84

Българка

преди 2 години

Чудя се как никой не се сети да види откъде точно идват - нито ДАНС, нито МВР, нито ДАБ. А те идват основно от Западна Украйна, където военни действия няма. Да приемат само пряко засегнатите. Но някой е с широко затворени очи. За сметка на българските деца, инвалиди и старци, от които се краде, за да се плаща луксозната почивка на укрите.

83

До 91

преди 2 години

ние им ги платихме здравните осигуровки

82

Анонимен

преди 2 години

Те кога си платиха здравни осигуровки, та и лекар им се осигурява? При такава почивка - море, планина, 40 лв, 15 лв, тези със скъпите gsm-и и ...

81

Анонимен

преди 2 години

Това тези дето реваха за катерушки ли са? Сега друг проблем Е нямат насита тези мързеливци

80

Анонимен

преди 2 години

Безплатни море, планина, а сега и превоз до град...екстра!

79

Лллл

преди 2 години

Вън украйнците от България !!!

78

Лллл

преди 2 години

Прочетох много правилно определение за украинците в България . НАШЕСТВЕНИЦИ . Точно така е ! Дойдоха на тълпи с претенции и нашите управници се чудят как да им угодят . Права беше Калина . Но я принудиха да им се извини и те да станат още по-претенциозни .

77

Анонимен

преди 2 години

Що не дадат как се чувстват българските деца на училище или на лагер санирали ли са им баьите добра ли е храната

76

след морето на плани

преди 2 години

като на планински курорт ще ходят по гората , гъби ще събират , оън ще палят

75

Анонимен

преди 2 години

Започвам да получавам крайна непоносимост към всичко украинско.Навсякъде нещо се иска ,оръжия,удобства,безплатни привилегии,внимание. Тези хора живеят вече 4ти месец тук благодарение на бълг.гостоприемство,наясно са вече с обстановката тук,колко трудно се живее,колко българи се борят сами да оцеляват и живеят по-трудно от тях макар и работейки ! Не чух в никое от интервютата някоя да се е замислила,Те искат и искат И пак ИСКАТ

74

Мнение

преди 2 години

Вярвайки отначало в пропагандата си мислех че наистина са бежанци но се оказа че са паралии дошли тука на курорт и то безвизово използвайки политиката и ситуацията!

73

Неразбрал

преди 2 години

Чувстват се като на почивка!Как да се чувстват!?

72

Анонимен

преди 2 години

Нямам спомен някой на държавно ниво да се е интересувал как се чувстват бежанците от Сирия,Авганистан и Африка.Към битието на средностатистическият български гражданин институциите не проявяват интерес.Спрете да дразните хората с чувствата и исканията на украинските бежанци след като не се грижите за достоен живот на българският данъкоплатец.

71

Аз

преди 2 години

Нали ги хранят за наша сметка, каква храна ще купуват? Тия нямат наяждане!

70

Анонимен

преди 2 години

Как ли се чувстват българските дечица които няма да отидат на почивка? Или такива като моите който виждат родителите си за 1 час вечер,защото трябва да работя за да има какво да ядат и да плащам сметки? Тръгнали сме да се притесняваме за тези нашественици които единственото което правят по цял ден е да искат

69

Анонимен

преди 2 години

Искам една статия с как се чувстват онези бедни пенсионери които ровят по кофите или висят в подлезите да продават магданоз по 30ст за да има какво да ядат. Не ме интересув как се чувстват Урките в Пампорово и Слънчев бряг.

68

Лллл

преди 2 години

Мили хора , какво стана с нашето лято , с нашите отпуски , с нашите почивки ??? Българите не съществуваме . Има само украинци и то нахални . За да се докоснем до даден курорт , ние българите трябва да станем доброволци и да изпълняваме прищявките им . Само така можем да отидем на планина или на море .

67

Алоо

преди 2 години

А как се чувстват българите които не могат да си позволят заради скъпотията да стигнат даже до тези курорти...

66

Анонимен

преди 2 години

Която и телевизия да пусна чувам за поскъпване,предстоящи увеличенияТея ще ме занимават с чувствата на лентяите ! За разлика от тях плащам сметки и трябва да издържам децата си

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 - То ТСВ и заради техния умник Зельо може да гръмне. Да вървят да го махат тоя, да се разбират с руснаците и да миряса светът, че аман. Голямо мислене как се чувствали, а останалите хора и у нас, и по света как ли се чувстват в тая нажежена обстановка?