53

Анонимен

преди 2 години

Да наложим санкции на Сърбия.

52

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да мучат пеевските ***, е от ясно по-ясно кой и как фалира КТБ. И понеже ГЕРБ си мислеха, че могат просто ей така да "препишат" се опитаха и с Божков същото да направят. Ама не им стига акълът да довършат работата докрай.

51

за 54-ти кухар

преди 2 години

България е бедна защото преобладаващото мнозинство са гглупаци като теб ! Ти дори не си разбрал кой ограби КТБ, не се и съмнявам, че гласуваш за тези които най-бързо са ти манипулирали куххата тиква ! Жалки български неудачници, че не се и срамуват да се показват тук !

50

до 52

преди 2 години

Защо пишеш глупости ? България има ли обвинение срещу някого за КТБ, че да ни го върнат ? Не чети глупостите тук на мисирките, че щели сме да го измъчваме, ако ти ръководят мисълта *** това е жалко, опитай сам да размислиш ! Гешев е главният виновник КТБ да се "замита", той не е прокурор, той е ЯТАК на мафията и Тиквата !

49

Анонимен

преди 2 години

тези никога в ЕС, заслужават си съдбата да им взеха територии и албанците да ги порят

48

Анонимен

преди 2 години

Този сръбски и руски шпионин ограби собствената си банка за да предизвика сътресение в банковата система в България . Иначе до сега щяхме да сме в еврозоната и путинските интереси в БГ щяха да се изпарят. А сега какво стана Хърватия влезе в ЕС след нас, а преди нас ще влезе в еврозоната. Ще сме най-бедни в европа докато се кланим на путин. Отхвърлим ли руската зависимост ще си подобрим положението 10-кратно.

47

Анонимен

преди 2 години

ПОМНИМ И ЩЕ ГО ПРИПОМНИМ, КОГАТО ДОЙДАТ ВОПЛИТЕ ОТ БЕЛГРАД В СТИЛ КРИВ МАКАРОН НА СКОПИЕ!!!

46

Няма изненадани !

преди 2 години

Руските слуги като крадеца Цветан Василев бягат в послушни на Русия страни като Сърбия !

45

Докато е Гешев

преди 2 години

начело на прокуратурата, никога няма да се разбере обирът на века в България - КТБ ! Цветанов има вина, но най-малката, Тиквата и Пеевски ограбиха банката, това са милиарди, имат за всякакъв вид подкуп на всякаква цена ! България заедно със Сомалия са водачи на корупцията в света и това е срамното и жалкото, но още по-срамното е, че като цяло българинът е най-пррост и от прростотия нито разбира това, нито си признава този факт !

44

школата в Симеоново

преди 2 години

Ха сега правно неграмотната Бръсната кратуна, вече без Каскет и която Кратуна делянпеевското чудовище назначи за главен прокурор, за да прикрива и замита престъпленията и грабежите му, да се гръмне! И да се разкара, крайно време е! Свинската Цаца -също! И той оказа "неоценима" помощ на делянпеевското чудовище в разграбването на банката, за сикаджийската мутра да не говорим - той прибра най-много милиони! Видяха се в едно чекмедже!

43

Анонимен

преди 2 години

От интервютата му разбрах, че не е 100% той виновен, но от момента в който е разбрал какво му готвят би трябвало да даде сигнал. Не разбрах направил ли го е? Това би го освободило напълно от отговорност, но всички знаем вече как функционираха службите при пладнешкия Баце! Труден за него момент! Скроиха му капан и той влезе вътре! Все пак на такава длъжност и собственост, трябва да има и един усет за самосъхранение, което е липсващия фактор! Това е вината му!

42

Анонимен

преди 2 години

Да видим сега реакцията на Кирчо. Сърбите му казаха,че сме корумпирани и измъчваме затворниците и затова няма да ни го върнат. Какъв ви е отговорът господин канадеца. Герб вече не е на власт,за да се оправдавате с тях,че нищо не правят по случая. Ако това се беше случило на гърците вече щяха да са скъсали дипломатическите отношения със Сърбия и щяха да ги натикат в миша дупка.

41

Ха ха

преди 2 години

И тези са напъно готови за ЕС

40

Фин

преди 2 години

Да живеят габровците!!!!

39

Хахаха

преди 2 години

Чакат по добри времена за него Евентуално Янев или Копейкин тогава ще го пуснат!! Има да чака още много ,ще си умре в сърбия този бандит ..

38

Анонимен

преди 2 години

Много са ниски транзитните такси ! Чиста загуба за България !

37

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Затваряй крана...

36

Анонимен

преди 2 години

Сега при следващото подписване на договар за транзит на газ трябва таксите да са по 5, и ако щат.

35

Проверено Факт

преди 2 години

Зад Главният Прокурор Гешев стои Терористична Организация от главорези , ако този се върне в България ще го убият и това го знае Сръбското разузнаване!

34

Анонимен

преди 2 години

Явно в Сърбе не са разбрали за вЕтърът на ПромЕнътъ Продължава???