61

Анонимен

преди 2 години

На Тошко - паметна плоча ще му поставя. където той каже, ако ИТН направят това! А Слави ще го черпя в Японския..... )))

60

Оставка

преди 2 години

Оставка на цялото некадърно и некомпетентно правителство което съсипва България. Цялото семейство съжаляваме че гласувахме за Киро ПП. Ще гласуваме за ГЕРБ Бойко Борисов да ги разкарват по съд и прокуратура тези лъжливи същества които ни лъжат България

59

Народна любов

преди 2 години

Сълзи без смях в очите тъжни, усмивката е самота, мечти изгорени и лица чужди, душата ми е шепа прах.И без тебе,Кирчо, пак ще виждам, и без тебе ,Кирчо,пак ще дишам, и без тебе,Кирчо, пак ще чувам смях. И без тебе ,Кирчо,ще живея, и без тебе,Кирчо, ще копнея, и без тебе ако не умра.И вярвам ти ще си далеч от мене, и даже зло ще ми донесеш, не искам пак да те виждам нощем и денем и в твоя свят да ме отведеш.

58

анонимен

преди 2 години

Каримански, ако имате малко достойнство, напуснете коалицията веднага, всеки ден с Кирчо и Кокорчо, затъваме по-дълбоко!

57

Данчо

преди 2 години

Ми какво да стане. Диванния месия ще се изплези и тутманиците дето гласуват за него ще изпаднат в екстаз.

56

анонимен

преди 2 години

То, отдавна се е натрупала тази критична маса, само че е при народа, а вие в четворната коалиция гледате да задържите властта по-дълго! Мислите само за собствените си интереси, а тези които ви избраха, кучета ги яли!

55

Анонимен

преди 2 години

Тея са баш фурнаджийските лопати на протеста.

54

Авангарден Кирчо

преди 2 години

Както дойда ще те ограбя.Ако ми попречат, ще ги убия.Дяволите плачат и те искат.Искат и те,но се крия.Ляв, десен, гледай как се прави.Джан, джун, гледай как се прави.Недей пипа звяра, че превърта.Само да те видя, ще те изкъртя.Аз съм цял ягуар, сладкия ти сън и големия кошмарКато вляза и никой да не мърда, само да те видя ще те изкъртя.Аз ще те оправя!Джеймс О Брайън ще е звяра.

53

Анонимен

преди 2 години

Бегайте бе, селски пръчове.

52

Черепа

преди 2 години

И като напуснат от "Има ТакЪви Некадърници" какво ще стане. Ще сънуват парламента на следващите избори. И камарилата от некадърници в ИТН ще трябва да си търси истинска работа, че със 7/8 нещата май не вървят..

51

Анонимен

преди 2 години

До 63:Пълни глупости пишеш.Не замазвай нещата с Пеевси,платен тpoле.Плащат ти да ни пишеш пропаганда.Целта ви е да набеждавате опозицията как били русофили дори да не са и да ги неутрализирате.

50

Авангард

преди 2 години

Чалга ще пропея ако трябва само и само да ни спасят!Спасете ни от Кирчо и Кокорчо.

49

Анонимен

преди 2 години

Депесарите на Слави ще защитават Пеевски и Доган. Този мошеник също трябва да е в Списъка "Магнитски". Нашите евроатлантически партньори ни показаха верния път към борбата с корупцията, путинизма. Депесарите на Слави започнаха да говорят точно като Путин за фашизъм, че борбата с корупцията и путинизма била фашизъм. Всички държави от Европейския съюз и САЩ въведоха санкции и забранителни списъци. Десните сега се сетиха, че в България е имало фашизъм от 1923 година.

48

Авангарден Кирчо

преди 2 години

Шъ та праа да умиргаш., от цени да колабираш. Само нека свърши мандата, пет увеличения ще ти избачкам.Знам заплатата не стига, ходиш мрачен и навъсен. Знам че шефа ти намига, ако може ще те скъса.Ще си спомним студените нощи и звездите, и луната. Чакай само малко още, ще умираш без бензин в колата.Разкарвам мацки и в касата да бръкна и ботуши италиянски, да ти купя да подфръкнеш. В мафията даже влизам само ти да си доволна. Не ме плаши и пандиза, Европа е птица волна.Шъ та праа да умираш!

47

пинокио

преди 2 години

Абе, тая челгарска слугиня зад ефенди Кариммански не е ли Митевата Ива, дето фъфли, нищо не й се разбира, а дългият й нос върви два метра пред нея и перчи на движението?! Ами, не стана председател на Народното събрание ***, Митевата, не те избраха, защото не те искат! Абе, що ли не отидеш до сараите да успокоиш "сценариста" ви, ти знаеш как, понеже свят му се е завил от новия списък "Магнитски"! Не си носи пеньоар и чехлите, мадам В., си държи там нейните, и други са ги ползвали!

46

Анонимен

преди 2 години

Закона Магнитски бе за корупция и последвалите от нея нарушения на основните човешките права доколкото тези нарушения пряко са обвързани с нея,а може и косвено,ако се докаже връзка м/у корупцията и нарушенията спрямо група лица или лице срещу група лица или лице,както бе в случая Магнитски,но понего закон или сроден е трябвало да се съди още на Нюрбергския процес главните участници за нанесени щети от корупцията м/у тях и поръчителите съучастници по централи,които пък се измъкнали под прикритие.

45

Кирчо кючек

преди 2 години

Русофил не съм, нито пияч.Мисис Зеуленска даже не съм я виждал.Само че знай Кирчо съм аз.Девет секунди брой си и питай защо.Припев:Седем-осем, България,и ще си падналаседем-осем,България, и ще си легнала.Седем-осем, лягай и брой си сама.Питай защо Кирчо съм аз ама хвани се за нещо и здраво се дръжхала съм аз, цяла ламя.Ау евра ще ми носиш когато ограбя те веднъж.

44

Борисчо

преди 2 години

ИТН няма да напусне никога коалицията, защото на Славчо Учиндолски всичките му пари и сметки са в САЩ и Херото го е инструктирала какво да прави ако не иска да си има проблеми

43

Tupan tehno

преди 2 години

Най обичам, Кириле,тупаник да правя, тупаник да правя.Зарад Българиясело ще подпаля ,село ще подпаля.Само как леле аз бленувам, леле ,леле аз бленувам.Като стадо от овци вечер ги сънувам, вечер ги сънувам.-Тате what is this?-This is bulgarian tupan tecno.

42

Анонимен

преди 2 години

Айде смирете се малко.Докато плюете по колегите си в ефир,разбирателство няма да има.