82

ПорЦелан

преди 2 години

Това беше информация от Стрелков за някаква победа в Северодонецк, която раздухаха всички проукраински "източници" на информация. Реално това е разгром за ВСУ, които имат огромни загуби.

81

Анонимен

преди 2 години

Бойкот на А1. Сменяйте продажника. Да покажем гражданско общество. Да не сме при Тошо да заглушават радио.

80

БАЙ ОНЗИ

преди 2 години

Джамбазки го глобиха 2000 евро за вдигната ръка, катого заподозряха в нацистки поздрав. А наистина ли не виждат свастиките по ръцете, гърдите, лицата, по знамената им?На това му викам лицемерие и ние българите трябва да се чувстваме добре при тези ***. Скоро всичко ще приключи.

79

Анонимен

преди 2 години

Окрайна вече я няма. От 55 милиона през 90 станаха 40 милиона. Сега 10 милиона се евакуираха.

78

Днес

преди 2 години

И А1 проявиха фашизоидния си характер. Едностранно нарушават договора с клиентите, диктувайки им какво е правилно да гледат! Ще останат без клиенти, дяволските изчадия продажни!!!

77

Анонимен

преди 2 години

Россия вперьод. Събирайте боен опит , че трябва. И си пазете сибирските дивизии на Тарас булба дето цели око на гълъб в полет.

76

Колумбиеца

преди 2 години

Бай-дън вместо да праща тея 40 милиарда $ на Зеления по добре директно на нас .... ние ще пращаме белото...

75

Анонимен

преди 2 години

ЛИчи си че Окрайниците са тренирани от краварски рейджъърси.И те като дресьopите си бягат когато се загрее обстановката. За справка: Кравари в Афганистан

74

122

преди 2 години

Бум в Балтийско и прощай Европа. Секунди са нужни краво

73

диф селянин

преди 2 години

Налагай укрите Кадире само бой за тях!

72

Анонимен

преди 2 години

Латиносите и черното са преобладаващо на кравата, а те не са римските граждани, не могат да воюват в легиони. Така че, с кравата свърши. Цъфна цялото й безсилие пред цял свят.

71

...

преди 2 години

Бре видяхме е самая "могучия"! Сега само чекам да демилитализират НАТО! Както един техен генерл каза по националната им телевизия! Но инак вижте там колко месеца ви трябваха да превземете мариопол и си направете сметката кога ще завземете тоз град! И после вижте там колко столети ще са ви необходими за цела украйна! Че то там има бая градове ей! И тогава да помислите и за демилитаризацията на НАТО! Че то инак от зян на зян и излагация за самая "могучия"! :)

70

Ура ура ура

преди 2 години

Вън нациcтитe от Украйна и Източна Европа да си вървят в Сащ.

69

Анонимен

преди 2 години

Следва да се направи стена между ЕС и Русия, с тел отгоре. И Русия да живее свободно.

68

Анонимен

преди 2 години

Гледах видео по YouTube на разпит на пленен от батальона Азов. Беше кротък като ангел, смирен, обясняваше как са избивали по нареждане руснаците в Донецк и Луганск. Пленените първо ги прибивали и после застрелвали. Питаха го така ли трябва и с тях сега? Отговори - не, най- важно е да има мир и да се върнем при семействата си, това беше грешка. Русия е права. Виновниците за този ад там не са получили наказанието си все още. Има руски филм от 2019, беше на фестивала в Кан, за тези години.

67

ДЕДО ИВАН

преди 2 години

Някой може ли да каже след като Европейският Съюз влезе в НАТО какво следва по-нататък?

66

Анонимен

преди 2 години

Паси то защо не се изказва, къде се скри тази мишка

65

Анонимен

преди 2 години

Свидетели сме на падението на хегемона. Ха , ха, укрите искаха да са в техния клуб и те не им помагат, защото не били членове. Ами Либия, Ирак, Югославия, Афганистан и Виетнам да не би да са техни членове. Шубе, ама яко шубе

64

Анонимен

преди 2 години

Не е ли недемократично да нарушаваш свободата на словото с телевизиите

63

Анонимен

преди 2 години

На Гугъл самолетоносачите са много далеко от Россия. Защо ли