54

Бензиностанция с рак

преди 1 година

Тия са като нива с ракети.

53

Валя

преди 1 година

Таня, много си далече от истината, мойто момиче. В кой клас си?

52

АнтиГост

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААПо-голяма глупост от това да заредиш с гориво като стигнеш100 километра не бях чувал. Май си мислиш, че ракетата излита, спира на 100км да зареди ипродължава.Продължавай все така да сипеш вицове. ХА-ХА-ХА

51

Пуржо

преди 1 година

Красотата на ядреното оръжие е, че можеш да приключиш целия свят, без никой да удариш. Просто си взриви у вас всички ядрени глави. Готово.

50

Анонимен

преди 1 година

Бройката няма значение, а ефективността и мощността на носителя. Обаче най-важен е "целостта" на Света. Защото ядреното оръжие може да погуби и нападателя. Тук никой не може да предвиди реалния ефект от ударите с ядрен носител.

49

Таня

преди 1 година

Нормално е бедните, необразованите и нереализирали се да харесват диктатори като Ким, Кадиров, Путин и др. Харесва ги, защото знае, че при диктатура няма да вижда толкова много успели индивиди. Няма да се дразни всеки ден, че е пропилял единствения си живот. Всички около него ще изглеждат същите нещастници.

48

До 73

преди 1 година

Айде пак свери часовника кой колко глави има. Жокер- грешиш жестоко с числата, беден провинциалисте.

47

До 70

преди 1 година

По-важното е на какво ще монтираш тия ядрени глави, милиък. Че Русия остана без ракети в Украйна. Понеже са много ефективни и точни.

46

АнтиГост

преди 1 година

До АнонименПрелита и не уцелва скапания град.

45

Анонимен

преди 1 година

LGM-300 е по-бърза и ефективна от Топол-М. Факт. Справка- всеки сайт са военна техника.

44

АнтиГост

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААИ ти можеш да си направиш Стингър. Въпросът е да янакараш да уцелва

43

Анонимен

преди 1 година

Само да вметнем. Топол-М лети със 7.3км/сек. LGM300 лети с 7.9км/сек. Стари модели ракети. Разбира се, САЩ ТОТАЛНО превъзхожда. Само в ограничените фантазии на бедния русофил с таван 3к заплата на шофьор държава, която произвежда Интел процесори, Тесла коли и има топ икономиката на света, има по-изостанали оръжия от аутсайдер като Русия, правеща Москвич и с БВП на глава от населението колкото бедна България. Толкоз по темата. Вярвайте си, русофили.

42

Анонимен

преди 1 година

Само да Виетнам. Топол-М лети със 7.3км/сек. LGM300 лети с 7.9км/сек. Стари модели ракети. Разбира се, САЩ ТОТАЛНО превъзхожда. Само в ограничените фантазии на бедния русофил с таван 3к заплата на шофьор държава, която произвежда Интел процесори, Тесла коли и има топ икономиката на света, има по-изостанали оръжия от аутсайдер като Русия, правеща Москвич и с БВП на глава от населението колкото бедна България. Толкоз по темата. Вярвайте си, русофили.

41

Анонимен

преди 1 година

Проблема е че технологиите са много напред. САЩ изостават защото деменция си избраха за президент. Нито "батаман" или "супер мен" ще им помогне. Филмът е игран вече и победител ще е по-дисциплинирания и реално работещ.

40

АнтиГост

преди 1 година

До АнонименСтаричка. Не представлява проблем

39

Анонимен

преди 1 година

Язък че само го е поздравил. Дано другият път не е с поздравителна цел.

38

АнтиГост

преди 1 година

До АнонименСофия-Варна - 400км за 30сек = 13км/сек

37

МАЙОРА

преди 1 година

Останаха ли живи плъхове и *** в северная корея или всичко вече е издено от "проспериращото" население в комунистиччческата кочиннна!

36

АнтиГост

преди 1 година

До ZZ topТи пък изкърти мивката с мнооого бързата ракета. И как разбраколко е бърза? Да напомня, че много е важно за едно оръжиеда е точно, а там руснаците хич ги няма.

35

ПроСоТо

преди 1 година

и нещо съвсем малко на вниманието на Х(4)A(13) :-Земно притегляне има и на 100,и на 1000,и на 350 000 км /където е Луната/,че и още нататък..Всъщност всички "предмети"в огромен диапазон се привличат от Земята и падат на нея..Разбира се,ако се движат с определена скорост /за която намеква колегата долу/,просто докато паднат,се оказват отново в същото положение заобикаляйки земното кълбо...Но това м/у другото,извинявай!