10

Еленко Божков

преди 2 години

Трябваше да е в затвора,за това че спря тока в метрото.А не да ръси простотии.Той не е никакъв експерт,а обикновен лобист .

9

буци

преди 2 години

е то Киро скача като пале пред майка си, би се в гърдите как ще е независим от Русия и напълно зависим от САЩ, пък сега наведе глава, като видя, че всички пазаруват, само преееваните не, тоест Полша и България. Кирееее, кирееее още имаш жълто около устата, кирееее. Един съвет от мен: много говориш, по-добре си трай, по-добре за България да си траеш, и не слагай коня пред каруцата, ако схващаш. Но дали схващаш, като не си съвсем българин от нашите поговорки, те не са случайно появили се...

8

Анонимен

преди 2 години

И от NovaNews ли пускате статии.:)))

7

Зозо

преди 2 години

Еленко Божков...... На тоя от джоба му стърчи руския паспорт :)))))))))))))))))))))) Тези дни е много активен, ама като дойдат корабите ще млъкте. Явно са го активирали пак да обикаля всички ТВ и да плямпа глупост

6

Анонимен

преди 2 години

ПП мислят за хората и не лъжат като ГЕРБ. Но е редно и Слави Трифонов да участва в преговорите за да е сигурно че са прозрачни и че най добрата цена е договорена.

5

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че сме в схемата! :))

4

Анонимен

преди 2 години

Заради непремерените приказки на КирЕ про100то сега ще плащаме в пъти повече и било унижение да се преговаря с Газпром тоест ще сме горди на гол г.з с чифте пищови, така ли.

3

Унижението

преди 2 години

Е за тези, които са взели решение да не плащат, а не за българския народ, който няма намерение да плаща цената за чуждите грешки. Щом искате да се гордеете, платете разликата от собствения си джоб.

2

Анонимен

преди 2 години

Стига бе, да не ни е излъгал!?

1

Анонимен

преди 2 години

Оставка на Бойко Борисов и никога вече ГЕРБ