92

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНие не искаме да "смачкаме" Русия и да влизаме в конфликт и войни с роднините си славяни, заради болните и агресивни амбиции на някои политици да мачкат Русия, като им е зор, лично те да грабнат пушките и да отиват на първа линия да ги видим, не да пращат другите и да използват славяните за жертвени агнета и пушечно месо, стига!

91

Анонимен

преди 2 години

До ДА, СЛАВЯНИ СМЕ! Славянин си другия път.

90

Анонимен

преди 2 години

До Стига глупости Нали знаеш че войната е продължение на дипломацията. Само смачкването на Русия ще доведе до мир между Русия и Украйна, всеки друг изход е продължение на войната.

89

ДА, СЛАВЯНИ СМЕ!

преди 2 години

До Анонимен Разкарай се с тъпата си пропаганда, разбира се, че сме славяни, а запада отдавна поглъща славянски земи и население и ги асимилира , още от около 16 век и до днес, това трябва да спре!

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 Нито ние сме славяни нито руснаците. Това че говорим на славянски език не значи че по кръв сме славяни. Славяни са Полша, Чехия, Словакия и Украйна.

87

Стига глупости

преди 2 години

До Истината: Това е истина само като за п'литкоумни ***.

86

Какво казва Москва

преди 2 години

"С влизането си в НАТО всичките три страни (България, РСМ и Черна Гора) изгубиха суверенитета си сериозно и за дълго, а Евросъюзът за тях, било за членките, било за кандидатките, е само прикритие на това позорно обстоятелство. Става дума за натовски демарш и без САЩ той не би бил възможен.

85

Истината

преди 2 години

За успешна дипломация с Русия е необходимо да се засилят на макс доставките на оръжие за Украйна.

84

Анонимен

преди 2 години

Около 25 години бълвате омраза срещу славяните , руснаците също са славяни и наши роднини, писна ни тази дискриминация , асимилация и език на омразата, писна ни! Като не ви харесва, просто се изтеглете от държавите от централна и източна Европа или спрете да бълвате омраза срещу славяните и да се извършва геноцид върху тях!

83

Анонимен

преди 2 години

Не отстъпвайте от пражилото. С терористични дърьави и правителства преговори йок. С престъпници само в Хага.

82

Анонимен

преди 2 години

САЩ скоро ще клекнат ама ще измрат маса наивници които си мислят че се борят за правдата

81

Анонимен

преди 2 години

Как не ви е срам, бе? Ограбихте толкова много руски територии и асимилирахте славяните и руснаците, превръщайки ги в нови измислени нации с измислени езици и така им откъснахте маса територии на руснаците, а сега руснаците били "империалисти", срама нямате, кой ги пише тези статии? И ни писна да дискриминирате славяните, славянските държави и държавите от централна и източна Европа, ако не ви харесват, просто се махайте и оставете държавите от централна и източна Европа на мира!

80

баба мара

преди 2 години

светът трябва да прекъсне всякакви връзки със сащ това са убии-ци по генезис инямаме никаква работа с тях сега тече поредната им провокация а именно българияда прати оръжие на украина това означава допълнително влошаване на отношенията срусия бълг народ не е в конфликт с русия осъждаме инцидента със самолета налавров

79

Анонимен

преди 2 години

Това е намек за Кирчо да си знае, че ако прецака дипломацията и се окаже до ушите затънал в проблеми, ще остане сам и западните му приятели няма да му помогнат.

78

Дипломация?

преди 2 години

САЩ водят дипломация на канонерките - неистова пропаганда, въоръжаване на всичко, което може да навреди на Русия, принуждаване на "съюзниците" да се отказват от иначе жизнено необходими ресурси, идващи от Русия, кражба на стотици милиарди. Голяма дипломация, няма що! Единствената причина за приказките на този е, че в случая съперникът е силен и може да приложи адекватни ответни мерки. Затова, дай да се правим на дипломати. Ама може и да не мине този път.

77

Анонимен

преди 2 години

Кире, чу ли бе? Господарите ти казват, че не искат да късат дипломатическите отношения с Русия. Внимавай, момченце, може скоро господарите ти да те сменят.

76

питам!

преди 2 години

а защо нас ни карате да късаме дипломацията с братска русия?......вие сте негодници, затова нашия народ ви мрази!

75

Анонимен

преди 2 години

"космическа Америка" ?Мале какви коментатори!

74

рибока

преди 2 години

То посланието до Кремъл е изпратено с новите оръжия за Украйна стрелящи на 80 км. Кремъл вероятно ще изпрати послание като измери разстояние на над сто км навътре от границата си с Украйна,а Харков е само на 40 км от границата с Русия.Ако им дадат и специални снаряди с полет до 300 км от Кремъл ще се сетят да измерят и разстоянието до Киев от границата с Русия.

73

ВИЕ БАЙ-ДЪН

преди 2 години

ЗЕЛЬО НАПРАВИХТЕ ВОЙНАТА. ЗАПОЧНАХ ТЕ ДА СЕ УСЕЩАТ, НО Е КЪСНО. КОТ КАЖАТ ТЕ. ВОЙНА НАПАДЕНИЯ ТЕРОР. СЕГА И ЕВРОПА ЩЕ ГИ ПОСЛЕДВА.