47

Анонимен

преди 2 години

Щом се бият за Украйна украинските поляци, требва и масово да нападат, то нестава само поединично по партизански да очистят некое генералче, което веднага се заменя на момента :) Праща им оръжие Запада, да организират поне 100к войска и да предприемат атака, не само да се крият и да целят некой със снайпер :) Те имат равен терен, немат планини, все некога требва да се решат да нападнат масово :))

46

Анонимен

преди 2 години

Може ли да спрете да ни инфромирате всеки час какво е излъгал Зеленяшка или някой друг укър? Очевадно е че 95% от информацията им е пропагандна лъжа. Много героично се сражават укърите - ама отстъпват. А там където укърите не отстъпят - героично се евакуират с бели знамена към военнопленнически лагери. И все пак са избили стотици милиони руски войници, ако не и направо милиарди - целия китайски народ е зает да копае дупки за гробове ежедневно и не смогва...

45

Пука и на Жужа

преди 2 години

Тя си има часовник за 500 000 долара и няколко яхтички.

44

Анонимен

преди 2 години

Поляците са наистина корави, не си мислете, че отстъпват на българите в това отношение, но това се отнася за Полша, не за Украйна :))) Зеленски губи по всички фронтове, мейби требва да вкара поляци от Полша, тогава ще го възприемат на сериозно :)

43

До 51

преди 2 години

Стига си лъгал.Никой от украинска страна не е говорил за 60 хиляди жертви. Споменават числото 31 хиляди .Като в тях се включват и вагнеровците,опълчението от ДНР и ЛНР,и Росгвардия.

42

Анонимен

преди 2 години

Това е лъжа. Русия е "непобедима" и няма как да изгуби нито един войник.

41

Опала

преди 2 години

Не се притесняваме, те руснаците възкръсват явно. Преди няколко седмици бяха 60к загинали. Преди два месеца Зеленски говори за 40к, уж потвърдено от ОК, днес Зеленски каза 31к. Според мен слагат цивилните, набедените за колаборационисти рускоговорящи в Украйна и силите на ДНР и ЛНР в тези числа и умножават по 2. Друга статия тук пък говореше, че мнозинството убити от руска страна са малцинства. Абе, върви ви разбери.

40

Анонимен

преди 2 години

Путин ще загуби и жалкия си живот на масов убиец. Всички жертви в тази война ще са негова заслуга... (над 60 хиляди досега). Кървав диктатор...

39

realist

преди 2 години

На снимката се вийдат украински воиници, пак не знам....

38

Анонимен

преди 2 години

До До 28/42 "Кеф ти руски канали, кеф ти украински или всякакви други - следиш различни източници и преценяваш къде е истината." Ей сега ще проверим: режима в Кремъл нацистки ли е или не? Нали си "информиран всестранно", няма начин да не си наясно. Та?

37

Анонимен

преди 2 години

Поляците са корави ко пелета, но не и украинските такива :)) Все едно да правиш разлика между българите и макетата, същата работа :) Зеленски не спря да реве, накрая си призна, че има много загубени солджъри, после в шизофренията си казва, че убили некакъв си генерал, а той е един човек само,така не се печели война :)) Запада видя това и почна вече да не им верва, което е нормално.

36

ДДРОнег

преди 2 години

И защо е тази война, да не би руснаците да живеят добре, че искат да наложат своя начин на живот на останалите държави ?!?!?!___Украинците имат своето право да ж ивеят както искат, аккто и ние !!!___Нагледахме се и все още страдаме заради онези 45 години, които продъжават и до днес !!!

35

До 28

преди 2 години

Телеграм е много по-достоверен източник пич! Кеф ти руски канали, кеф ти украински или всякакви други - следиш различни източници и преценяваш къде е истината. Новините са с факти - снимки и видео, а не както тук "една леля каза". Голяма част от новините са от местни източници, а не от някой който си стой на топло в кабинета на 1000 километра разстояните. В сравнение с нашите медии Телеграм е в пъти по-достоверен. Не, че и там няма пропаганда, но при желание виждаш двете гледни точки, а тук не.

34

Анонимен

преди 2 години

За нацисткия запад 15000 живота и живи изгорели хора не е нищо лощо, щом се случва на руснаците!Няма по-лицемерни от западняцжите, а на върха са янките! СтОТИЦИ ВОЙНИ, ПРЕВРАТИ, АТЕНТАТИ, МИЛИОНИ УБИТИ, ИЗТЕЗАВАНИ - НО ТОВА Е ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ПРИМЕР ЗА ВСИЧКИ.

33

Анонимен

преди 2 години

Само морално деградирали *** могат да подкрепят човеконенавистническата руска държава.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "За всяка прочетена пропагандна статия човек губи по 5 мозъчни клетки" Сега разбирам защо русофилите са на тоя хал .....

31

Анонимен

преди 2 години

За всяка прочетена пропагандна статия човек губи по 5 мозъчни клетки

30

Анонимен

преди 2 години

на чужд гроб плачете. идете да поплачете в двора на завода в Мариопул

29

Анонимен

преди 2 години

До Антинатовец "Путин .... а на него се вярва за всичко." Не се издавай така.

28

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече повтраяте като папагали от сутрин до вечер ,че руснаците са демони, пък укрите света вода ненапита, толкова почве се убеждаваме в оратното.