70

Корупция или кражба?

преди 2 години

Добре ок даваме. Украинците се бият за свободата и демокрацията. Всички в НАТО и дават и ние даваме. Но защо на тъмно? И по-важното - как всички получават компенсации -само ние не?? Или някой е откраднал държавните самолети от складовете и си е получил лична за него си компенсация? Това ако не е кражба и корупция - какво е? Нали уж на власт дойдахте с обещанието да спрете корупцията?

69

Rстребител

преди 2 години

Втората военна сила в света вече четвърти месец се мъчи като пияна свФиння с тръмбешка тиква. А пък ние така бяхме повярвали че краснаята армия е непобедимая ... Знаете, че по российската блатная котччина есента е сезонът на революциите. Към края на есента си вържете здраво коланите за седалките, товоращи и товарищки, ще има яко друсанне в матушка Россия, което ще е "без аналоге в истории мире". Разпадът на СССР ще е разходка в паркче в сравнение с това, което иде над российскаята федерейшън.

68

Анонимен

преди 2 години

"хибридни информации" - Някой журналист да отиде на Граф Игнатиево и да снима с камера. Или ги има там самолетите, или ги няма.

67

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама и 140 броя Су-25 няма да спасят укро-вермахта. Ще ги издебнат къде кацат и по вечерна доба ще им видят сметката на куп, барабар с екипажа и 'инструкторите". Изтребването на укро-нацистите ще продължи. Играта им на WaffenSS скоро съвсем ще приключи - който оживее, ще пълзи на колене за обиск, сдавайки се в плен

66

Бай Дрън

преди 2 години

Един годен самолет да имаме за борба с пехота и да го дадем... Нямам думи. Интересна, какво са ни обещали Щатите в замяна на унищожението на бойната ни авиация... За чертежите знае , но явно има и нещо друго. Може би още три ракети въздух-въздух?

65

Чичо

преди 2 години

Нещо ми се струва че е в нарушение на решението на МС и някой сега трябва търка кушетката в Кремиковския поне 20 години!

64

защо

преди 2 години

Ако е вярно, браво на правителството! Парламентът на пар_ _ л го направи! Ако е лъжа, браво на Украйна и Полша! Завряха ни в к _ чи г _ з! А на нас "конграчулейшън"!

63

Никой

преди 2 години

Докато се сглобят няма да остане нищо от тези самолети утре ще са в новините с руска ракета унищожи 14 самолета

62

Анонимен

преди 2 години

Дезинформация , на всички държавни институции !До сега нещо вярно казВАле ли сЪ ?

61

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, не са ги получили от България не се връзвайте на хибридната информация. Получили са ги от Полша която ги е превела в насипно състояние, а Полша ги е получила от България.

60

Дайте оръжие

преди 2 години

Смърт за руските окупатори!Искаме ги в пластмасови чували.Путин е питъчал милион такива от алиекспрес.

59

рашките на дармадан

преди 2 години

Браво, още тежки оръжия трябва да пратим за да наоравят всичкото paшисти в Украйна на дармадан

58

Перчо

преди 2 години

За самолетите незнам,но правителството е 100% хибридно.

57

Бено

преди 2 години

Ние ги издържаме с нашите данъци, пък те нагли и не искат да коментират. Значи има нещо гнило...

56

хахаха

преди 2 години

До46 имаш предвид Хуманитарни мисии може би ?!

55

анонимен

преди 2 години

и тия самолетчета ги чака същия провал, ако въобще могат да ги сглобят!

54

Alex

преди 2 години

Има снимки на една показуха от 1992 г. със Су-25 на летище София :) Иначе си стоят в Безмер, има и един кух паметник в Пловдив. Почти нелетели, но неремонтирани продадоха нанякъде не знам колко на брой. Има и един катастрофирал още по соц-та. Толкова за журналистити пишещите тук дрОгари.

53

Цир кМасква

преди 2 години

До до анонимен 35 "В присъствието на офицер от МО, отива ТВ екип на военото летище "Граф Игнатиево" и проверява на живо/онлайн режим нашите Су-25, по-простичко как да ти го обясня?" >>>>> А ето това са нашите бойни самолети, които експерти специалисти, всичкоразбирачи, се усъмниха, че още имаме. Жоре, Жоре, дай газ да видят бай другарите, че работат БЕ! :))))

52

Маке-ариец

преди 2 години

Най-накрая и ГаньЕ изобрети нещо което ще придобие широка употреба - термина хибридна информация

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "Просто някой да снима с дрон летище София, където стоят обиковено повечето от тези Су-25..." Ко, ко речИ? :)))) Сутата стоели на "Летище София", а? :))))