204

ей

преди 2 години

3 месеца война и преводачите не разбраха, че морал се превежда - боен дух.

203

555

преди 2 години

До Реалист. Един от малкото стойностни коментари. Напълно сте прав.

202

Брад Пит

преди 2 години

Я напишете какво е станало в град/село Печенеги, Харковска област. :D

201

12345

преди 2 години

До СВОЙ Пич нещо ти се губи мисълта, какво общо имат бункерите с темата. Ако почнем да вярваме на всеки самозван блогър, а не на медии които имат изграден авторитет, все едно вярваме на агенция "една жена каза". В Ю Туб има и клип според който Ким Чен Ир е кацнал на слънцето, даже го потвърди местната информационна агенция. Ти вярваш ли му??

200

Анонимен

преди 2 години

До мдаааа. Там където свършва здравия разум започва гадателство и магия. Иначе всички знаем , че късия мечтае да е някой в света. Кофти за него, но ролята му е на регионален лидер.

199

СВОЙ до 12345

преди 2 години

Бълнуванията на Укрите колко Руснаци са избили си ги гледай и слушай и им се радвай ти!Има ютуб,където има и Украински блогъри и съотношението на силите го разбирам от там.На официалните медии не трябва да се вярва.Ако все пак те интересува,можеш да видиш колко окопи с бетон са направили за 8 г Укрите,готвейки се за тази война(естествено с мъдрото напътсвие на САЩ)

198

Реалист

преди 2 години

Ще помоля само всички коментиращи, нека не изразяваме радост за смъртта на военни от която и да е страна, грозно е, това са човешки животи, погубени заради грандоманията на разни старци, независимо дали са западни или източни. Твърдо против инвазията съм, но не мога да се кефя на смъртта на млади хора.

197

мдаааа

преди 2 години

Дейли мейл: Ванга предрече преди почти 40 години, че Русия ще властва и Путин ще стане господар на света. Българската пророчица казва, че Никой не може да спре Русия. Това напомня английският таблоид Daily mail (Дейли Мейл), цитиран от Вести.бг.https://zarata.info/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BB%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D0%BB-%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-40-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8/

196

12345

преди 2 години

До СВОЙ. Всъщност редовната армия на Украйна е 200 000 човека. Руснаците започнаха войната с 240 000 , но оттогава непрекъсно изпращат още и проведоха мобилизация в сепаратиските републики. Напрактика се не знае колко точно са пратили в Украйна. Самия Песков в интервю за ВВС нарече руските загуби огромни, но не отговори на въпроса колко. В началото на войната когато украинците даваха 7 000 избити руснаци в страницата на Новости додоха 5 500. Веднага го изтриха но снимките още се въртят из нета

195

Кръстьо

преди 2 години

Британското разузнаване, британските учени ... Нещо европейско няма ли, че британците вече само за кодош стават ...

194

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Стигнах до,, Според британското разузнаване '' и спрях да чета по нататък. - ... - Това си е твоя работа! НАТО следим много внимателно как воюва руската войска и анализираме подробно допусканите грешки, което ще бъде най-рационално използвано! Лека нощ!

193

СВОЙ

преди 2 години

Хохленски мечти.Руските сили са около 200000 срещу около 700000 Украинска армия.Гголяма част са запасняци и явно много работа не вършат,за да отсъпват, въпреки много добре подготвените точки за отбрана(подготвяни от 8г)Ако Руската армия нямаше дух и не разбираше,че се бие срещу умопомрачени ,зомбирани войници,то Укрите отдавна да бяха победили.Така,че статията е пълна пом.я

192

989898

преди 2 години

Руснаците загубиха войната още на втората седмица. Колкото и територия да успеят да заграбят, колкото и украинци да избият, войната е изгубена. Първо целия цивилизован свят прогледна и Русия вече не е желан търговски партньор. Второ от велика сила само за няколко седмици се превърна в треторазрядна регионална сила. Трето, виждайки истинското лице на режима в Москва малкото неутрални страни в Европа бързо подадоха заявления за членсктво в НАТО. И т.н.

191

noFreeman

преди 2 години

нищо не е загубила... това е само в главата на редактора на платената новина..

190

Винокуров

преди 2 години

"държани на безкомпромисно ниво на отговорност за работата на своите части" ---- този превод от английски, изтрепа рибата. Кой превежда ве другаре, ко стаа из таа България. Знаещите Ингилийзки май не са у Болагаристания, а изфърчали далеч од дэржавата.

189

Teo

преди 2 години

Кой говори? Тези със Скрипал и новичока? Да говорят, на никого не пречат!Аз бих казал - точно на обратно. В битка се разбира кой кой е! Защото нападението на треторазряден противник с ракети от 1500 км. раазстояние е едно, а сухопътна операция - друго!

188

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКато комунист лъжеш само на едро. Когато се разделяше СССР имаше референдум по области Крим 85% желание за Украйана. Донбас -55%. 1991г. Сумарно населението на Донбас и Крим е 8 млн И то при положение, че от 2014 година масово се заселват военните в оставка събирани от цяла Русия. Получават безплатно жилище и добавка към пенсията. Не напразно, когато скалъпиха някакъв референдум 2014г. и въпреки непризнаването му на следващата седмица отцепниците бяха оборудвани с тежки оръжия. Понял

187

Винокуров

преди 2 години

В българския език думата "подофицери" не съществува. Моля, превеждайте я като "старшини и сержанти", за да ви разберем за какво иде реч. :)

186

юбералес

преди 2 години

***, бригадир и бригаден генерал са различни неща.

185

Анонимен

преди 2 години

Хехе, абе и офицерите загубили, и генералите си щели да убиват, и генералите разстрелвали руски войници, пък укрите *** с десетки хиляди, отстъпват, губят територии и скимтят.