34

Анонимен

преди 2 години

малко е Путин е доста милостив.

33

Анонимен

преди 2 години

До Гледам радостта - а ти на какво се радваш? На това, че ядрена сила разкъсва значително по слаба от нея държава? На която "даде гаранции" срещу които получи нейните ядрени оръжия? Твоята радост за какво е?

32

Анонимен

преди 2 години

...и жалко за момчетата от двете страни! Много жалко!

31

Анонимен

преди 2 години

...без да броим генералите. С тях сложи още 15-20 хиляди.

30

Анонимен

преди 2 години

45, в грешка си, до вчера бяха 540 000.

29

Анонимен

преди 2 години

Нормално, Украйна може да даде малко жертви, но убитите руски войници са близо 100 хил (по данни от печата).

28

Анонимен

преди 2 години

Нормално, обикновено по казарми се стреля за да се убият военните в тях. Журналята какво си мислите, че ракетите ще ръсят цветя отгоре? Поредната ултра мал;лоумна статия!

27

Гледам радостта

преди 2 години

в коментарите и се чудя, на кое се радват укрите? Че само 10 човека са убити с една ракета? До там ли стигна победата на Украйна? "Руските ракети убиха само 10 от нашите"? Тва ли е погрома над Русия?

26

Анонимен

преди 2 години

До Гошо - друга е трагедията. Не искат да свикнат, че има хора работили много повече от тях, за да са по богати. Просто не го приемат. Не разбират защо ако цял ден люпиш семки, жулиш бира и нищиш политика в кварталното кафе, никой не идва да ти "оправи спатиите". И това ги озлобява.

25

Анонимен

преди 2 години

До ГОРНЮ - всъщност ти е писнало всеки ден украинците да ти напомнят колко страхлив пл/ужек си. Те бранят Родината си и не са виновни за осакатения ти живот.

24

PG

преди 2 години

За укрите само това,запада и стареца от Америка ще се ухапят,а мършите украйнски вън от тук ,*** долни

23

Анонимен

преди 2 години

Западът предава украинците. Без тежки оръжия не могат да устоят на руснаците. За втори път след нахлуването на Хитлер в Полша се допуска тази грешка. Чърчил го е каза ясно - "..трябваше да изберем между срама и войната. Избрахве срама и получихме войната..". Путин води война с ценностите на западната цивилизация въобще. Украйна е само една пречка по пътя му. Възпитаник на съветското КГБ, трупал 30 години злоба срещу проспериращия Запад. Ако НАТО продължи да се връзва на комедията му, ще загуби.

22

Ехааа

преди 2 години

Русия и съюзните армии съобщиха че започва прочистване за Северо Доненцк.

21

Гошо

преди 2 години

Много просто, голяма част от хората у нас не могат да свикнат с факта, че има българи много по-богати от тях. "Нане не иска да е добре, той иска Вуте да е зле..." Това е основният проблем.

20

Анонимен

преди 2 години

23, вчера укро-натовските башибозук орди обстреляха руската белгородска област. Една жена беше тежко ранена и днес тя почина от раните си. Предполагам, че тези Искандери са руския отговор на обстрела на мирни руски села от бендеро-нацистите.

19

до 3

преди 2 години

От ураинската граница с Русия са по-малко от 500км. Това значи, че украинците получат ли големи ракети от САЩ, ще се изкушат да пратят няколко директно в кремъл. И като виждам окаяното състояние на руската армия, предполагам че ще го разрушат. Естествено жертвите ща са само чиновици, защото апаратчиците са се изпокрили в бункери. Но това ще легитимира руснаците да започнат пълномащабна война. Затова и американците не им дават сериозните дронове и ракети.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 - абсолютно същите. Дали умират украински или руски момчета - и в двата случая е трагедия да бъдеш разкъсан в началото на живота си. Освен това, ти като лееш злоба да не "отмъщаваш" за Либия или Донецк? Всеки човешки живот е ценен сам по себе си. А това е касапница между братски народи. Но вие русофилските полу-човеци се държите сякаш коментирте мач между Левски и ЦСКА. Какво ви е сторил живота за да деградирате така бе, хора?

17

Анонимен

преди 2 години

Так держать!

16

До 3

преди 2 години

Епа дааа, ама те Американците отказват да дават далекобойни ракетни системи, точно защото Укрите мислят като теб. Много добре знаят, че след някоя и друга ракета по вътрешната част на Русия, ще доведе до ескалиране на ситуацията. За това само гаубици, да си пукат украинците по нивите

15

Случаен минувач

преди 2 години

Зеленски да види снимката на взривената Кристина Жук и 10-месечната й дъщеря, има я в интернет, и тогава да си спомни, че има Мински споразумения, които не се спазват. А снимката, определено не е за хора със слаби нерви.