17

Анонимен

преди 2 години

Дали ще стигнат до позициите си?

16

Анонимен

преди 2 години

Путин е казал в интервю , че в началото ВСУ са разполагали с 515бр ракетни системи, унищожени са били 380, в момента след ремонт и попълване от запасите налични са 360.

15

Ти да видиш..

преди 2 години

Ами сега ?

14

НЕМА ЛОШО!

преди 2 години

Оръжията, които Лондон дава на украинците няма да свършат голяма работа, докато не се намеси Космическата флотилия на Пентагона и с конвенционални оръжия изтрие от лицето на Земята крепостните прим.итиви. И това непременно ще стане...

13

Анонимен

преди 2 години

Браво браво ще има печени opки. Целият свят мрази тия рашляци

12

Истината

преди 2 години

До #11, не разбра ли, че тази война е между краварите и руснаците, до когато не бъде убит и последният укри? Тези сега са пушечно месо, защото един не нор мал ник, си е дал задните части на бадъна, а да не забравяме къде живееше той,преди да встъпи в новата си длъжност, и къде е все още синът му! Мислиш ли, че дъртака стана първи на краварите случайно? Зад всичко това пак стоят военните на краварите.

11

Анонимен

преди 2 години

До 15 Те и руснаците имаха системи за залпове огън, ама съветски 5 пари не струват, стрелят с неуправляеми ракети и с малък обсег, а щатските HIMARS и M270 са с до 300!!! км обсег и GPS навигация на ракетите, голям бой и много жертви ги чакат руснаzите!

10

Striker

преди 2 години

Добра новина, но 80км. е малко. Нещо до бункерния пл-ъх от Кремлин трябва да достига. И дробчета, че да пържат по-добре о-р+ките на Пиздун.

9

Анонимен

преди 2 години

САЩ и UK ще върнат рашка и *** в каменната ера, ами така е като руснаците си играят с големите батковци

8

Говедо

преди 2 години

Укрите си имаха системи за залпов огън,къде са?

7

Къде сме ние?!

преди 2 години

Украйна е поискала официално и от нашите. Защо това не се съобщава тук? Разбира се, неудобна тема за кремълските подлoги, част от които са в кабинета. Най-големият крепител на джуджето на територията е в пРезидентството, разбира се. От цяла цивилизована Европа само ние няма да дадем нищо. За да не разтурим коалицийката. Нищо, че сме в вражеският списък със спрян газ. Междувременно Турция продава байрактари на Украйна и купува краденото зърно от московци. Нашите? Пак с пръст в уста!

6

Анонимен

преди 2 години

Голям рев от русофилите в ранни зори, значи всичко е наред и Украйна бие по муцуната путлеровата роzzия! Браво на Британците и Америка, те винаги побеждават!

5

Анонимен

преди 2 години

Москва щяла да достави на Лондон Сармат

4

Бай Дрън

преди 2 години

Ха, има напредък в позицията на англичаните ) Ако продължаваме да доставяме оръжия, Украйна можела и да спечели, ама не се знаело. Преди победата бе сигурна, сега все повече се приближават до страшната и стина за тях, че Украйна никога няма да спечели. Поживьом, увидим.

3

Новина

преди 2 години

щеше да бъде, ако ги бяха предоставили на руснаците...

2

СМЕХ....

преди 2 години

...отидоха Крим и Севастопул...ХАХАХА.

1

Анонимен

преди 2 години

Браво!