58

Анонимен

преди 1 година

Искам и проект, който да накара българите да мислят за последствията от техните постъпки! Някак си е нормално да не спазват правилата в бг. Всички мислят , че някой им е длъжен, а те нямат никакви задължения. Ти не си длъжен да си изхвърляш боклyка в кофата за ***, а от балкона , пък някой е длъжен да ни изчисти! От нас зависи да ни е чисто, подредено и да уважаваме останалите хора, така както и вие искате да ви уважават!

57

Анонимен

преди 1 година

И аз имам идея- да направим проект " българинът е човек" и да се занимаваме с това да подобрим живота на българите ( не на тези по документ, българи) ! Имаме нужда от повече прилични старчески домове, лудници - има доста луди , който няма кой да се грижи за тях и те си се разхождат свободно...тук ..там..правят престъпления и после ги пускат...инвалидите са много също, но никой не знае, защото не могат да излизат от вкъщи- няма условия! И още много такива....Искам такъв проект

56

Бачи Кико

преди 1 година

Приятели.... Настана Време Разделно!!!! кирЕ ни въвлече във война, която не ни касае, вследствие газ,петрол и ток а с тях и цените на всичко отидоха в небесата, в същия момент тоя капппут плаща хотелите на укрите с наши пари... С 10лв в магазина в магазина си купуваш хляб,евтини кренвирши и майонеза колкото да изкараш деня на сандвичи.Време Разделно казах- или кирЕ или Ние!!! Щото ако не го изггоним тоя ше ни затрие.

55

ИНФО

преди 1 година

Марионетното ни правителство дава по 70 лева джобни всеки ден на украинските бежанци.И това се крие от обществото.По морето укрите масово плячкосват хранителните магазини като ядат и пият от рафтовете и след това спокойно си излизат.

54

Анонимен

преди 1 година

Товарете ги на селска тия нагляри и директни за Киев. Там война няма.

53

Анонимен

преди 1 година

Никаква солидарност няма да има. Стига вече другари дайте да дадем! Като искат солидарност защо се замразява минималната работна заплата? До кога ще търпим? Депутатите като искат солидарност да се откажат от заплатите и да помагат на украинците. Аз за тези една стотинка не давам. Дошли тука като mърmеи. Нито ще бачкат, нито ще учат. Само за курорта са дошли.

52

нормален българиян

преди 1 година

Солидарност ??? А защо да плащаме сметките за Байдъновото велико тъпоумие и нашите "кукли на конци" ? ...товарете ги на влаковете с еднопосочен билет за Киев....да си "чуват" клоуна Зеленски...

51

Анонимен

преди 1 година

Не е лоша програмата. Колкото по бързо започнат работа, толкова по добре. Само не знам защо не са включени изучаване на български език.

50

Ники

преди 1 година

От днес - 43.00 лева,с платени здравни и медицински осигуровки!ЧЕСТИТО!

49

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия бежанци, българските пенсионери отдавана са бежанци в собствената си държава, но за тях остават само огризките.

48

А кога ще

преди 1 година

стартира проект "Да спасим България от алчни и Продажни ***"....

47

доообре

преди 1 година

Ха-ха-хааааа........бежанци ли?!Това са ЕКСКУРЗИАНТИ......

46

ИТ Специалист

преди 1 година

Значи, директно заявявам, че видя ли такова CV, директно в кофата. Има достатъчно работа в чистотата и строителството, а и улиците ни са достатъчно мръсни и неподдържани.

45

Няма

преди 1 година

ли някой лицемерен лъжец да излезе и да каже, че парите ги давала Европа?

44

Анонимен

преди 1 година

Това не е предназначено за украинците, а отново схеми за работодателите, да им работят без пари. С хотелите бе същото- 40 лева на човек за ден, извън сезона.Сега ще си наемат украинци по тази програма, ще им плащат някакви смешни пари + 710 от програмата.

43

Анонимен

преди 1 година

През 2021 бяха подпомогнати 500 деца на сума 921 000 лв. / Безвъзмездната финансова помощ по проекта е в размер на 46 594 860 лева. Украинските граждани ще имат възможност за получаване на психологическа подкрепа, професионално ориентиране, трудово консултиране и мотивиране за започване на работаНЕ СЪМ ГОРД, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!

42

Бъдете Благодарни

преди 1 година

ако Украинците не се Биеха с Путин, то Вас щяха да ви Пратят срещу Русия, ЕвроАтлантическите си Партньори! Разбира се, и това ще стане, след като Последният Украинец свърши и Украйна - Падне, което е неизбежна - тогава Новата Буферна Пушечна Зона - ще сте Вие!!

41

Анонимен

преди 1 година

Не зная дали осъзнавате, че парите ще влязат в българските работодатели, а те знаят как да ги усвоят. Ще намажат пак големите хотелиери по морето! Иначе който иска да работи е добре дошъл

40

Малко е

преди 1 година

бе не ви ли е Срам, да НЕ се Грижите Подобава за ВИП Гостите си!

39

Пенсионер Трудил се

преди 1 година

43 години Строейки България - при новите цени вече и 1 бучка Бяло Саламурено Сирене не на Месец, не мога да си Позволя!