267

Анонимен

преди 2 години

Този червендалест азиатец с турски мустачки докога ще ни занимава с особата си?

266

Никой

преди 2 години

Всеки ден война м\у Укр-на и Русия е процент поскъпане за ЕС И САЩ - НО КОЙ ДА ГО РАЗБЕРЕ КАТО ИМА ТАКИВА УМММНИ КАТО ЛИЗА ТРАСТ и зеления които убива населението на малоросия с геометрическа прогресия - затова се чува и че ще съдят самите украинци

265

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Какво стана с ''красните линии'' - неутралитета на Украйна? Цялата работа било за признание на Крим. Нали Крим беше руски и въпросът бил ''затворен''

264

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия вземе източна Украйна, до няколко години там ще останат да живеят само старци, просто руската мизерия ще прогони хората, ще стане като Крим, че и по-зле.

263

Анонимен

преди 2 години

Запорожские казаки пишут письмо великому султану Владимиру Путину: "Русский окупант, пошел на xyz!"

262

Ами

преди 2 години

Украина да няма официално граници утвърдени от ООН !!! Там са границите на УССР ! УКРАИНА няма научни книги на украински езие -всички са на руски ! Украина никога не и била самостоятелна и суверенна държава - всичко е постороено от СССР ЗА КОПЕИКИ ! НАЙ ГОЛЕМИТЕ СКЛАДОВОВЕ ЗА ОРЪЖИЕ! ПИЯНИЯ ЕЛЦИН ИМ ДА Е ТАКА ЗА СТОТИНКИ ! Там са най големите бункери като този в Мармопол -7 ет- с всичко за година живот без да излизат и ЯО се финасираше от Русия !!! ДАЖЕ ТОГАВА МАКАР И ДА БЕШЕ 5 та икон-ка

261

и , още нещо..

преди 2 години

При войната с Врангел ---болшевиките не могат да се справят с него , затова сключват съюз с украинските атамани и превземат ПЕРЕКОП на Азовско море и Врангел е принуден да напусне Русия през Крим! СЛЕД РАЗПРАВАТА С ВРАНГЕЛОВАТА АРМИЯ --ФРУНЗЕ ИЗБИВА УКРАИНСКИТЕ АТАМАНИ - СЪЮЗНИЦИ И ТЯХНАТА 60-хил.АРМИЯ, ОТ КОЯТА ОЦЕЛЯВАТ НЯКЪДЕ ОКОЛО 7-хил човека...ЕТО ТОВА СА КОМУНИСТИТЕ И РУСКИТЕ БОЛШЕВИКИ ... па вие им вервайте ...ха,ха,хааааааа

260

рибока

преди 2 години

Ако се сетят да ви пратят Дънди Крокодила ша видите кон боб яде ли.В момента го дават по една телевизия.

259

За да те светна:

преди 2 години

Нестор Иванович Махно е ПЪРВИЯТ НОСИТЕЛ НА "ОРДЕНА ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ" НА МОСКВА , ДАДЕН МУ ПРЕЗ ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА И АТАМАНА , КОЙТО Е ИЗМИСЛИЛ Т.Н. "ТАЧАНКА"/каруца с 3-коня и картечвица ../ ЧК --пращат 3-пъти техни хора да го убият, защото раздава земя на селяните , от големите помещици...!Накраю Н.И.Махно , сам избягва в Румъния за да спаси живота си !

258

Алекс

преди 2 години

Единствения допустим компромис от страна на Украйна е Русия да се изтегли в границите от преди 24.02 и да изплати репарации за причинените разрушения.

257

Анонимен

преди 2 години

За Просия само един голям натовски...

256

Анонимен

преди 2 години

До а бе - друго си е, когато една наака на баба го нахлузи до сливиците на "великия руски мужик". Свиквай!

255

Анонимен

преди 2 години

До 312САЩ трябва да влезе да изгони нацистите от Украйна.)))))))Прав си, но за сега няма нужда украинците се справят, отстреляли са 30 тина хиляди рашистки.

254

Анонимен

преди 2 години

Путин освобождава, и САЩ и НАТО трябва да освобождават. Путин се смее на САЩ и НАТО, че с няколко специални лъжи влезе в Украйна. Борбата с нацистите позволява всякакви действия и всякакви специални операции в Украйна.

253

Анонимен

преди 2 години

На Украйна й плащат, за да се бие, не да преговаря. На тия, които плащат не им дреме колко украинци ще загинат.

252

Анонимен

преди 2 години

Русофилите разпространяват лъжи, че руската армия контролира градове в Украйна. Но истината приятели мои е, че украинската армия вече е в подстъпите на Москва и до дни, даже до часове ще влезе и тогава кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

251

Анонимен

преди 2 години

САЩ трябва да влезе да изгони нацистите от Украйна. Израел, коалицията на желаещите да удари нацистите в Украйна. Страхливецът и некадърникът Столтенберг пропусна повода на Путин да влезе в Украйна.

250

Анонимен

преди 2 години

Руската инвазия ще докара непоправими последствия за Русия в продължение на десетилетия, ако не и столетия. Русия бавно и методично ще се превърне в Тера Инкогнита. Русофилите да не ми зоват за започване на пълномащабна Световна Война защото такава няма да има!

249

Скс

преди 2 години

Комунизмът е страшно нещо - войни и бенотия!

248

...

преди 2 години

Както не веднъж съм казвал афганстаня ей талбаня ей! Споко рашки колко още трупове ще дадете, *** нищо де вие това си го знаете от втората световна, значи на единия даваш патрони на другия пушката и в атака! Така сте правили така ще и правите! Инак се виде талибаните как ви спукаха задните части! а те даже и да пишат не можеха! А сега не е така! Така, че след някакво време като ви умрът 50 000 - 100 000 и вие пак ще се изтеглит! Виждали сме го това нема да се плашите!!!!