49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 "А да знаете случайно че в Русия от доста отдавна няма комунизъм, че тука едни умнокрасиви само това повтарят. Сори пичове, руснаците не са комунисти," Прав си, в Русия в момента е класически нацизъм. Не, че има голяма разлика между двете идеологии, но, формално погледнато, режима на Путин е нацистки.

48

Анонимен

преди 2 години

А защо са били изобщо вътре?! Дори географски Русия е азиатска, а не европейска държава. Населението им е мюсулманско. Имат най-голямата джамия. Същото важи и за Турция. Това НЕ СА и няма как да са европейски държави.

47

Анонимен

преди 2 години

Подкрепа за НАВАЛНИ...че с това смъртно наказание дето ще го връщат...

46

Mopcku_

преди 2 години

Рашия е еднолична республика на Путин и матрьошките му. Така или иначе обикновения рашастанец и да се оплаче в Европейския съд за оравата на човека и прав да е и осъдително решение да вземе срещу Рашия - все тая. Всичкп пстава на документи, а обикновения човек пълни една дупка лт 2 куб метра. В Рашия работи единствено облъчвателната лампа на властта - телеканал Останкино

45

Истанбулец

преди 2 години

Добре е че са излезли. Големи права имат мъжете в ИК, няма що! По презумпция мъжът е виновен за всичко.

44

Анонимен

преди 2 години

Умен ход на Рашастан и неговия велик предводител ПуТ08. Излезнаха, за да не берат срама да ги изгонят. Плюс този съд ще постанови присъди към вождовете на Рашастан. Няма да липсвате на никого рашисти. Такъв съд за правата на роба може да си направите в Сибир примерно.

43

Анонимен

преди 2 години

Б.е тези в азия да не би да са изпратили в украйна всички със смъртни присъди....и сега искат да си го узаконят за оправдание!!! Горките хора

42

Анонимен

преди 2 години

А да знаете случайно че в Русия от доста отдавна няма комунизъм, че тука едни умнокрасиви само това повтарят. Сори пичове, руснаците не са комунисти, но виж ЕС, те са не просто комунисти, те са национал социалисти в действие. Та, пак правят услуга на Путин. Сега обикновения руснак няма да може да се оплаква и да съди държавата, защото вече няма да има никакво основание за това. И понеже няма да може, ще мълчи. Ако можеше щеше да скача на Путин и да пробва да го катурне, сега ще е тих и благ.

41

Анонимен

преди 2 години

Еми нормално да не са в някаква организация, в която има думата "Европейска". Русия е азиатска сбирщина от станове и области. Затова и пращат азиатци да колят европейци.

40

Анонимен

преди 2 години

Боже....колко кръвожадни и злобни. Радват се че могат да си върнат смъртното наказание!!!!!!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 "Бяха изгонени, ама да напускат колкото искат." Е, то като с всички останали отганизации от които ги изритаха: в момента, в който се видя че предстои изгнването им, казваха, че "така или иначе" са искали да напуснат. Същото ще се случи когато ги изгонят от ЮНЕСКО И накрая от съвета за сигурност към ООН.

38

:)

преди 2 години

Нормално да излезе, то там какви права има човекът? Да възхвалява джуджи. И дотам.

37

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ "ЕС и права на човека !!!!! Смех !" Е как. При Кремълския сатрап и при Ким са правата на човека. Прибрали са си ги в личния сейф и ги "пазят", ама яко ги "пазят".

36

Анонимен

преди 2 години

Бяха изгонени, ама да напускат колкото искат.

35

Анонимен

преди 2 години

Моят дядо е бил партиен секретар, в момента е на 95 г. С акъла си е, винаги, когато съм с него го питам за миналото, викам дядо, как е било при периода на комунизма - вика, охоооо мой пита...репресирал ли ви е Живков, Червенков, Димитров, отговоря - охоооо, мой питааа, особено Червенков, казва, че дори и да те съдят, нямаш право на адвокат, по втория начин са те съдили

34

Анонимен

преди 2 години

Вълко Червенков закла половин София, докато ни наложи култа над личността! Най-големият диктатор беше Червенков, той не жалеше! Особено, когато налага задължително жителство...

33

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДА И ДОПУСНАТА ДО КАКВИТО И ДА БИЛО ОРГАНИЗАЦИИ СВЪРЗАНИ С ЧОВЕШКИ ПРАВА КОИТО НИКОГА НЕ Е ЗАЧИТАЛА!

32

Анонимен

преди 2 години

До Никакви човешки пари: Ти си разказа цялата измислена автобиография. Защо не излезеш с истинското си име?

31

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

ЕС и права на човека !!!!! Смех !

30

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИЗМА НЕ Е СЪГЛАСЕН НАСЕЛЕНИЕТО ДА ИМА КАКВИТО И ДА БИЛО ЧОВЕШКИ ПРАВА!