28

Анонимен

преди 2 години

Да бе Насе, за пари е, то Дългия директно го каза, иде реч за едни 9 млрд. опукани за 9 дена, за един нов дълг от 10 млрд., за едни 1,2 млрд. с които ужким требваше да купим пшеница още март месец, то новата реколта излиза след месец, ама ние още не сме купили нищо:) та това все са пари Насе

27

Рашков

преди 2 години

Къ Пъ КОН ПИ ще се прекръски на Къ Пъ Рашков ПИ :))))

26

Анонимен

преди 2 години

Ако махнем ДБ-то ще говорим за по-малко пари. Що бил такъв бюджетът? А пък нищо не пречи да вярваме на ДБ-то и да махнем ИТН-то.

25

Анонимен

преди 2 години

Ша знаем. Айде сега, събирайте си парцалките и да ви няма!

24

Българин

преди 2 години

За пари става въпрос. ЕС спря да дава.

23

Зъб

преди 2 години

ДБ са нагаждачи и предатели, няма да влязат повече в парламента

22

Анонимен

преди 2 години

Дребен и гаден що е то?

21

до 656

преди 2 години

Бяха 19 до миналата година, сега са 22 имота, при положение, че с жена му са разведени, защото все твърди, че са от нея, а горкият той е на една пенсия и една заплата от държавата! Как става така, за една година, още три имота!

20

Анонимен

преди 2 години

Киро казал на Балабанов, че Бойко Рашков понеже бил много възрастен искат да го махнат като министър понеже вече е много на възраст и нямал силите да уволни 7000 полицаи, за да направи реформите. Но Рашков е разследван от КПКОМПИ и като го назначат за шеф на КПКОМПИ означава, че РАШКОВ САМ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ЗА 22 ИВОТА И 45 ТОАЛЕТНИ. Хахахахахаха тези ни вземаха за баламурници. Народа не кълве. ОСТАВКА ВЕДНАГА И СЪД ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Бившия агент от ДС, сега - пръв демократ, пробва идеята че е по-добре да остане на власт. Хехех. Забавно дребно човече!

18

Анонимен

преди 2 години

То ние си знаем че при Гнома всичко се прави за пари, няма нужда да си признава.

17

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този генерал? Да си събира парцалите и да се маха. Само постове разпределяте шест месеца, а работа никаква не сте свършили. Цените на тока, горивата и храните не ви интересуват. Да се махате всички.

16

656

преди 2 години

Собственик на 19 имота, които няма как да са придобити законно ще оглавява комисия за отнемане на незаконно придобито имущество. Ей, ненормал-ници. И вие и тези, които гласуваха за вас.

15

анонимен

преди 2 години

Подкрепи новият пост на Бойко Рашков?! Колко месеца минаха, откакто Цацаров оваканти поста на КПКОНПИ и дума не обелваха кой ще го заеме! Сега им припари, на Простото, на Ококореното, на Спеца от НАП и най-вече на Рашков с 22-та имота придобити със заплати на държавна служба! За да няма кой да ги разследва, това е целта!

14

Кънчо

преди 2 години

хаха Баце като казваше, че не е време за избори - реваххте на умряло, че изборите не са проблем...е сега също изборите не са проблем, даже с добвака референдум за еврото. По-страшното е че не пускате кокала, щото пак ще се теглят едни пари кредити и чакаме вноска от ЕС по плана за възстановяване. Вместо да се стартира процедурата по нови избори, вие сега ще чакате до последно и ще губите времето на народа, за да може да се нагушите, щото повече власт..йок.

13

Помните ли?

преди 2 години

Ген. Атанасов, който беше обвинен навремето от главния прокурор Филчев, че е шпионин, от което се роди разработката "Гном". Този прякор е от онова време. Абсолютно статукво. Прах в очите на слепите е всичко, което говори Атанасов. България го храни цял живот. Атанас Атанасов където се казва потен вода не е пил. Цял живот на държавната софра.

12

София

преди 2 години

Атанасе, за България и българите или за едните долари от "дарения"/НПО-та го правите? Щот до сега имахте милиард възможности да прокарате прословутата ви съдебна реформа, дет толкова се хвалехте с нея и толкова много я искахте, а резултати нулеви от ваша страна. Просто си признай, че сте поредните дошли на хранилка без особена идея и визия какво да правят в парламента. Камо ли нещо полезно.

11

Джонсън

преди 2 години

До Анонимен Генера- измислен, гном да ходи в Украйна да се бие

10

Анонимен

преди 2 години

Двама души дружина, трима души дружина с предател. тия пък ми направили четворна коалиция, ама в четирите партийки пък по малки партии. И сега така се развоня всичко, та чак се не трае.

9

Смях в залата

преди 2 години

Това вие най-добре го знаете. И Корнела. Както казахте: Не сме перфектни, нямаме мнозинство, но не е време за избори. Правим го за България. Смях в залата.