са тези уговорки за гаранции от Европа?? Е това ти припомнят всеки път-никакви уговорки,никакви обещания,никакви гаранции-ВСИЧКО да си изпълнят така,както изпълниха всички точки по исканията на Гърция!!!!Ясно?

158

Анонимен

преди 1 година

киро сега ще има повече време да оправя лена

157

Анонимен

преди 1 година

Лесно се познава, че лъже: говори ли значи лъже!!

156

L.

преди 1 година

1. Оставка 2. Оставка 3. Оставка! Което ми напомня, че и Бойко доставреме се дърпаше за неговата.

155

Йордан

преди 1 година

Това коопи.ле вече си търси шамарите, Кирчо пали на някъде че иде народната любов!!!

154

Анонимен

преди 1 година

Абе кой му дреме за Македонията!?Освен на комплексарите.

153

Роми

преди 1 година

Гибралтар - България 2 - 1 финал?

152

Вьзмутен

преди 1 година

В началото на протестите и ас му повярвах , *** след като дойде на власт видях каква лисица е влязла вьв кокошарника

151

Анонимен

преди 1 година

Кире, дойде с лъжа. Излъга за ваксините. Излъга за 9те милиарда. Излъга ни всички и сега отива да си харчи на воля. На Линда ще направи козунакозавод и бранд. А на Лена голям табор. И бръснарница.

150

Анонимен

преди 1 година

161: Виж баща му на Кирчо. И си реши. Но се огледай и в Лена. Поразпитай за родата в едно градче до София.

149

Анонимен

преди 1 година

Просто лъжец

148

Бългрия командва!!!

преди 1 година

Дойче веле: България се намесва във вътрешната политика на САЩ. Сменят Херо Мустафа заради неуспешния про-американски проект "Киро и Кокорчо".

147

Рашко Бойков

преди 1 година

Просто Киро да стяга багажа за затвора. Колкото каквото е позволено.

146

Анонимен

преди 1 година

Първо четем това "Понеже в последните дни чувам неверни твърдения, че правителството има две външни политики", а малко по надолу четем вече това "С Вархеи той посочи, че е имал конструктивен диалог. Заедно работят, за да се види дали е възможно ЕС да бъде гарант за тези три условия", Кире, не че нещо, ама ти сам си признаваш че търсите начин да заобиколите позицията на НС, не те знам на какво са те учили в Харвард, ама е по-добре да си мълчиш, щото сам си противоречиш и ставаш за смях:)

145

Случаен минувач

преди 1 година

Ей, шapлатанин такъв, спри да лъжеш хората! Друго не умееш! И ти, и твоите приближени! Ама хората не са толкова прости, колкото ги мислиш! Ама вярно - дайте да му организираме едно "Българско лято" на тоя! Всяка вечер - на "Батенберг" и да ревнем: Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Иначе съм против блокиране на кръстовища, това вече не е цивилизовано.

144

Анонимен

преди 1 година

Кире харвардската мента

143

реалист

преди 1 година

Спирате всякакви преговори с Македония,обещавате,че няма да приемем Истанбулската конвенция,прекратявате нечовешката инфлация,която изкуствено създадохте и чак тогава ще повярвам,че не сте родоотстъпници дошли да ни досъсипят

142

Анонимен

преди 1 година

Кире, Кирееее, ти една ясна мисъл неможе да формулираш, какво остава за 3 ясни изисквания, просто млъкни, ако си мълчиш поне ще има някой, който да си мисли че си умен:)