142

до бизнеса

преди 2 години

а няма ли нужда някой да оре , сее, жъне , хляб да пече ?

141

Бизнес ли

преди 2 години

В България?! Това е някаква шега, нали? Основен постулат за всеки бизнесмен е осигуряването на квалифицирана работна ръка. У нас, локоми издатели и бездарни политици се натпреварваха да съсипят образователната система. Работодателите плащат труда, колкото за физическо оцеляване. Това бизнесмени ли са? Не! Просто комунисти! А сега са и във властта.

140

Серьожа

преди 2 години

русия умира, както и путин. който не вярва значи е промит мозък. путин за *** има пари, обаче войниците му ходят гладни и се предават на украинците. източна русия скоро ще стане западен китай. и това в кремъл го знаят много добре. сега и руските *** го научиха.

139

Рамбо

преди 2 години

комунизъма никога не е приключвал в България. тя все още е страна на лъжите, кражбите, безхаберието и русофилството. който е тръгнал с русия е обеднял, но който е тръгнал с Америка е забогатял. казал го е дън сяо пин.

138

До Пешо

преди 2 години

А пък Пешо ще цъфне и още завърже на зима!

137

Мара

преди 2 години

бизнеса не знае какво е остра нужда но близките години ще разбере. на никой не му дреме за родния бизнес защото той е финансово импотентен. ако ви се работи - България НЕ Е мястото.

136

Вачев

преди 2 години

щом начело на икономиката е Корнелия значи БГ ще е бедствена зона. викнете и жан виденов да помага да забатачат нещата на макс.

135

Марга Рит

преди 2 години

Същият този бизнес дето реве кански за специалисти, осигурява на минимална заплата и бута по нещо в пликче. Да живее сивата икономика! На който не му харесва ...на улицата.

134

Пешо

преди 2 години

краят на путин и руското робство е близо. България ще се оправи но Русия - никога.

133

Анонимен

преди 2 години

То кадри няма.

132

Пхах

преди 2 години

До Работодател 114 Съмнявам се да се радваш много, когато хората заминават за чужбина, защото ти ще си този, който ще реве за работници. И да, там го чакат, защото и там имат нужда от работници и реват за такива. Те ще имат и плащат в пъти по-добре отколкото такива "работодатели" като теб, които ако можете не те вие да плащате на работниците, а работниците да ви плащат на вас "работодателите", че да ви работят. Скоро ще ревете гладни и както казах и чистачката няма да можете да задържите.

131

Иван

преди 2 години

Сещайте се за тази статия, когато ходите на лекар. Там положението е същото. Няма кадърни кадри или ако има са на 60+ години. Всички избягаха, не толкова заради по-доброто заплащане, колкото заради отношението. Кадрите не са ви роби, уважаеми работодатели (робовладелци).Затова следващите години ще кретате докато не си внесете индийци да ви лекуват и да ви инженерстват ... за нормалните хора има бели държави, където всеки човек е достойно оценяван и знае защо работи. Парите не са водещи в случая.

130

Анонимен

преди 2 години

Само математиката , физка и програмиране решава кой става да живее и кой е лош материал подлежащ на утилизация.. Проблема с намаляването на населението траябва да се реши с математика - реши задача и жевей , а не с ваксини ..

129

До Работодател

преди 2 години

Гледам,Ремисията на твоето заболяване, дисоциативно-разтройство,пак е приключила?

128

Анонимен

преди 2 години

Негодника на което място и в която държава да иде , това не промения нищо..

127

До138

преди 2 години

И като се събуди - чаршафа заврян в г....за ти

126

Pen

преди 2 години

Брей , какво стана работодатели ? Не чакат ли вече на опашка хората да работят при вас ?хахаха гледай какъв обрат стана след 25-30 години :))))

125

Анонимен

преди 2 години

Приятно фалиране на бизнеса! Специалистите изпитват остра нужда да живеят достойно, и да бъдат оценени по качества , а не на килограм

124

Анонимен

преди 2 години

Учете най-трудното физика , математика , инженерни науки за лесно(ииномика) пари никой не дава

123

Анонимен

преди 2 години

Дебеловратите бизнесмени демократи отрязаха клона, на който седят. Те поради пълната им липса на акъл и огромната им алчност погубиха най-ценния капитал за една държава - човешкия капитал. 32 години унищожаваха квалифицираните работници с мизерно заплащане, а сега нямали кадри. Ами няма да имате, какво друго да стане след тези 32 години.