84

Това ли е

преди 2 години

най-важната,актуална или болна тема и проблема на деня за нас обикновенните и простосмъртни хора???

83

Анонимен

преди 2 години

а за нас българите кой ще се погрижи,сега има такива проблеми с оцеляването на българите,котенца..,мишчици няма ли?

82

Анонимен

преди 2 години

елементарно

81

Анонимен

преди 2 години

Като чета отвратителните злобни и антихуманни коментари по-долу, ме е срам, че съм се родила в тази страна!

80

Божинов

преди 2 години

Обичам малки котета!

79

Анонимен

преди 2 години

И този дом е да бъдат върнати обратно в природата под формата на въглерод. И без това са просто едни окосмени черва с очички и нокти. Планетата няма нужда от тяхната дейност, хванати са в безкраен цикъл на смърт и раждане и обмен на веществата, който не води на никъде.

78

Анонимен

преди 2 години

И кирото ще си напълно джобчето и ще драсне за Канада, а ние ще си чешем езиците по него. Милен велчевци, юпита, евролевици, пловдивския бракоразводен адвокат, първановци, бивши царе, драгалевският мaвъp и какви ли не се упражняваха и си пълнеха торбичките, а сега въртят синджирите и подритват чираците си. България е раздирана от противоречия и яхана от мeкepeтa вече толкова години. Нито един национално отговорен политик. Национална катастрофа...

77

Анонимен

преди 2 години

Всичко Линда втасала и за котките се хванала. Everything Linda fermented for cats captured.

76

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против котките да живеят добре, но това широко раздухване в медиите за благородната кауза на госпожа премиершата едва ли ще стопли някой. Госпожа премиершата да си избере друго амплоа за напъните си, има толкова бедни хора и сираци. Ситият не вярва на гладния.

75

Дайте, да дадем!

преди 2 години

Това е благородно, но на фона обедняваща и изчезваща България да занимаваш хората с бездомни котки е леко инфантилно. По степен на значение според пирамидата на Маслов хората имат нужда първо от физическо оцеляване и храна и да говориш на гладен човек за възвишени идеали е просто смешно.

74

Анонимен

преди 2 години

Този сладникав пиар в България не вирее. Дори бих казал, че ще има обратен ефект. Домът на Киро се охранява ежеминутно от НСО и пиле не може да прехвръкне, камо ли някой на два пъти да носи по 3 котки от различни майки. Много сапунeno. Като в сериал. Няма как да влезе някой в сградата с кашони без да бъде проверен.Киро го пазят по 6 Гарда с кевларено одеало в куфара. Кой ще ви се върже на канадските лъжи? Скалъпено и съшито с бели конци. Чак ми става жал за децата, където ги замесват в интриги.

73

Анонимен

преди 2 години

Като алкохолици са на фона на вината зад тях.

72

до 109

преди 2 години

Всичко е точно, но майката на жена му е починала. А котките е нагласено да ги намерят децата заради кризисен пиар на забатачената политика от баща им.

71

Анонимен

преди 2 години

На жена му котката, на 3-те му дъщери, дотук 4 като сложим на майка и на жена му и на майка му котките стават общо 6, сметката излиза.

70

П.К.

преди 2 години

Това, което се пише тук е светотатство на фона на тежненията, на страданията и на всекидневните грижи и страдания за оцеляването на обикновенните българи.

69

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 2 години

... а занейното котенце няма кой да се погрижи..

68

Cat love

преди 2 години

Браво!!! 👍 Нормална човешка постъпка!!! Поздравления 👍👍👍

67

Анонимен

преди 2 години

Две канадски ливади.

66

Анонимен

преди 2 години

Българите умряха, а тя се грижи за котенца. Мила родна картинка

65

Кирчо кючек

преди 2 години

Русофил не съм, нито пияч.Мисис Зеуленска даже не съм я виждал.Само че знай Кирчо съм аз.Девет секунди брой си и питай защо.Припев:Седем-осем, България,и ще си падналаседем-осем,България, и ще си легнала.Седем-осем, лягай и брой си сама.Питай защо Кирчо съм аз ама хвани се за нещо и здраво се дръж.Хала съм аз, цяла ламя.Ау евра ще ми носиш когато ограбя те веднъж.