173

Хммм

преди 2 години

Малко да се приведе във вид. Да слага вратовръзка. Разбирам, че се прави малко неглиже, но вече не е на протест, а е министър-председател. А жена си да си я държи в цеха. Защото все по работно облекло излиза. Моля те!

172

Пфу

преди 2 години

Жалко и грозно се чувствам, че подкрепих протеста на тия измамници - как ехидно се усмихваше кирчо тогава,, подведе и мен да му повярвам - че има нещо в сьрцето спрямо бьлгария

171

Подмяната

преди 2 години

Канадеца и шайката му сьсипаха бьлгария, колко хора изльгаха с фалшиви обещания

170

ГОЧО

преди 2 години

Ми то като няма кво друго да покаже, поне облеклото да му е хубаво!

169

По дрехите посрещат

преди 2 години

По дрехите посрещат а по акъл изпращат.Народна мъдрост.Ако се изтресе облечен в рибарска мрежа и гризе ябълка може би ще покаже интелект.

168

Анонимен

преди 2 години

Дрескотът е едно от изискванията за хора заемаши високи държавни постове.

167

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е слугинаж. Истинската сила на една държава е в ресурсите и индустрията, а не в облеклото на тия от административния сектор. И по пелени да се появи на работа функцията на Кирчо е ирелевантна. Може да бъде заменен от принтер, който да поставя неговия подпис. Единствената разлика е, че на принтера консуматива ще е 10лв на месец, а Кирчо от както е политик харчи като за последно и е заменил на Линда баниците с пържоли от джоба на данъкоплатеца. Точно като татко си.

166

Анонимен

преди 2 години

"Новите дрехи на царя" Вчера в ЮАР започнаха да гонят представителите на посолствата на НАТО, а ние още гледаме сиир на долнопробния Кирчо. Можете да видите в тубата: Get out! Julius Malema serves french embassy papers demanding France to leave Africa... Продължавайте съграждани да изповядвате и вярвате в "западните ценности" докато света ни се смее. Станахме по-роби от африканците. Аз самият даже съм сексуален роб на африканците и арабите.

165

Анонимен

преди 2 години

"Новите дрехи на царя" Вчера в ЮАР започнаха да гонят представителите на посолствата на НАТО, а ние още гледаме сиир на долнопробния Кирчо. Можете да видите в тубата: Get out! Julius Malema serves french embassy papers demanding France to leave Africa... Продължавайте съграждани да изповядвате и вярвате в "западните ценности" докато света ни се смее. Станахме по-роби от африканците.

164

Подмяната

преди 2 години

Ангелинче, тая твоя мечта е всекидневна моя реалност.

163

До Никк

преди 2 години

Какви външни хора пишат за тоя? Българин от българската секция на Дойче зеле го критикува,а не външен човек

162

Ангелина

преди 2 години

Повърхностните хора в БГ се занимават с "дрес кода" и външността.Чрез дрехите всеки "изразява" себе си и своите естетически възприятия.Кои са тези ,които казват кои са правилните "етикеции" и кой как трябва да се облича ,извън някои дребни "протоколни необходимости"?!Не е ли "по -важното съдържанието пред формата"?! Не е ли по- полезното за всички нас ,какво правят за просперитета на държавата ни . Бившият министър- председател , беше "перфектен" и затова нямахте забележки за визията му !

161

Анонимен

преди 2 години

'' Явно Русия е очаквала, че ще бъде посрещната с хляб и сол '' ........................... ситуацията е следната ... Путин отделя огромни средства за пропаганда на путинизма в Източна Европа, тези пари се разпределят (разбирай крадат) от ФСБ и ГРУ ... като на путин му се обяснява, че парите са изхарчени добре, а Русия я чaкат навсякъде с хляб и сол ... ето заради тази лъжлива информация путин нападна Украйна, заради такива лъжливи генерали жертвите в Украйна са вече към сто хиляди

160

Dj dance machine

преди 2 години

Много често се питам някои хора съвест имат ли и мозъкът им работи ли и за какво служиЗа приятели питам. Сигурно за същото, за което и изстрадалия ми ан - ал.

159

ББ

преди 2 години

хаха...сайта си е руски...съветски...по дрехите само посрещат...и ви презираме заради делата ви раши,г-н Петков е Свободен Българин...и последна грижа...е матипулация...до там опряхте...нямащи аргументи...до дрехите...,правите услуга ...дари не го осъзнавате...презрени!!! Токова ли не можете да ми теглите един ***, импотентни!!!!

158

Случаен минувач

преди 2 години

Просто Киро ходи на международни срещи с кални обувки и тридневна риза ПРОСТО защото така си ходи...Друго съм си аз с розовите прашки.

157

пияница мистик

преди 2 години

Аз още преди няколко месеца се подиграх на Кирчо Ментето за възтесничкото му сакце и като цяло неугледния му външен вид. Аз ако съм завършил Харвард щях да имам по един костюм от всяко ателие на Севил Роу, но то се иска интелект и познания в тази област

156

Случаен минувач

преди 2 години

Просто Киро ходи на международни срещи с кални обувки и тридневна риза ПРОСТО защото така си ходи...

155

ББ

преди 2 години

гледахме джуджето путин...в хокеен екип...позор и смях...и падаше като...както винаги,не го коментирахте,рашисти,толкова се изчерпахте...толкова сте безпомощни...жалки сте!!!

154

ББ

преди 2 години

хаха...сайта си е руски...съветски...по дрехите само посрещат...и ви презираме заради делата ви раши,г-н Петков е Свободен Българин...и последна грижа...е матипулация...до там опряхте...нямащи аргументи...до дрехите...,правите услуга ...дари не го осъзнавате...презрени!!!