8

анонимен

преди 2 години

България не готова за еврото, а2024г я камилата, я камиларя ако оживее българина

7

СС

преди 2 години

и кво на 1 юли ще ги увеличат с 30 стинки и ще ти направят отстъпка като заредиш от 25 и реално ще си платиш с 5 ст отгоре ако не го вдигнат много повече...само стойте и гледайте какви далавери ще стават. А това доплащане от държавата от къде идва от бюджета а той от къде идва от данъците на всички а там пари няма и теглят кредити да има и лихви... и какво накрая ще си платим 25 стинки барабар с лихвите... ама едни петролни фирми ще са си прибрали разликата от 25 стинки на гърба на хората...

6

Анонимен

преди 2 години

Тези ще отлагат докато литъра стане 5-6лева или не свърши войната. А на бас!

5

Зозо

преди 2 години

.........Подкрепата за горивата започва от юли......... Мдаа, а през юни като стане нафтата 4,50лв. и хляба 3 лв. какво правим, а?

4

Анонимен

преди 2 години

Тоя то казва това в качеството си на какъв? Празнодумец и празноглавец.

3

Мъгла в повече

преди 2 години

Поредните глууупости дрънка този.Намалете горивата с 25 ст. и не внасяйте допълнителен хаос!!?

2

Бе

преди 2 години

тия що ни правят на луди? Който кара непрекъснато знае много добре, че бензиностанциите вдигат цените с по 1 или 2 стотинки през ден. Някои и всеки ден. Така че до юли те ще са готови с избиването отстъпката, която в този случай става въображаема.

1

Анонимен

преди 2 години

Те тези двадесет и пет стотинки може и да не ги давате, бензина толкова скочи, че реално стана като с повишението на пенсиите, дадоха, а после взеха двойно.