30

нормално

преди 2 години

е прозорецът на Европа да е затворен за крадливите руски мародери, които крадат перални и тоалетни чинии.

29

Радвайте се

преди 2 години

Песков, нали санкциите само засилваха руската икономика - значи новите Европейски санкции са от полза за Русия !

28

За прозореца

преди 2 години

не знам ама врата изглежда залостена ;) Разбира се всички тези приказки нямат никакво значение докато САЩ вземат решенията за Европа. Когато Европа порасне и стане независима тогава може да започне да взема решения за живота си. В момента ЕС и Европа като цяло правят каквото кажат от Вашингтон. САЩ: "Отрежи си краката!", ЕС: "Трябват ми!", САЩ:"РЕЖИ КАЗАХ!", ЕС:"Не може ли единия поне да си оставя?", САЩ:"И ДВАТА! ПО-БЪРЗО!", ЕС:"ААААААААААААА! *** РУСИЯ! *** ПУТИН!" - нещо такова...

27

Анонимен

преди 2 години

От тук нататък ще сме в студена война до пълен разпад на руската федерация. -----> Може и обратното нали - до пълния разпад на ЕСССР. И да войната може да е студена но некои ще усетят студа и в жилищата си, да не говорим за икономиките им... :)

26

Анонимен

преди 2 години

Кой ви пита бе?

25

Белата Златка

преди 2 години

Този ми прилича на невестулка.

24

Анонимен

преди 2 години

Дръжките за затваряне са от страната на Европа . Тъй че отварянето и затварянето не са под ваш контрол .

23

пффф

преди 2 години

"наистина няма планове да затваря прозореца с Европа" - АХАХАХАХ!!!!!! Само ще спират газта, само ще наричат французите и поляците "нацисти", само ще обвиняват всички, че са фашисти и са нападнали рашистан, а не обратното, само ще крадат самолети, които не са техни, само ще заплашват западните компании, работещи (работили) в рашистан, само ще хвърлят атомни бомби и ще крякат през ден как ще стигнат "до Стоунхендж" и ще изравнят Европа с ядрени оръжия. Болна нация с болни ръководители...

22

Анонимен

преди 2 години

Цивилизованият свят няма да търгува с русия. От тук нататък ще сме в студена война до пълен разпад на руската федерация.

21

до глупости на килог

преди 2 години

До ники ..Те па точно за нас са заритали. Без нашият мижав пазар са умрели. Преди да се чудите какъв по-долно..пробен език да използвате, ми отговорете коя европейска икономика купува от САЩ, и защо всички заобикалят санкциите. Дано да ви плащат достатъчно да живеете дълго, че скоро както ви използват ,така ще отидете на бунището.

20

Анонимен

преди 2 години

Отивайте при Китай и Индия, тука не ви щем.

19

Анонимен

преди 2 години

Иска им се, ама Европа може без Русия, а Русия не може без Европа.

18

Анонимен

преди 2 години

Още малко и ще искате широко отворени прозорци с Европа, защото тук ви е хранилката. С вашата пропаганда вече всички свикнаха и не ви обръщат внимание на заплахите ви от използване на ядрено оръжие и другите ви бръщолевици.

17

съд

преди 2 години

До никиЩе гледат през прозореца ама ако Европа им вдигне щорите, инъче само щори ще се виждат през прозореца.

16

Чоката

преди 2 години

Аре отивай в Китай

15

ники

преди 2 години

Ами ще ни гледате само през прозореца, в следващите 20 години, докато мине тоталната депутинизация, демилитаризация и дефекация на руското общество.

14

Анонимен

преди 2 години

Вече богатият иначе речник, се изчерпа откъм прилагателни описващи наглостта на рубашките. Искали диалог, но водят война, няма да късат с Европа, но ни спряха газта. Нагли до края.

13

Анонимен

преди 2 години

Е нали не ви трябвахме, нали щяхте да се преориентирате със задните части към Китай? Айде, живи и здрави, прав ви път

12

Анонимен

преди 2 години

"Немските компании Uniper и RWE обявиха преминаването към нова схема за плащане на руския газ, пише N-TV. Представители на компаниите отбелязаха, че тази схема отговаря на новите изисквания на Русия, а също и че това не нарушава антируските санкции." --- Затваряла Европа ама друг път, само про100 Киро се опита да се прави на мъж и сега ще плащаме двойно.

11

Зозо

преди 2 години

Хахахахаа, затваряй бре Пес, ама 42% от валутата ви идва от ЕС нали :)))))))))))))))))))))