17

Анонимен

преди 2 години

Биячи на лекари, а когато дават кръвта си за лекарите, не са биячи, а донори.

16

Анонимен

преди 2 години

Мафиотските отношения между Бялата и Черната мафия са вътрешни проблеми на престъпността.

15

Не Биячи

преди 2 години

а Екзекутори като след Нюрнбергският Процес трябва за НеоМентелистите!

14

Пич

преди 2 години

Ееееее, няма как. Това противоречи на правата на малцинствата.

13

Анонимен

преди 2 години

Аптекар здравен министър е конфликт на интереси.

12

Коментар

преди 2 години

Лекарите имаха златен шанс да ни отърват от тая на част покрай коронавируса да им бият 7нжекции за импотентност вместо ваксини!Сега да ви бият тез същите!

11

Истина

преди 2 години

Професор Сербезова за побоищата над лекари трябва да благодарим на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ това е медията която подстрекава непрекъснато от 20 години АГРЕСИЯТА НАД ЛЕКАРИ ...

10

Възмутен

преди 2 години

Значи пак привилегии,а?За биячите на лекари може а за обикновения данъкоплатец може чингапуците да го бъхтят,ограбват и убиват безнаказано!А?

9

Анонимен

преди 2 години

Лекарите да прилагат смъртоносна инжекция на Черната мафия.

8

Анонимен

преди 2 години

А кога ще има съд и затвор за тези доктори които ни морят. Случая с Враца където жена почина пред детето си докато и искат ЕГН. Дамата починали на стълбището на болницата защото никой не им дал кислород. И не са само тези случаи. Хиляди са но близките на починалите се примиряват и вярват сляпо на докторите.

7

Анонимен

преди 2 години

ЕА ефективни присъди за лекарите кассапи кога?!? Аз лекар в затвора не съм видял,както и адвокат, нотариус,депутат или полицай, а всички беди в последните 30г. дойдоха от такива хора.

6

Анонимен

преди 2 години

Я "професор" сърбигъъзова да отиде в Пирогов да види как се настаняват здравно осигурени пациенти!!! Че трябва да вземеш подписи от 7-8 кабинета докато те настанят,а това си мин. 5часа висене по опашки.Ама дреме и на нея-богат на бесния не вярва.Жена с 4сватби и 3развода.Потърсете в гугъл "Сербезов рожден ден" или "Сербезова сватба" да видите за какви гулляи и празненства иде реч.

5

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо биячите да бъдат съдени, но кога ще видим търгаш с бяла престилка лишен от лекарски права да не говорим пък да лежи в пандиза???

4

???

преди 2 години

Как и какви присъди??? Нямат пари, нямат имоти, живеят на гърба на данъкоплатците и осигуряващите се хора, Но в правата са равнопоставени. Все нямат а живеят по добре от трудещия се 8 ч. българин! Нагли и безотговорни!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Проведете на лекарите специално обучение за справяне с последиците от радиация...има продажници,кпито искат да ни вкарат във война с Русия и рано или късно ще го направят.

2

Нане

преди 2 години

Докторята вече сте 50 на 50...много от вас трябваше да изядат боя още при ковид кризата... Извинявам се на честните Лекари, които, още съществуват... И са ми помагали безкористно...! Благодарско на тях... Това са Хора с Големи Сърца!

1

Анонимен

преди 2 години

Нали Хелзинския комитет ще скочи веднага и господарите от ЕС и САЩ ще ни наредят да не бием и да не съдим бразилците, а да ги галим и интегрираме.