40

!

преди 1 година

А тая простотия с настаняването в хотели.....на хотелиерите им се отвориха задниците като чуха, че могат да правят пари през март.....сега съжаляват ама е късно. Ония гелосан *** се направи на майка Тереза, а е *** Киро. А 80% от украинците са влизали в хотел само като са на смяна. "Бензиностанцията с ракети" не забрави изказването на Просто Палячовци и спря газа....докато държави като Италия и Германия (1. и 3. икономика в ЕС) подържат що годе добър тон и си плащат в рубли.

39

!

преди 1 година

И като имаме вече наблюдение върху манталитета на голяма част от укрите,хич няма да е изненадващо ако руснаците имат сериозни основания за конфликта. Те тук се опитват да се държат като директори, а уж са бежанци, представям си как се държат с другите етноси в Украйна.

38

Анонимен

преди 1 година

Да ги настаняват в западна Украйна! Там няма война. Кво се правят тия!

37

!

преди 1 година

И някой ако не е разбрал....Зеленски вече схвана, че никога няма да са в НАТО. А тяхното нагло желание да бъдели приети скоростно в ЕС.....какъв ЕС при положение, че в Украйна се укриват международни престъпници и се водеше гражданска война. Какъв ЕС при положение, че икономически Украйна е жалка, дори и за нас. А Германия и Франция им казаха колко време ще отнеме членство в ЕС - десетилетия....

36

!

преди 1 година

Всичко започна с едни грозни гледки от Майдана и Одеса.....нали не сме забравили? Истината е , че украинците си повярваха, повярваха и на Запада....а Русия хич, ама хич не е безобидна панда, а много сърдита бяла мечка. Лошото за Украйна е, че Русия е доказала, че не цени много човешките животи и дори и с цената на много жертви ще постигне всички цели. Справка - ВСВ.

35

19

преди 1 година

"Много много жалко за руските войници и офицери че абсолютно напразно загиват заради един много лош народ какъвто са украинците и заради политиката на САЩ и ЕС."_________________Никой не е карал руснаците да загиват заради украинския народ, Путин ги прати в Украйна и им нареди да "освободят" народа от "нацистите", а онези им викат: Махайте се, няма нужда да ни освобождавате от никой! Обаче руснаците не напускат, а продължават да бомбардират градовете и да убиват цивилни

34

!

преди 1 година

Голяма борба водят украинците....вместо да се молят близките им да са живи и здрави в Украйна, те си мислят за месо и море. Накрая руснаците май ще излязат прави....

33

Откъде накъде

преди 1 година

"....задължително трябва да има месо в менюто и сешоар в стаите, някои пък искали да са на първа линия на морето." Абе я марш оттук *** нахална! В началото на воната ви съжалявах, сега започвам да ви ненавиждам. Долна ***, заслужавате си съдбата.

32

Бай Чеп

преди 1 година

15 лв. на ден за украински бежанец??? Повече от половината български пенсионери преживяват с минимална пенсия 370 лв. или по-малка, което им осигурява най-много по 12,33 лв. на ден. С тези пари те трябва да си купуват лекарства, да си плащат ток, вода , телефон и т.н.. То за месо всеки всеки ден е мечта за тях.

31

Анонимен

преди 1 година

"....искания от бежанци, че задължително трябва да има месо в менюто и сешоар в стаите, някои пък искали да са на първа линия на морето".............. ........... мдаа, нещата са ясни, кои са прецаканите ***, дето ПЛАЩАМЕ за това - също

30

Анонимен

преди 1 година

украинския народ се бори эа свобода от комуниэма докато вие эорлем го искате обратно

29

Анонимен

преди 1 година

Все още никой управляващ не е отговорил на въпроса (ама то и никой журналист не го е задал, де) защо, след като можело украинците да се издържат с по 15 лв. на ден, 3 месеца плащаме по 40?!

28

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Ай' стиъ' стИ правЕли забИлеШки за писан'ту! По български език ли ще се изпитваме,или ще си казваме истината????...И аз греша...Няма безгрешни хора! Не издребнявайте толкова!

27

Анонимен

преди 1 година

какви бежанци са те? те са милионери

26

Анонимен

преди 1 година

Вчера видях страхотен Майбах с украинска регистрация в София. Такъв уникат не бях виждал. И този човек ще взима помощи за разлика от някой беден български пенсионер. Ш. и. б. а.. н а държава. Изпадналите украинци са в. пъти по добре дори и сега през войната. Кво ги съжаляваате... Всички са в петзвездни хотели и нямат намерение да напускат. Всичко останало са приказки. Ще го усетите ако случайно.успеете да се докопате до морето

25

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Скоро в парка една украинка ,добре изглеждаща се опита да направи социален контакт с мен.Отцепих я.

24

Анонимен

преди 1 година

скумрията е за бедните ( както каза една украинка ) осигурете им месце от блек ангъс ( нали сме про американско настроени)

23

Кокорчо

преди 1 година

До Стил Лично аз с охота ще извърша услугата.

22

Еееееех,българино...

преди 1 година

Не видях една украинка или един украинец да наднича в кофите за отпадъци, но пък български пенсионери и граждани са на опашка за претърсване на кофите за б...ка !

21

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Богатите укри са бежанците...Бедните са на фронта,така че тези въобще не ги съжалявам!