60

Анонимен

преди 2 години

До цирк. Ти пък кой си и какъв си та го разбра това? Там ли беше или го чу по някой путински канал?

59

Малко за политика

преди 2 години

Все си мисля, че Олаф Шулц не може да е толкова г'лупав, че да де му е ясно това, че Украйна не може да спечели война с Русия. Украинската армия е в отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

58

Анонимен

преди 2 години

"Vладимир Путин няма да спечели войната в Украйна, заяви германският канцлер Олаф Шолц" - Няма, няма, Олафче, няма! Вий, ако започне война в остатъчна украйна - тогава може и да я спечели. За сега се води СВО и когато завърши, ще броим пилците! А и ще видим къде ще завърши - дали на границата на паляките или ... Берлин, например. И там има фашисти!

57

Империя на злото

преди 2 години

До бахура. И теб това те прави щастлив ли? То че не е вярно не е, гнусен путински креттен, но ти пожелавам руските диваци като дойдат да изнасилят жена ти и дъщеря ти, а ти гледай щастливо. Зомбиран глу.пак.

56

НЯКОЙ

преди 2 години

Прав е, че Путин няма да спечели войната в Украйна, защото в една война и двете страни са губещи, но Путин ще победи във войната в Украйна колкото и на някои да не им харесва.

55

Анонимен

преди 2 години

Ти пък кой беше, не стига, че Рамщайн е американски анклав, ами философстваш. От тебе нищо не зависи.

54

Бахура

преди 2 години

Руските вземат своето. Винаги. И не само.

53

Адмирации

преди 2 години

Русия и вас ще ви изчисти от фашизма! Европа, фалира без Русия! Контитента ще бъде руски и прочистен от фашизъм!

52

Селянин

преди 2 години

Сеитба предстои. Обработване на площи и торене предстои. Очевидно в Украйната няма как да се случи. Сиромах, тракторист човек съм. Но съм скътал и зърно, и брашно. Ще чакам ония програмисти дето ми се надуваха със заплатите си. Аз ядене имам. Вие си яжте клавиатурите. Пък, що да не направя някоя кинта от вас - домашно опечен хляб на 15 лева килото ви предлагам наесен. Нали сте програмисти? Ще си плащате. Аз един тетрис имам на компютъра. И без него мога.

51

Анонимен

преди 2 години

Шолци, е в бозата с корупционни скандали.

50

До 54

преди 2 години

Като станеш на 70 и си болен и ти няма да можеш да се обършеш сам.Но никога няма да бъдеш президент на държава.

49

Анонимен

преди 2 години

Бяха писали, че на този дядо му е от СС. Само му сложете каската и е готов.

48

Анонимен

преди 2 години

Вие вече сте бита карта, ако беше Хелмут Кол, изобщо нямаше да има такава война.

47

Асан

преди 2 години

Тоя мяза на Ленин да си сложи 1 перука :)))

46

Анонимен

преди 2 години

Путин се изпуска в гащите, пада му през крачолите, смрад непоносима, какъв мир ще диктува! Той да се обърше не може...

45

Хайде, хайде

преди 2 години

Амиии, на тоя етап Русия си печели войната по всички правила. Не бърза, то няма и за къде. Пшеница ли няма, слънчоглед ли няма, торове ли няма, производство на военна техника ли няма, газ и нефт ли няма. Нещо не разбрах как ще "изтощите" Русия? Ще им спрете вноса на уиндоус 11 ли?

44

Цирк

преди 2 години

Воените от 46 Черкарски баталюн на ВСУ отказват да се бият в Донбас,поради липса на оръжие и командири който са избягали.

43

Ехааа

преди 2 години

Говоритела на Кремъл заяви че Украйна не отговаря на много кратните призиви за възобновяване преговори за мир в Украйна.

42

Мичмана

преди 2 години

Русия засега печели войната,бавно ,но печели.На ВСУ им остават мах.2 месеца ,след това няма кой да спре руснаците до Полша,обаче Шолц и Зеленски се кълнат ,че Окраина ще спечели, добре де мечтите са безплатни,но не и когато си начело на една страна

41

Въпрос

преди 2 години

Абе смели мъжки чибурушки я някой да каже след като се изкарват добрите и не са страхливи пендехос що не обявиха мъжки Война а до последно лъжи че няма да нападат само учение и после некво геайташко название специална операция И с некви латински буквички се маркират?!? толкова ли си нямат хубава българска кирилица ? "З" пак щеше да добра маркировка за разпоЗнаВане ама нали ще ги дават по световните новини и пуста суета..