37

преди 15 години

Ами таме работата, че в Белене ще работят чуждестранни специалисти, всичко ще е внос - това си е все едно, че централата не е в България. Само че ние ще я плащаме. Пълна лудост, от която ще намажат единици заради рушветите в милиони.Надеждата е в Костов. Той ясно каза, че от Белене няма нужда.

36

преди 15 години

Най-добре пакистански реактори, с албански инженери и капитали на ал-кайда.

35

Божков

преди 15 години

Нашите реактори са с двоен контур и от там са с високо ниво на безопастност. Зад Закриването на реакторите стоят икономически интереси. Техни проводници са продажните правителства и политици-мекерета.Да ви е..ба мамата на перестройката и на демократичния капитализъм. нищо хубаво от 18г. по- зле никога не сме били . Разграбване упадък и слугинаж.П.П.Никога не съм бил Член на БКП..но вече съжалявам за времето преди 10-ти.Точно това искат политиците да загубим вяра и дя ни обхване политическа апатия.

34

do 26

преди 15 години

4oveka e prav otnosno specialistite. Az sum ot svishtov i tuk ve4e pristigat ukrainci, niakolko hiliadi ukrainci 6te doidat, masovo ima novo stroitelstvo zaradi kvartirite, ot koito 6te ima nujda. Specialno rukovodnite kadri sa 4ujdenci vsi4kite.

33

преди 15 години

ХАХАХАХА!!!Защо всички путинови *** скочохте? Какво лошo има РАЗНООБРАЗИЕ НА ДОСТАВЧИЦИТЕ?

32

преди 15 години

Абе който и да е искал да спре Козлодуй, той можеше да бъде спасен от отговорни и некорумпирани български политици с малко повече твърдост.

31

Хмм

преди 15 години

Все едно вече се строи 7-ми реактор от американската фирма?

30

преди 15 години

Американска фирма с руски капитали

29

hrp3

преди 15 години

аз мисля като 30 и 31

28

от 25 до 26

преди 15 години

Кажи бе умнико, с какво не си съгласен, да ти поясня. И по-леко с обидите, да не започна и аз. Кое не е така? Че ВВЕР са добри реактори? Че нямаме кадри? Че системата в Америка не е такава? Или пък, че на запад основно се използват BWR? Кажи де?

27

преди 15 години

И аз мисля като 26 и като 8

26

преди 15 години

Най -вероятно . си военен пенсионер,работил в АЕЦ като охрана. Най вероятно не си трезвен. Много явно е че си ***.

25

преди 15 години

Аз не харесвам тази идея. Руските ВВЕР са си много добри, ние имами опит в експлоатацията им и справяме доста добре. Впрочем ние нямаме специалисти за Белене, а какво остава да се започне да се разучава нова технология. Все пак това са реактори, тук не става дума за различна кола например... Най-вероятно ако американци правят реактор, той ще е от кипящ тип, на запад този вид реактори са доста разпространени. И още нещо: в САЩ операторите на реактори в АЕЦ са пенсионирани военни, най-често капитани на атомни подводници. С тая липса на кадри при нас, най-много и ние да си вкараме пенсионери...

24

преди 15 години

Америка не е спряла Козлодуй.Това е политика на ЕС.Трябва да се прави разлика между ЕС и САЩ.Само неграмотници не разбират че БУШ е част от атомното лоби в Америка и няма нищо общо с левичарската Зелена партия на Йошка Фишер в Германия.

23

Горд Българин

преди 15 години

Гледахте ли по Слави преди няколко месеца:Тоя Слави беше поканил някакъв висш по ядр енергетика в САЩ и в МААЕ,това беше веднга след като Путин си тръгна и обяви,че ще строи Белене.Слави пита американското : "Защо ни спряхте Козл" : "Много съжеляваме.Направихме грешка,не трябваше да го правиме.

22

лл

преди 15 години

"Тъпите" американци събраха най елитните учени от цял свят, да работят за тях. *** си ТИ.

21

преди 15 години

Няма да се явят.Докато не спрем да плащаме данъци и сметки за ток и парно.Докато не станем ГРАЖДАНСКО общество.

20

преди 15 години

Реакторите трябва да са руски, колите също,плажуващите по черноморието ни трябва да са рускини. п.п Взимай ВЕФ-а и изчезни!!

19

Нафарфорий

преди 15 години

Добре ги дефинираш нещата...Но този укор към останалите-къде им е мястото...?А ти...?!Къде се вписваш ти?Някъде високо над стадото и да назидателстваш ли?Ако другите са "герои" само пред монитора,то къде се е намирала твоята височайша снага,докато пишеш коментарите си?Преди да назидателстваш,погледни себе си...ти къде си...ти какво реално вършиш за изваждане на милата ни родина от блатото,в което я натикаха продажниците...И ти чакаш някой друг да развее знамето...и дори не е сигурно дали ще застанеш под него,защото тези,които най-много се фичкат...като стане патакламата,първи ще се наакат.Тази истина е стара като света и се потвърждава във всички революции и успешно завършили бунтове и преврати...Тези,които най-много крякат преди началото на бурята,по време на пожара се спотайват...а после изпълзяват в авнгарда на новата власт и почват да щракат с пръсти на гърба на истинските герои,които машината изтласква,след като ги е употребила и вече са и непотребни.

18

преди 15 години

Стига с тия американци в България!!!!!!!!Вън!!!!!Целият свят е потресен от наглостта им, само нашите политици се одупват. Защо не го построят французи?????? Или руснаци??????Някой ще гушне 10 %, братя!!!!Това е!!!!!