19

55

преди 1 година

Абе, те кокалите им изгниха на ДС-та, а вие ги глозгате още!Нужен ви е просто враг-на Хитлер евреите, на Сталин врага с партиен билет, на вас-ченгетата!Няма значение , че той вече не съществува.Това се казва "Лов на вещици"!А се оказало в Средновеконвието , че вещиците са само измислени за да се унищожи противника като му се лепне този етикет!Гадост!

18

Зозо

преди 1 година

До e r............. Алоууу другарю, Р. България отдавна задмина НБР по БВП. Стига лъга!

17

Анонимен

преди 1 година

Иван Костов приватизира и унищожи всички предприятия, всичкото производство! Наистина, че някои предприятия - дребни, бяха за затваряне, но той продаде всичко, за да можем да сме зависими от нашия султан - ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!

16

П.К.

преди 1 година

А, настоящето БЪЛГАРСКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ не се ли кипри със агент от зловещата държавна сигурност в самото си ръководство??? До кога ще е така?

15

e r

преди 1 година

Преди имахме производство във всяка една област, износ и независима икономика. Имахме инженери и специалисти. Сега имаме плачевна неграмотност. След 89 сме зависими от чужди производители, земеделието е почти унищожено, предприятията приватизирани, а ние работим за жълти стотинки на чужди фирми и купуваме стоките им десеткратно по скъпи.

14

Анонимен

преди 1 година

Патриарха Неофит, ако обича също да подаде оставка и да го анатемосат! Той е бивш агент на ДС! Досието му наброява близо 600 страници! Доноси за свещеници, за учени, за всякакви хора...

13

Зозо

преди 1 година

Р.Гечев - агент "Економов" от ДС ще ви оправи икономиката :)))))))))))))))))))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 1 година

Хе-хе тия от ДС или измряха, или са в пенсия, но кВо праИм с червените отрочета които са плъзнали навсякъде и са най-големите атлантици и демократи.

11

Анонимен

преди 1 година

Половината депутати са бивши доносници на Държавна сигурност, от Ахмет Доган до Георги Марков....Това значи от 240, едно 150 да ги няма от парламента!

10

Анонимен

преди 1 година

Какъв е смисълът от подобно предложение и решение на Народното събрание, при положение, че почти винаги в публикуваните решения на т.н. Комисия по досиетата пише, че определени лица "не подлежат на проверка по силата на чл. 26 ал. 4 от Закона"?

9

само ако и

преди 1 година

САЩ си разкрие имената на всички ЦРУ агенти по същото време ; )

8

върнете на България

преди 1 година

Заводите дето Костов приватизира за стотинки и разби икономиката по искане на САЩ не ми се обяснявайте

7

само в нашата

преди 1 година

тъ па държава се разкриват хората работили за страната си В никоя друга страна по света не си разкриват тузи хора и това пак е по искане на САЩ Пълна идио т щина! Тези хора са рискували живота си за родината вие ги вадите на показ като че ли са направили нещо срамно Деееа мижи турките дето сте

6

Силвия

преди 1 година

Има смисъл, ако се знае, кой какво точно е правил. Слагането на всичко под един знаменател си комунистически подход.

5

Titi

преди 1 година

Велизар Енчев в бил кадрови офицер на ПГУ_Дс и НРС в Югославия и е работил против македонизма и пансърбизма. Вижте му книгата "Аз бях в разузнаването" с CD , където е работното му дело от Комисията по досиетата. И такива ли хора ще опозоряваме.

4

Краси

преди 1 година

Всички най-богати хора в РБ са комунисти и/или свързани с комунистическата,репресивна ДС!

3

Анонимен

преди 1 година

Те поизмряха вече тези от ДС,дайте тези от нпо-тата на дядо георги и чужди държави. Това е актуално,ДС вече си отиват.

2

Сержант

преди 1 година

Оставете ги тези досиета, а приемете закон, в който да има публична информация за всеки кандидат на държавна службица. Инфото да съдържа родствени връзки до 5то коляно, съседи и приятели, другари по интереси, образовани къде кога и как е придобито, имотно състояния с пълни подробности. И др такива дреболийки

1

Анонимен

преди 1 година

Към кое ДС ? Американското или руското ДС ??? То ся са повече към американското .