50

Гражданин

преди 2 години

Това че е била IT специалистка въобще не разбирам? Каква IT специалистка какви 5 лева? Става въпрос за жена работела в бизнеса с вина. Търгувала е с Италия. Държа да припомня че преди много години убиха една адвокатка само защото искаше за себе си парче от бизнеса с износ на български вина.Всеки да си прави изводите сам

49

Анонимен

преди 2 години

Този да се връща бързо тук да го съди"спрсведливия български съд". Едно пликче с пари е достатъчно да получи 7-8 г и за "добро поведение" да го пуснат след 4. Процесът ще се точи поне 3 г. Та ще може да изкяри и домашен арест. Като онова наркоманче убило Цветков. Минаха се 3 г сигурно,има записи,доказателства и си лежи вкъщи. Браво Кире,чудна промяна.

48

Каква невероятна

преди 2 години

Каква невероятна Латино-Африканска драма, драги зрители! Жалко за жената. Никой не заслужава да бъде убит.

47

Bili

преди 2 години

четейки статията...сега некои хора ше престанат да носят телефони и цените на лади и москвичи ше скочи...

46

от: Асколи Пичено

преди 2 години

Gawar, Berat Dia 2, Country, Zanon I Keq, New Deal 2008, Uomini duri, Shqiptar, Little, Rikos. Това са имената на някои от многото разследвания за престъпления, свързани с наркотици, споменати в последния годишен доклад на Националната дирекция за борба с мафията, които в последно време замесват албански граждани. Такива изследвания са извършени във всяко кътче на Италия: Бреша, Бриндизи, Торино, Вербания, Милано, Флоренция, Асколи Пичено, Перуджа и Лече.

45

Асан

преди 2 години

А къде е била IT специалистка? :)))

44

Асан

преди 2 години

Жертвата се е занимавала и с латино-африкански танци :)))

43

Bulgaro

преди 2 години

...Nito ...nito! ...Da umresh zaradi edin merzavetz...revniv psyhopat! ...V zatvora shte ti pripomnyat nekoi bulgarski trikove....

42

Анонимен

преди 2 години

МЪЖКИЯТ ЩЕРКЕЛ Е БИЛ РЕВНИВ

41

Анонимен

преди 2 години

Ми заслужено браво евала на човека.

40

Анонимен

преди 2 години

Била убита по жесток и мъчителен начин ... е, не знам някой да е бил убит по мил и приятен начин. - Ако някой иска да я убие, за да й вземе чантата, ще я удари или ще я намушка с ножа 1-2 пъти и когато падне на земята взима чантата и изчезва, наемните убийци също работят чисто, при случайно убийство - катастрофа или друго, ударът е само един. А когато въпросът е личен, убиецът иска да накаже жертвата и нанася десетки удари.

39

До 43 Е това е

преди 2 години

Е малко ли българи убиха жените си от ревност и злоба През изминалите години? Един освен жена си уби и малката си дъщеря а след това страхливеца не успя да се самоубие. И то да беше само той. Имаше един дето в гръб не помня с нож ли я промуши и ли я простреля. Но в гръб я уби. И още няколко такива подобни индивиди и то все от ревност убиха половинките си.

38

Анонимен

преди 2 години

Латино-Американски танци предполагам, но Американец - Африканец има също, по същата логика латино - африкански танци ... Иначе не знам

37

Е това е

преди 2 години

Било винаги - ако се беше събрала с българин щеше да е още жива, а те чужденец,та чужденец, е на ти чужденец, каквото е търсила, това е намерила

36

Анонимен

преди 2 години

Ок случило се е вече! Това че е имала връзка с чужденец си е неин проблем! Ние какво да направим сега? Каквато и да е,никой няма право да я убива!!!

35

ХХХ

преди 2 години

Не бях чувал за латино-АФРИКАНСКИ танци !?

34

Анонимен

преди 2 години

Понеже много питате ще ви обясня. В големите ИТ фирми на един истински програмист се падат около 50 паразита (хрантyтници). Жертвата е била от въпросните 50, водела се е тийм лидер (ръководител екип). Има също съпортъджии, бизнес анализатори, проджект лидери, 8 вида директори, даже и чистачката се пречка, че като отидеш сутрин рано да свършиш работа докато няма никого и тя идва с парцала да досажда и да овони на *** стаята.

33

Адвоката

преди 2 години

Костариканеца да пледира за самозащита при неотменно обстоятелство. Ако на мен сутрин ми се усмихне това в леглото, скачам през балкона моментално.

32

Фотографа

преди 2 години

Ама вие сериозно ли? Имала две деца? Добре де, на първото си бил напит. Ама второто как? Защо?

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28Вече онлайн дори карат курсове и изпити, и са айти специалисти.