29

д

преди 2 години

Ако не бяхме в НАТО и ЕС, Питтляр щеше и на нас да ни измисли едни Азовци и тн... макетата и без това го правят

28

Нацист ли?

преди 2 години

До Анонимен....."Нацист" вероятно е бил за окупаторите сърби и за колаборационистите дето са са им се подмазвали.За огромната част от населението на Вардарска Бановина тогава(над 80% Българи,Турци,Гърци,Албанци,Власи,Роми) си е бил просто НАРОДЕН ЗАКРИЛНИК!

27

гостенка

преди 2 години

Да, Слави и вашия слоган беше да изчегъртате ГЕРБ, та си изгорихте избирателите с тази политика! Какъв е извода за вас: трябваше да заложите на нещо градивно, тогава щяхте да си задържите избирателите, а не да падате надолу.

26

Анонимен

преди 2 години

Леле Слави колко е остарял.. и видимо не е в добро състояние.

25

Тия са изкукуригали!

преди 2 години

Първо палиш една сграда,тоест извършваш един вандалски акт и в същото време подкрепяш едно такова деяние и пишеш в социалните мрежи - "Стоп на фашизмот"!?Ей това ако не е ИДИОТИЗЪМ,то КАКВО Е?

24

IQ 3.14

преди 2 години

ква омраза, на тоя думите прес аташето на пфк леефски ли му ги пише? кой го е грижа за инж. балкански, който се е запънал като магаре на мост в желанието си да се напраи на велик пред братските лидери... шумкарска им работа, закриха държавата.

23

Анонимен

преди 2 години

Зеленски скрий се. С тая гумена глава само ти ни трябваш!

22

Анонимен

преди 2 години

Слави според мен запалването е голям проблем за Македония.Но по-големия проблем е че Вие откривате Културен Център с името на Нацист.Засрамете се.

21

Инж+

преди 2 години

Айде Славчо проваления музикант от село Чепръчене си го знаем.... Абе хора, защо гласувате за такива "сламени кукли"!?!?!?!?

20

Гад мръсна

преди 2 години

Твар, не човек, толкова си ВРЕДЕН, ЧЕ....

19

Анонимен

преди 2 години

ЧАЛГА ПЕНСИОНЕР

18

сина

преди 2 години

не на РСМ в ЕС! Македонците са като украинците - изкривен народ, отрекъл се от миналото си - нямат бъдеще! С война ще приключат Украйна, а албанците ще приключат т.нар. република СЕВЕРНА македония!

17

Анонимен

преди 2 години

А сега това дето го пишОт макетата в нета да се разпечати на немската Аналена и да й се прати, че да знае какво реално трябва да се трие от умовете на хората. А на Макрон да му се покаже действителността. Защото ако не укроти макетата, народа няма да ги допусне в ЕС.

16

Азимов

преди 2 години

Това зомби ли управлява България?

15

Силва

преди 2 години

Тоя който години наред сее омраза,лъжи,простотия,се възмущава дава акъл на македонците ?!Наглец прави ни на безпаметни.Разкарай се ...

14

до 8 тероризъм

преди 2 години

Тая опорка май на една годинка стана вече. Обърни и другата страница на тефтера))))))))))))))))

13

анонимен

преди 2 години

Най- вече ние си ги провокирахме с това име

12

Случаен минувач

преди 2 години

А що се отнася до македонците - с такъв език на омразата, трябва да сме луди, за да ги пуснем в ЕС. Ами те няма как да си сменят езика към нас, защото иначе трябва да си признаят, че всъщност са българи. Гърците ги спираха 20 години, ще ги спираме и ние, колкото е необходимо.

11

Случаен минувач

преди 2 години

Слави е сериозно болен - от множествена склероза. Ама да си го признаят, да не го крият, както са криели болния Леонид Брежнев навремето. Какъв е смисълът да криеш болен човек? Иво Сиромахов вече напълно го замества в шоуто, за всички е ясно, че е болен.

10

до ужаса

преди 2 години

В грешка си и в преднамерена заблуда - Масква, Белград и коминтерна. Западът е "виновен" само в копейкините главни.