37

Цеко

преди 1 година

Бреййй, тези много умни, вместо по образование, знания, опит, показани постижения, искат по пол!!! Че те както са я подкарали утре ще пробират по сексуална ориентация или по размер на джуки, бедро, мустаци, че и по плешивост. Ба си простите хора, маскирали се като ЕС.

36

до 34

преди 1 година

Драги ми смехурко, не правиш разлика между който и които, не можеш да пишеш правилно, ама седнал да си плямпа... Не съм написал долния коменар, с над 20 години стаж съм с 2 собствени консултантски компании. Има доста качествени жени в сектора откъм знания и умения. А ненужни хора в бизнеса не се държат. Ненужни са тия по борсите за труда.

35

Анонимен

преди 1 година

Единствените места къде има някакъв смисъл от квоти са места където е важно да има представителство на населението. Пример - парламента или общинските съвети. При това нека да е квота в кандидатурите. Например - на избори от 12 кандидат депутати да има 6 жени и 6 мъже иначе листата не се регистрира. И после хората гласуват с преференции (водача на листа се избира със жребии в ЦИК) за който искат ....Всичко останало са глупости.

34

Обективен

преди 1 година

Изкуствените квоти са левичарски похват, който винаги води до неефективност и загуба на качество...

33

заеви

преди 1 година

Има много жени, които са квалифицирани за топ позиции и те трябва да получат възможността да ги достигнат.... В условията на честна конкуренция? Не? Как назначение по признак, различен от професионални качества, води до продуктивност? Тези са болни, това е ужас някакъв.

32

Анонимен

преди 1 година

Do 10Миличка, знам ви всичките по офисите - senior facebook manager. Имам 15+ години стаж в ИТту и до сега жените, който съм срещнал в сферата и си вършат работата се броят на пръсти. Не ми се обяснявай колко пари правиш - тотално ненужна си и си там точно заради ей такива европедерастий. Ай у лево.

31

нормален

преди 1 година

а гейовете колко процента да са ?

30

до 29

преди 1 година

Бордът ще стане 4 човека. Да обяснявам ли нататък?

29

era

преди 1 година

99% да бъдат, стига да имат качества. Ще си ЕС калинки, щото трябва да заппълним квотата!

28

до 29

преди 1 година

Мне. Просто ще има нов член в борда. Мисли малко.

27

Анонимен

преди 1 година

Това е тотална глупост. Например ако от трима служители поне 40% трябва да са жени то те трябва да са две! Какво правим със социалния пол и с останалите полове освен мъж и жена. Уж се борим за равенство на половете а им определят квоти. Утре ще кажат и колко процента трябва да са християни, мюсюлмани, баварци и т.н.

26

Анонимен

преди 1 година

До Сексизъм?!?Те сега жените може и да са над 60% в армията. Миньори също има жени (впреки че не копат точно на разкривката).

25

Сексизъм?!?

преди 1 година

Аз искам 50% жени войници, пожарникари и миньори, като критериите за длъжността да същите като при мъжете! Хайде като искате равенство да сме равни във всичко!

24

Анонимен

преди 1 година

А защо дискриминирате гейзерунгелчетата..

23

Ноби

преди 1 година

май отива на кино тоя ес. да се махаме докато е време

22

Анонимен

преди 1 година

А защо не искат 40% жени в хамалската професия?

21

до 22

преди 1 година

То е време да бием шута на всичкия ненужен слугинаж тука, бачкащ в сивия сектор и неправещ нищо полезно за общество икономика, ама на- ей те тебе.

20

Шефрет

преди 1 година

Време е да бием шута на ЕС. Рова е най голямото недоразумение в човешката история.

19

Цоцолана от Люлин

преди 1 година

Аз не работа.мажа ми искарва парите в нас- кара такси и работи вав склат.докарва 3-4000 месечно.моята работа е да гледам каталогат на лидал и кафлант и да запасявам 3ти фризира сас храна. няма за какво да работа слет като мажат мие прекрасен и се грижи за мен постоянно.днес сам сготвила 3 манджи да има тои да иаде заштото вав нас масата е наи важното нещо.и точно сас измислениат кови вирос искаха да оказват контрол над масити а масата е свещена за балгаринат.

18

нн

преди 1 година

По-зле от Съветския съюз едно време.....всеки ден нови глупости бълват.....да назначаваме хора на сексистки признак