41

Ангелина

преди 1 година

Не зная ,какво е "логическото мислене" на проф.Витанов ,който през последните 2 г. се изявява предимно ,като "оракул по теория на вероятностите",но определено и преди 20 г. образованието не е било на такова ниво ,за да развива самостоятелният мисловен процес ,след като сегашният професор учил преди 20 г. прави такива "умозаключения".През последните 30 г. вече "престижно " да се знае английски и компютърните технологии ,което е необходимо ,но създава ограничено мислене, не богата обща култура.

40

не може да бъде

преди 1 година

Я!!!! Ама той се изкъпал.

39

еее де

преди 1 година

Тоя козел освен от всичко друго много разбира и от педагогика и образование.

38

не е добре

преди 1 година

Така е като ги учат да решават задачни с едно неизвестно с празни квадратчета, вместо с 'х'. Също работят на напечатани учебни тетрадки и не преписват цялата задача от дъската като едно време... Това оказва голям (д)ефект. Писането им е в пъти по-малко съпоставено с от преди 20-тина години.

37

Попова

преди 1 година

Този АТАКИСТ няма ли вече *** да го блокират поне за един месец?! Омръзна ми да му чета глупостите

36

АТАКИСТ

преди 1 година

АНТИВАКСЪРСКИ, ти защо си дал толкова т*ъпо мнение, за да докажеш, че си ид*иот или подтиснато *** ? И Копейкин беше против ваксините, но се беше ваксинирал, той и цялата му шайка от кре*тени ! Какъв ти е проблема на теб ?

35

Анонимен

преди 1 година

А бе тоя келяк, като няма фейк пландемия, почна да се занимава с оценките от матурите при децата, егати и пародията братчеле.

34

факт

преди 1 година

В парка - с маски, даже и полицаи имаше да не пускат хора в парка, край морския бряг - с маски, и на още много места с маски. Грипът се скри като че ли, а учениците трябваше да учат по начин, който сега и в бъдеще ще дава още по-лоши резултати. Почна офанзивата Русия-Украйна и някаква невидима сила уби маските. Не че много хора се ваксинираха, но което трябваше да стане - стана. Природата е в своята сила. Всичко тече, всичко се изменя.

33

Ужас е като цяло

преди 1 година

Моята племенничка виждам колко е натоварена в училище. В 8-ми клас е, прибере се от училище, фърля чантата в някой ъгъл на апартамента и до сутринта няма отваряне. На телефона цъка, излиза навън, не се сеща да отвори учебник. Чааак и сутринта в последния момент, преди тръгване за училище, си сменя програмата. И сестра ми вика - ми кво да я правя, говорих, говорих, акъл не влиза. Върти по две гаджета- явно за нея това е по-важно.

32

Анонимен

преди 1 година

Кво толкова са натоварени бе,та те у седми клас не знаят таблицата.Каква матемтика какви пет лева.

31

Анонимен

преди 1 година

По повод маските, съдейки по себе си, откакто нося маска не съм боледувал, преди това зимата през месец кача ли се на метро/трамвай и се почва пари на вятъра за лекарства. Но който иска да носи/ не носи негов избор е.

30

25 антиваксъре,

преди 1 година

каквото пречи на теб, че има хораюкоитоюси носят маските, ттъп ли си, психични отклонения ли имаш или си завършен комплексар ? Знаеш ли, че този който носи маска не пази себе си, а околните, "демек" теб, ако си около него ? Как няма да ни познават като стадо овце, като такива овце като този АНТИВАКСЪР "тъпчат" земята на България ?

29

Емил Янев

преди 1 година

Може и да ви е смешно, *** аз тежко го прекарах, въпреки че съм сравнително млад мъж, и сега много ме е страх...лекарите ми биха голяма доза антитела, пък да видим. Никак не е шега

28

Анонимен

преди 1 година

Трябва да върнем учебните програми от соца и тогава нивото рязко ще се оправи. Сегашните са съставени нарочно така, че да водят до затъпяване!

27

Анонимен

преди 1 година

Ха, натоварени били? Деца, които в МГ не могат да смятат дори дроби. Други в СОУта, които си пишат името само с две правописни грешки... вижте какво е натоварването в Китай. Знаете ли въобще за каква конкуренция става на въпрос? Китай вече има повече учени от САЩ! От САЩ, която може да си купува специалисти от цял свят!

26

Анонимен

преди 1 година

Глупости наоварени щом имат време да киснат по кафета. Проблема не е в натоварванвто, учителя е никой в клас, а е викнал на дете идва родата до 9-то коляно. Образователната система беше разрушена... че билаот комунизма. Ето ви резултата след 30г демкрация. И тези един ще са в парламента и управлението...

25

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно прав е. Сега, на бг недоучила чутура нема как и защо да и се обяснява, защо е прав :)

24

Емил Янев

преди 1 година

Аз още си нося маската, защото тежко го прекарах Ковида, пък и не искам да ме повтаря. Моля, слагайте си ги и вие. Няма кой да ви диша бацилите

23

ПроСоТо

преди 1 година

оле Боже!..Това недоразумение пак го измъкнаха!...Верно ли е като херпеса-отърване от него нема?..Толкова ли е отровно това същество,първи братчед на вирусите,от които много "разбира",че "Бронебойни патрони за него нема открити,нема открити".. ?

22

Анонимен

преди 1 година

Имах един учител по математика от 9 до 12 клас, нищо не научих от него, като стрела решаваше задачите, ама за него си, едно е да си добър математик, друго е да си добър педагог