16

Анонимен

преди 1 година

Не позволихме на Киро да изтегли още дългове, за да пълним гушите на световните банки и да ни контролират! Гордей си със синовете и дъщерите си Българийо!

15

Анонимен

преди 1 година

Знаем го Славчо какъв е, само съжалявам за маестрото Евгени Димитров, той поне има талант за разлика от учиндолския селянин :)))

14

Анонимен

преди 1 година

Край на управлението? Уес, Уес, Уес, 10 млрд пъти Уес!

13

Анонимен

преди 1 година

Не позволихме на Лавров да прелети до Белград и изведнъж Славчо хвърли бялата кърпа :)))

12

Анонимен

преди 1 година

Дано е край, че леко ми писна от тия харварти, да си бачкат там каквото са учили и да не се опитват да стават политици, не им се отдава, то такива каши забъркаха, че ТиКвата взе да изглижда кат първолак

11

Анонимен

преди 1 година

Много професори, много нещо в БГ :))) Еми да правят нови избори тогава, ИТН остават вън :)) Точно когато отрязахме Раша, изведнъж Славчо хвърли бомбата, че се отцепва от коалицията, какво съвпадение само :)))

10

Размисли и Старсти

преди 1 година

Най-евтино гориво/бензин А95/ към днешна дата в София струва 3,16 лв. за литър, а най-скъпото е 3,33 лв.Ако от днес действаше прословутата отстъпка от 25 ст. за 50 литра месечно, дали там където е най-скъпото щеше да зарежда някой? Или дали щеше да се извие километрична опашка при най-евтиното?А дали пък ден-два преди отстъпката да влезе в сила, няма да изравнят цените или да има разлика само от по 1-2 стотинки?!

9

aa1830

преди 1 година

Не можаха да разделят милиардите - и Кирчо послъгва бая и Слави е искал да бръкне по-дълбоко в касата с мед. Така е - когато чалгари, канадски парашутисти, дърти комунисти и псевдо демократи се обединят в името на тарикатлъка. Нали всички щяха да сменят Гешев, нали правосъдна реформа, нали нова конституция - къде сте искания и протестиращи от лято 2020?

8

негласувал

преди 1 година

Крайно време е чалгата да влезе в кръчмата и да излезе завинаги от политиката.До сега не съм гласувал защото нямаше за кого.Но ако наистина има избори ще подкрепя тези момчета.

7

Анонимен

преди 1 година

Двата измислени танкера отидоха в канала.

6

Анонимен

преди 1 година

Калпаво или не, това правителство няма алтернатива в момента. Герб не иска да управлява... Така, че тия некадърници продължават...

5

Анонимен

преди 1 година

Ами дано! Това правителство ще запомня единственно с обгрижването и осигоряването на комфорт на 100 000 нашественици за сметка на собствения си народ който от както те са на Влас обедня още повече.Оставка

4

Анонимен

преди 1 година

Истината е,че се намеси Кремъл.Ще върнат статуквото,което хем ще граби,хем ще удовлетворява щенията на Русия да се вбива клин в НАТО и ЕС.

3

Анонимен

преди 1 година

Може, но не е задължително. Едно привикване на Козяк и ще изкарат мандата до края... но да не забравяме, че Козяк държи и другата марионетка - янев в ръкава.

2

Анонимен

преди 1 година

Докато ни занимават с края на управлението, спрямо България се води вече реална война. ЕС праща сто човека да ни набиват канчето за крадците македонски, а САЩ ни сменя посланика с човек, който е бил посланик в Хаити - ядрената военна база на САЩ, в която всяка седмица се прави учение на населението как да оцелеят при ядрен удар. Не е шега. Ядрен удар, защото в Хаити са ядрени бомби и е ядрена мишена на всички в околността. Та това се случва, докато ние обсъждаме канадци и сие.

1

Анонимен

преди 1 година

Така е. Те не могат да си дишат въздуха в една стая. В омраза са заченати. Тази обща омраза към предишните управляващи ги разложи. Всичко заченато в омраза не води до нищо хубаво и много бързо се разпада. Омразата ще ги довърши.