281

Анонимен

преди 2 години

Ама тия украинци си помислиха, че са тук на почивка!! Ами ако е така и имате оплаквания оплачете се на туроператора изпратил ви тук!! А имено Руската Армия и нейния собствник Владимир Путин. Без тях едва ли щяхте да се окажете в България..

280

Анонимен

преди 2 години

Свикнаха да ги носим на ръце, сега се мръщят и негодуват. Винаги става така когато научиш даден човек, че без да се напъва някой друг ще го отглежда, постепенно той започва да смята че някой му е длъжен, че това е негово изконно право.

279

Анонимен

преди 2 години

Съмнявам се, че бежанците от войната в Йемен която се вихри в момента се притесняват дали в бежанкия лагер в Судан има салон за ноктопластика, спа център със парна баня Финландски стандарт, безглутиеново меню на вечеря и адаптирано мляко за децата...

278

Анонимен

преди 2 години

В тази страна е АДЪТ и украинците са го осъзнали безпогрешно!. Не става за живот за уязвими, болни, дори здрави хора, защото условията разболяват. Правилно, това прилича на концлагер.

277

Анонимен

преди 2 години

В 9/10 от Украйна няма война и няма да има. Но те искат в Бг на 1-ва линия с луксове.

276

Украйна

преди 2 години

То и аз искам държавата да ми плаща all-inclusive на морето , но не може. В крайна сметка фургон с климатик е по добре отколкото в Украйна, където има война. Ако не им харесва да си плащат наем и без това повечето избягали не са бедни. Ако не им харесва Украйна ги очаква

275

Анонимен

преди 2 години

Чакайте малко, вече почнах да се обърквам. Украинските бежанци бягат от война и смърт? Или бягат от лоши битови условия и липса на на лукс?

274

Анонимен

преди 2 години

Хайде раус!

273

анонимен

преди 2 години

сега всеки соросовиден *** е длъжен да прибере е къщата си по едно укр.срмейство нали за тях писахте и тролихте е приберете си ги

272

Анонимен

преди 2 години

Ще играе май скоро дървото! То бива наглост ама ще си ги прибира Зеленския насинени!

271

Анонимен

преди 2 години

Да им посочат границата и да се приключва.

270

Спасов

преди 2 години

На когото не му харесва да си ходи там от където е дошъл. Толкова българи мечтаят, защото нямат възможност, да отидат дори и е държавните почивни станции.

269

Прекалиха

преди 2 години

Не знам какви са тия претенции, но украинците са си такива, все недоволни, все искат най-хубавото. Не са смирени и скромни хора като нас, които сме свикнали и на бедност и на всичко. Неблагодарници като цяло, като не им харесва тук никой не ги задържа да поемат към друга страна, в която ги чакат с мед и рози на гарата. Но не искам да ми плюят по държавата и по усилията, които полагаме за тях. Най-добре да се разкарат.

268

Анонимен

преди 2 години

Като не им харесва - знаят къде е Украйна. Никой на никого не е длъжен Ол Инклузив да осигурява. В Германия ги накараха да работят - тия тука какво се ослушват! Имаме си достатъчно шведи на социални помощи!

267

До 277

преди 2 години

"Почти всички украински бежанци си намирали лесно работа в Германия. Дали германската държава им нещо общо? В Полша пък 600 хиляди украинци са настанени в полски семейства!" ---------- А в друг коментар някой компетентен като теб пише, че в Германия получавали безплатна квартира и социал. Айде вие, дето всичко знаете, се разберете как е в другите държави престанете да ни обяснявате що за хора са украинците. Ние ги виждаме тук със собствените си очи! Нагли до безобразие и очакват да им слугуваме!

266

Истина

преди 2 години

До КОНСТАНТИНОВ Врагове на истината и предатели на народа са нео-нацистките про-руски про-терористични национал-социалистически партии лидери,като Атака,БСП, Възраждане,които взеха милионите на ЕС, но не подкрепят като ЕС и НАТО Украйна нито със защитни оръжия,нито съответна на получените милиони за бежанците помощи, защото корумпираните ги разпределят между себе си,а експулсират майките с деца и възрастни в бунгала; лъжат заедно с агресора Русия по ТВ и онеправдава бежанците като тях

265

Анонимен

преди 2 години

До Правда-къде искаш да ги настанят 100хиляди души. Не са един или двама. Всичко е частно. Няма как да кажат на хотелиерите "задължаваме ви да не ги гоните"

264

Анонимен

преди 2 години

Така е, като идват у нас ще бъдат ругани и презирани. Ние го правим това и помежду си.

263

Правда

преди 2 години

Защо бг власти не спрат да се гаврят с украинските бежанци и да ги заплашват, да разселват от големи градове в необитаеми трудни за оцеляване места както фашистите са разселили евреите и диктатори като Сталин и Путин в Сибир,като им предлагат при по-лоши условия дори от военната зона в родината им,да заявяват че нямало винаги да се грижат за бежанците след като са длъжни и по международното право, ЕС конвенции и по моралния закон на Бога,да дадат всички ЕС милиони за Украйна на бежанците

262

Дин Дзън

преди 2 години

Е то и аз ако съм живял 3 месеца на хотел после няма да искам във фургон.