126

ДумкайСеВГърба

преди 2 години

Влязла Русия 21век да граби територия .баххааххх смях и има хора с промит мозък който да ги подкрепя. За психо диспансер сте.

125

Анонимен

преди 2 години

Абе нали краварите имали някакво супер оръжие HAARP нещо не се вижда да го използват срещу руснаците, а сега им е паднало.

124

Adam

преди 2 години

Славата е Руснак с помит мозък като Македонците от западната пропаганда. Нищо ще им увре мозъкот дека с само *** за англо саксите а не равни европейци:)

123

Анонимен

преди 2 години

Руснаците вече имат "Искандер" само на корабите в Черно море и то не много... С новите ПВО установки от Запада и те ще са безполезни, а и не могат да се използват срещу пехота. Всичко приключва за Русия в следващите 2-3 месеца. Вчера са разконсервирали 200 самолета МИГ-23... И там са закъсали яко...

122

смях и почуда

преди 2 години

"Бързеи, крещящи по синьото лятно небе" ***-то е велик бот! :) Искам и аз да получавам заплата за глу-пост.

121

Анонимен

преди 2 години

,,Надяваме се Бог да се грижи за нас."Колко отчаяние прозира зад това изречение.Човешки съдби се хвърлят на бунището на войната.Колко хора още трябва да загинат,за да се задоволят апетитите за печалба и власт???!

120

Егати

преди 2 години

Треперят да не станат залоцнкци на украинските нацисти, такъв им е живота. Поне на живите.

119

Анонимен

преди 2 години

Бог не те наказва а тези които две години ни затваряха по домовете и ни ограничаваха правата. Но идва тяхното време и възмездие.

118

Анонимен

преди 2 години

Вчера има статия в руската преса, че американските системи за залпов огън са в пъти по-точни и далекобойни от руските... Освен това могат да се използват с ракети със сателитно насочване с до 300 километра разстояние на поразяване...

117

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрън.... А животът на рускоговорящите, обстрелвани ежедневно от украинците?

116

Анонимен

преди 2 години

Оръжията, които Украйна ще получи, като бройка ще са в пъти по-малко на брой от руските, но в пъти по-точни, ефективни и смъртоносни... Там е заровено кучето жалки ми русофилчета...

115

Въпрос 4

преди 2 години

"И как може да изглежда победата? "Труден въпрос. Как можеш да говориш за победа, ако 50 000 души лежат мъртви." --- Чакайте бе, не бяха ли 10 000 само? Или става въпрос и за още 40 000 цивилни жертви не участващи във военни действия? За балами ли ни взимате? Аз бих заложил на поне на 100 000 жертви от воюващи украйнци. Насила или по собствено желание воюващи. Може би много повече, но не и по-малко.

114

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос 2- Дали е вярно че напушения е почнал да мобилизира насилствено и жени, поради липса на достатъчно украинско пушечно месо?

113

Въпрос 3

преди 2 години

"Може ли Славянск да избегне трагичната съдба на Мариупол и други украински градски райони, които руснаците унищожиха, а след това превзеха?"- А ще се крият ли и там пак в канализацията на заводите азовци, завличайки с тях деца и жени, които никой не заплашва с нищо- като жив щит? По "геройски" му!

112

Въпрос 2

преди 2 години

""Руснаците нямат никакви резерви или мотивация. Страна от 140 милиона, а им липсва пехота!" -- А дали не е, защото не искат да дават безмислено руски животи, след като могат и без да жертват жива сила като пушечно месо и пак да си свършат работата. Пък дори не толкова бързо, както им се е искало на "експертите"! Но с пъти по-малко армия. И без задължителна насилствена мобилизация каквато извърши украинеца Зеленски- с пушечно месо от 18 до 65 годишни.

111

Въпрос 1

преди 2 години

Колко пъти ще повтаряте и преписвате тази глупост: "През февруари руските войски не успяха да обкръжат и превземат столицата и се оттеглиха"??? Превземането на Киев не било цел в този случай. А за да се отклонят украински войски на север със "страховитата танкова колона" която нарочно със седмици се влачеше- за да се превземе лесно стратегически важния юг и моретата и да се съедини Крим с Донбас. Ама трудно е да се признае, че западните и украинските военни "експерти" бяха надхитрени жестоко.

110

Анонимен

преди 2 години

Какъв е живота на украинците близо до фронтовата линия в Донецк? - КРАТЪК

109

Анонимен

преди 2 години

Фашистка Русия превъзхожда Украйна многократно в бойната техника, но скоро това ще се промени и в края на юли вероятно ще има контранастъпление на украинските сили.

108

Така е.

преди 2 години

Русия губи, завладявайки всеки ден нова територия, а Украйна печели усмивки по радиото. Честно казано жалко и за двете страни ако трябва да съм честен, но кой разумен президент приема да се бие с армия в пъти по-голяма от неговата и обрича по този начин страната си и хората на агония. Нека продължава, цената ще я плати той.

107

Тъй, тъй...

преди 2 години

Войната е лудост, Путин е куче, а украинците ги чакат все по-щастливи времена без Донецк, Луганск и Черно море.