20

Стига

преди 2 години

Мрън, мрън. 93 милиарда депозити на граждани и фирми в банките. Бедни били!!! Държавен бюджет- 50 милиарда. За кое по напред?! Ако някой се сърди, да се сърди на Станишев. Той въведе плоския данък. А мрънкалата отново вкараха във властта комунистите, големите крадци на т.н. преход.

19

хахаха

преди 2 години

а девалвацията до тогава колко ше е ?

18

Анонимен

преди 2 години

Асенчо каза преди седмици, че е замразил минималната работна заплата до 2024г.

17

Анонимен

преди 2 години

аз искам на първа линия и сушоар в банята,месо поне на обяд какви сте вие че не ме слушате,щом за украинците има,за нас що няма. 40 лв на ден изядоха.

16

Анонимен

преди 2 години

вие няма да сте на власт до тогава,като стане студено ноември ще ви изметем,както готвите битовия ток и водата със скали до някъде евтин като за 1 хладилник и 2 крушка,оттам нататък 1000лв,водата по 1 кубик на човек ,че аз се къпя сутрин и вечер да не съм *** да смърдя.

15

Работодател

преди 2 години

Не може да увеличавате МРЗ на 800 лв. нали беше замразена на 710 лв. до края на 2024 год.. Какво е това безобразие, лъжци? ОСТАВКА

14

гост

преди 2 години

ЗНАЧИ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ОСИГУРОВКИТЕ ТОЕСТ ДАНЪЦИТЕ НА САМООСИГУРЯВАЩИТЕ ПРИ ПОЛОВИНАТА РАБОТЕЩИ В БГ . ДАНЪЦИТЕ СА ВЕЧЕ НЕПОСИЛНИ ЗА ОСИГУРОВКИ . НАМАЛЕТЕ ПРОЦЕНТА НА САМООСИГУРЯВАЩИТЕ . АДМИНИСТРАЦИЯТА СЕ УВЕЛИЧАВА СЪЩО ЗАПЛАТИТЕ , А ЧАСТНИЯ СЕКТОР ПЪШКА НА ТАЗИ ТИРАНИЯ . МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА , ТОКА И ВСИЧКИ ПРИСЪЩИ РАЗХОДИ НА ЧАСТНИТЕ МАГАЗИНИ . ПРОФЕСИИ СА ГОТОВИ И ФАЛИРАТ . КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ОСИГУРОВКИТЕ ПРИ УБИВАНЕТО НА МАЛКИЯ БИЗНЕС . ПРОСТО СПРЕТЕ ИНФЛАЦИЯТА .

13

Анонимен

преди 2 години

От размера на МРЗ се вълнуват само мизерници. Кой нормален човек се интересува колко е и кога ще я вдигат?

12

Пп -300% инфлация

преди 2 години

Радвам се до известна степен на промяната - нека и младите разберът как гладувахме при виденов и взимахме хиляди с които не можеш да купиш нищоЛишият бойко си отиде сега е ред на честните момчета от промяната

11

Пп

преди 2 години

Всички милионери като при др -виденов , хляба ще е само -10 лв кво му плащаш сьс заплата -800 лв без удрьжките от-25%

10

Авангарден Кирчо

преди 2 години

Заедно можем да направим заплатите,пенсиите и цените на всичко не в хиляди,а в милиони направо!

9

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да говорите са си малко 800.Инфлацията я направи правителството,защото позволява политиката да убива икономиката.Вярно е,че ако се вдигне МРЗ ще стане по-голяма инфлация,но хорта изнемогват.Взимайте пример от Германия.Тя най-успешно се справя с всичко.И с инфлация,и с бежанци,и с газ...Политиката си е политика,а икономиката е друго нещо.

8

Анонимен123

преди 2 години

Минимална заплата 800лв, и увеличение на ток, вода, парно, хранителни продукти от 1-ви януари 2023г, кел файда тези 800 лв. ???????

7

Анонимен

преди 2 години

Срещат се президентите на Франция, САЩ и България.Макрон: - При нас заплатата е 4000 евро,сметките като платят получават се 3500. За живеене са нужни 2000. Къде отиват другите 1500 не ни интересува!Байдън: - При нас заплатата е 6000 долара,сметките като платят остават 5500. За живеене трябват 3000. Къде отиват другите 2500 нас не ни интересува.Радев: - При нас заплатата е 800 лева,сметките като платят, получават се 400. За живеене трябват 1000.От къде взимат другите не ни интересува!

6

Елемаг

преди 2 години

Казахме икономистите тука,че всяко вдигане безогледно на МРЗ ще доведе до инфлация.Нещата отиват вече на хипер.Вие пак искате вдигане.Да ви питам мрънкачите:ОТДЕ ПАРИ ЗА ТОВА МРЗ?Не вие не знаете и нямате на представа.Ако някой измучи ,че сме егати работодателите,заповядайте:Отворете си фирма в България,назначете си хора и ще говорим пак!!!Фалит за държавата предстои!!!Тогава няма да има пари и за вашите заплати,ще сте гладни по улиците,ама няма да има от къде!!!

5

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Тъй като не ви е срам и явно няма да ви е срам скоро и вие ще сте изритани от властта народа ви сложи за да въведете безусловен базов доход и всеки трайно безработен и клошар да има как да изкарва месецам, но не всичко се вдига не е по-различно от тиквенското управление, 2 плана за въстановяване вече 3 та година народа ги чака и не е видял 1 стотинка, Петков имаш още 2 3 месеца да вдигнеш доходите и да махнеш Гешев, иначе ще си заминеш в Канада ако искаш да изкараш мандата ударно вдигай доходи

4

алелуя

преди 2 години

Мисля, че съм виждал по-некадърно написана статия! Но не съм сигурен! Направете си вътрешен изпит и наемете други хора! Статията е с много грешки и е много неправилно преписана! Новината е съвсем различна!

3

Зелен Демократ

преди 2 години

И какво ни интересуват заплатите НАС нормалните хора?

2

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Не ви ли е срам заплатата трябваше да е като на депутат 10 хиляди лв, швейцарска минимална заплата и пенсията поне 4000лв швейцарска минимална пенсия, не ви ли е срам има между 1 и 2 милиона трайно безработни толкова отчаяни,че не се регистрират в бюрата по-труда за тях 3 та година няма 1 стотинка шкаф, безусловен базов доход,безвъзмездни средства, триневна или четиридневна работна седмица 2 милиона пенсионера с пенсия 170-370лв още 2 3 месеца да махнете Гешев или идва партията на безпартийните

1

иво

преди 2 години

Срам и позор.Мин.заплата трябва да бъде вдигната не догодина,а НЕЗАБАВНО.Ако не скоро ще ви търкаляме по улиците на София.