34

123

преди 1 година

Много писател, малко читател, Писаното е за транспорта, за квартирите има една цена от 400Е. Пуснете скайсканера и вижте чартърите от Лайпциг до Ватна края на юли-вчера бяха между 250 и 600 и няколко евро. Туй ви пишат хората, ама кой да чете

33

Анонимен

преди 1 година

Незнам откъде ги вадят тези цени но на Катерини е много евтино. За Четиричленно семейство цената е по евтина от нашето море с една четвърт. Плюс това има бонуси към всяка поръчка. Обслужването е на ниво. Няма ги мутренските слуги които ни гледат като портфейли. Сервитьорките не са дърти със сланини като черно морските крави. Катеринските са 18 22 годишни с Къси полички и Бедра до сливиците А тази гледка вдъхновява нас младите. Жената само ме рита по кокълчетата да ми каже да не се унасям.

32

Анонимен

преди 1 година

По-поръчков материал не съм чел. Ние пътуваме по Северна Гърция и Халкидики, а островът е Тасос. Там почти няма промяна, за разлика от Черноморието НИ! Двама спят за около 40-50-60 евро. Тихо и спокойно. Плаж като летище. В събота отивам :)

31

Дядо ви

преди 1 година

Колко трябва да си пропаднал, че да посетиш черноморието не знам. Живота е кратък момчета и момичета, не си губете времето с лош експириънс, който нашите КУРорти гарантират!

30

Минка

преди 1 година

До ЕвчетоМоят приятел направо купи там 2 Хотела. Хем бизнес, хем аз се наслаждавам на морския бриз. За цените по родното черноморие и аз не знам... имам си помощници... Скъпа по-добре го разкарвай твоя, че заради такива бедняци като вас, нивото на нашето море пада всяка година.

29

Румен Шамандуров

преди 1 година

Тази година морето е 100% плюс.Това са таз годишните цени.

28

Анатоли

преди 1 година

Преди 2 г. бях на Свети влас, слъп хотел на шърва линия. За 10 дни оставихме общо над 7000 лв. Е, после по доктори още 5000, децата бяха с ешерихия и куп други бактерии 5 месеца. Нема да стъпя повече тук. Фалирвайте митрии

27

Анонимен

преди 1 година

С тези лъжливи статии мислят, че ще откажат хората да почиват в Гърция, Турция та дори и в Дубай е по евтино от колкото в гетото България. Преди 2 седмици бях в Дубай и го казвам от лични наблюдения.

26

Анонимен

преди 1 година

Снимката сякаш е от плажа Ливрохио, Ситония. Много хубав плаж. Няма да е по- скъпо от България. В България няма да им стъпя на морето. От 10г.не съм наближил български плаж, а сега с тези украинци-абсурд.

25

Анонимен

преди 1 година

Миналата годин посетих Поморие. Заплашиха ме с побой двукратно, защото съм бил спрял на запазено с туби място. Дали ше повторя, а?

24

Анонимен

преди 1 година

Странджанския фейк пък разправя, за мистичните 400 евро за 8 нощувки в Кавала, ама като го попиташ "Де го туй чудо?" мълчи, щото няма такова. Истината е, че много малко от вас могат да си позволят почивка като хората в Гърция, просто защото е скъпо и не е по възможностите ви. Затуй поръчвате едно сувлаки с 5 вилици и нагъвате притоплените БГ кифтета сервирани на вестник край Бяло Море :)) Комплексарска история.

23

До Евчето

преди 1 година

А ти правиш ли нещо друго в живота си, освен да му харчиш парите ?

22

Евчето

преди 1 година

Ние сме си решили проблема, моя приятел направо купи трето жилище на свети влас и цяло лято сме си там. Той си движи бизнесите по телефона а аз се наслаждавам на морския бриз с панорама от верандата. Абе като има бизнес и пари човек и тук е хубаво. За цените по родното черноморие не знам, приятеля ми плаща с карта навсякъде

21

Анонимен

преди 1 година

Познавам хора, спят в колата, ама мятат снимките колко е добре в Гърция. И повтарят: "Не, не, не, не, не! Няма да отида в БГ на почивка!" Някаква фикс идея е това. Някаква голяма гордост, че си налял гориво догоре, че си помъкнал манджа от Лидъл и че даваш последните стотинки от заплатата си на гъърчолята, а не на нашите баандити по Черноморието. Тоя народ има сериозен психически проблем.

20

Мозък в болничен

преди 1 година

До 13.Само не разбрах какво лошо има да си заредиш резервоара на колата до горе. Ти като си баровец влез с празен резервоар, пък зареди 2.5 евро/литър у Гърция. Все пак трябва да покажеш, че българите не сме въшкари.

19

Вальо Бореца

преди 1 година

На нащо море си е хубаво. Може да си правиш кот искаш, мога да карам пиян, мога да чертая линии на всекъде, полицайчетета им лепя педесетолефки по челата, има ков ри ли колкото искаш, сяка вечер мога да е ба различна. Хич не ми пука за цените в гърция

18

MaйMyнaтa

преди 1 година

Където и да почива eднoклeтъчния, пак се прибира с една клетка тука

17

До 15

преди 1 година

Така е Митьо, наще са големи скъсаняци и скръндзи. Със шутове ги гоня яз от масите. Ша ми дреме той на една бира и пържени картофи 2 часа и ша заема място. Бедните да бегат там по язовирите

16

Мозък в болничен

преди 1 година

Резервирали сме двустаен апартамент на първа линия в Гърция, добре обзаведен, почистват го основно всеки ден - 70 евро на ден. Миналата година в Лозенец, две стаи (не апартамент, а стаи!) - 160лв на ден (80 евро). Върнахме се с подарък ковид.

15

Анонимен

преди 1 година

И защо да не си носи ядене човек , не е забранено , не сме пълни с пари .