72

Анонимен

преди 2 години

Цял ден се шматкат по плажа и плажната алея , не изглеждат разтревожени

71

Wert

преди 2 години

Лъжа ! Хрантутят ги от бюджета.

70

Анонимен

преди 2 години

март - 15млн, април - 56 мл, май - около 55 млн очакват. Общо 125 мл грубо. До къде ще ни стигнат тези европейски 148 млн тогава? За месец-два? И с какви средства ще покрием разходите до края на годината?

69

Анонимен

преди 2 години

А може ли да се комбинират пари и за българи? Съвсем се самозабравихте! На кого служите? За сега без отговор, но на новите избори ще получите отговора!

68

Луди сте

преди 2 години

Дъщеря ми е с две деца ,на 3 и 6 години .Със зетя работят на смени ,за да ги гледат,на квартира са.Тия не може ли да ги комбинирате по две и да им предложите работа,ако откажат,да си ходят.Както се е видяло ,септември пак ще търсите ,в кой хотел да ги настанявате.

67

фтф

преди 2 години

Може в Дубай с тия пари, имат 7 звезден хотел

66

Анонимен

преди 2 години

Това е някаква лудост,умират болни български деца от заболявания за които има лечение в чужбина ,но държавата няма.6 месеца Ол инклузив за едни нагли натрапници,които даже не искам да си приготвят храната а настояват за готвачи

65

Анонимен

преди 2 години

Безсрамници ,вън от България на тези пиявици

64

Анонимен

преди 2 години

Ето я причината за почивката на украинците Хотелите са на политиците така си крадат законно едни пари,Може също да обновите училищните лагери Продажници Тези са по големи крадци от Бойко Въобще след 1989г се изредиха едни крадци къде умни къде не толкоз но все крадци

63

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам всички недоволстват,но притесни няма.

62

Анонимен

преди 2 години

Връща ми се поръчката от украинците вече. Вие сте енничарри станали, на чужди държави сте слугиннаж. Проривни сте, ама много. Детето ми, взима 19лв на месец, за отличен успех, за украинците 40лв на ден. Какво ще си купи, моето дете с тези пари, само 1бр книга. Позор сте вие.

61

Анонимен

преди 2 години

Оставка ! Не се търпите вече.

60

Анонимен

преди 2 години

Васлиев, за детето ми няма място в детска градина и се налага да плащам хиляди на частна въпреки, че ти пълня гушата с данъци и осигуровки всеки месец на макс. Нямам против да се помага на хората, но когато бюджета за техните деца е пъти по-голям от този за нашите...имаш проблем Василев, голям. Определи се най-после дали си български или украински министър.

59

123

преди 2 години

А защо не пренасочете малко пари и за булгарите. Поглеждали ли сте цените скоро? Явно не защото цените си растат, инфлазията изяжда всичко заделено и хората обедняват все повече. Помогнете на хората, изпаднали са в нужда, но не да се злоупотребява и не за сметка на българите.

58

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли прави впечатление, че само за украинци се говори. Друго важно няма за България. Нещо се мъти пак, от продажната коалицийка. Нито за кражбите на Баце, нито за каскета, нито Христо Иванов за Доган. Прах в очите.

57

Анонимен

преди 2 години

Използвайте ги за транспортни разходи. Товарете ги на самолети за Руанда, както прави Борис Джонсън, нали той е тертипът на харвардските ментаци.

56

Анонимен

преди 2 години

Какво става с мерките за инфлацията,Кокорчо? Никакъв ефект няма,дори хляба не поевтинява след премахването на ддс-то,което се и очакваше. Ти министър на Усраина ли си,за усраинските туристи ли се грижиш,или за бг народ? Не може парите от данъците на бг народ,и европейските народи да отиват при усраина. Време е усаринците да се настанят при афганците по лагерите да бежанци,а не по базите и курортите.

55

Анонимен

преди 2 години

Аз няма да протестирам защото до 1-2 месеца заминавам за кравистан на гурбет мислете му вие

54

Анонимен

преди 2 години

А не е ясно и колко пари като помощи са им раздадени от социалните мисля че по 345лв на месец. И разбира се на всички им харесва да им бъркат - в джоба

53

Анонимен

преди 2 години

Кефи ме как некадърното правителство се гаври и присмива на българите. Просто... На българите явно им харесва