6

Анонимен

преди 2 години

Нормално, нео-фашисткия режим с радост дори ще си измисли тези истории за хомосексуалността и суингърите. Има ли някой неразбрал, Русия е фашистка държава, това е потвърдено многократно.

5

Анонимен

преди 2 години

От Мордор-Рашистан е излизало единствено зло,само си мени формата.

4

Анонимен

преди 2 години

Аа открили топлата водаа..- щот пък в Путиния - всичко е цветя и рози..като изключим геноцид ,агресия,избиване на население и разрушаване в "суверени"държави..тровене,убийства и всякаква активна подривна дейност в световен мащаб...и так дале и стигнем до издевателства тормоз и преследване на собственият си народ ЗАТВАРЯНЕ В КОЛОНИИ САМО ЗА ДУМА ИЛИ ПРОТЕСТ...извинете ме забравих то тва си е ежедневие и "нормално" за някои от тях

3

Анонимен

преди 2 години

Аз пък гледах още от началото на войната публикувани снимки с извращения между млади момченца от руската армия, явно когато нямат наблизо нещо за иснасилване си посягат един на друг.

2

Анонимен

преди 2 години

Ами браво на хакерите. 700 издънени. Чиста загуба за разузнаването на укрите

1

Анонимен

преди 2 години

Руските хакери много лежерно го дават. Да публикуват данни за Зеленяшка и обкръжението - къде кой колко милиона държи, какви дела са били прекратени срещу него... тогава вече ще срина остатъка от Уcpaйничка вътрешно.