30

Не фен на Путин.

преди 1 година

До до йок(33)- Не е нужно да си икономист за да видиш, че освен Русия страда и ЕС с инфлации, скъпи горива и електричество. И все по-страшно ще става. А и зима ще дойде. Дори САЩ се готви за режим на тока, след като при Тръмп бе най-големия износител на горива. Познай кой ще издържи по-дълго на тъпотиите на глобалистите- Запада или Русия, колкото и да не я харесваме- щом Русия се къпе в нефт, газ , торове, жито, пшеница, олио....А може би целта на глобалистите е да съсипят цивилизацията?

29

Та кой

преди 1 година

Е тръгнал да сключва мир. И Борето не иска мир. Войната му спасява ***. А Украйната я гласят да падне цялата. Изгодно за всички.

28

Ревлю

преди 1 година

Стига сте ревали, като вдовици! В България ви зная: нито сте останали жадни, нито гладни, нито сте замръзнали. Русия е забравена приказка. Дръжте се здраво за богатите държави, като САЩ, Китай, Западна Европа и ЕС. Ударете един куп на Блатная и стига сте я опявали.

27

Ясно е

преди 1 година

Дрвме му на Борето за ЕС. Да мрем от глад и студ. Или за народа на Украйна. Неговото не губи

26

до йок

преди 1 година

Браво бе! Страхотен и много стойностен коментар. Явно и от икономика разбираш, не само от войни. След като и без очила разбра, че икономиките на западняците са фалшиви, а още повече и как биха оцелели. Трянва да се цаниш за финансов съветник на някои от тези икономики явно не ти е мястото в Гетото а в някое кресло на някои интернационален конгломерат: AASG или поне Уейн Ентръпрайз. Боже колко кадърни и умни хора имало в това забравено гето. Явно си от някоя евтина люлинска панелка на 60г!?

25

iok

преди 1 година

Защо им е да сключват мир ? Нали печелят войната, даже са пред портите на Москва, чукат на вкратите .... Следите ли как си променят песничките, и изведнъж започнаха да говорят за мир, сделка, изгодна , неизгодна и тн. А преди 3 месеца направиха всичко по силите си да предотвратят преговорите... Западняците искат война! Тя им е нужна , за да оцелеят фалшивите им икономики. И няма да се посвенят да жертват която и да е държава, за да го направят. Украинците излязоха най-големите *** на света..

24

Anonimen

преди 1 година

БГ не изпраща оръжие на Украйна за да не убиват, а да ги убиват само тях, защитени с жилетки. Не е ли това помощ за Русия да накара Украйна да се предаде и да приеме неизгоден мир??

23

Анонимен

преди 1 година

КОЯ Е ТАЗИ ......

22

абе

преди 1 година

защо наливаш масло в огъня... такива сте вие западните извратеняци - да гледате сеир

21

Ами

преди 1 година

първото което ти идва на ум като това което е било и човек е клиент от Карлуково - нали сингарели - ваша у .таи.ка е

20

Anonimen

преди 1 година

Колко жалко сме в тази игра, където всички европейски държави изпращат оръжие на Украйна, с изключение на нас ?

19

Bp

преди 1 година

Колко жалко нашите управници подменят вота на българите!!

18

УТОЧНЕНИЕ

преди 1 година

Украйна НЕ МОЖЕ да бъде принуждавана от Русия за нищо! Набийте си го в *** кремълски кратуни!!!

17

Z

преди 1 година

Да, Украйна ще победи!!

16

(-_-)

преди 1 година

Най-трагичното е къде сме ние в тая игра, при условие, че всичките ни управници са пряко подчинени на САЩ и компания..

15

Анонимен

преди 1 година

Еее, те войските на Зеленяшка нали са обсадили Москва? Какъв неизгоден мир го гони тоя? Ония ден публикуваха снимка с макета на Кремъл. Хахахах.

14

Black Metal

преди 1 година

Но...както прозира от изказването на От глу.П.ав по-глу.П.ав, Украйна може да бъде принудена да сключи и изгоден мир, нали, наGли англичанчета? Едва ли в световната история има по-долни и отвRатителни твари от ингилизите! Подготвяли нов пакет санкции срещу Русия. Клоуни. Разходи се Борисчо и Зеления *** в Киев и количеството на клоуните на кв/м рязко се увеличи! Вовата ще ви го надипли на два ката на вас двамцата. Даже и 100 бабичка с корона ще го отнесе!!!

13

(-_-)

преди 1 година

Сега започнахте ли да схващате какво в същност е Украйна? Това, което е за нас Македония, но в далеч по-голям размер..

12

Анонимен

преди 1 година

Англо-саксонците са страшни твари... Дръпнали са света 1000 години назад с човеконенавистните си машинации по цял свят...

11

Анонимен

преди 1 година

Ma нали руснаците губеха, търпяха загуби и още не знам си какво?