9

РР

преди 2 години

Когато почна войната си отворихте хотелите,станахте милички и състрадателни,защото знаехте,че държавата ще плати. Държавата каза,че няма да плаща след 31.05 и обърнахте палачинката.Не можело цял живот да бъдеш бежанец,а те минали 3 месеца от войната. Радвам се,че от 10 години не съм стъпвал по българското черноморие на почивка.Цялата ви работа винаги е била да лапаме пари,а отношение никакво. Затова Гърция, Турция и навсякъде другаде ама не и в джоба на ***.

8

До 5

преди 2 години

А ти защо не ги пребоядиса в бяло,зелено и червено,а гледаш безучастно?

7

До 3

преди 2 години

Трябва да им помогнем да се социализират,а не само да плюем по тях.И те са хора като нас,изпаднали в беда.Някои от тях са изгубили всичко.Ще си намерят работа,квартири и ще заживеят нормално.Другите,които са в лагерите,са по-опасни.С тях трябва да внимаваме.

6

Елена

преди 2 години

Правилно, дава им се статут на бежанци и отиват в скромни хотели и квартири. Така е във Франция, парите, които им дават са точно за храна.Ние българите сме щедри, изхвърляме се, но няма как България да им плаща за камериерки. Тук във Франция още на гарите и летищата ги чакат представители на асоциации и ги водят там където има свободни места, в скромни селца, в градчета. Не ги настаняват в хотели за туристи.Там отиваш ако има свободни стаи и ако си платиш веднага.

5

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли какво направиха при нас в Банско? Центъра има дървени пейки. Сега са боядисани от тях в синьо и жълто.

4

морски

преди 2 години

Рагин скочи ли от третия етаж?! Тогава имаше драма голяма...

3

22345ъу

преди 2 години

Трият коментарите против бежанците

2

Shark

преди 2 години

Точно така, трябва да спазват правилата. Ама те не ги спазват, ето това е проблема. И тук е мястото на държавата, да ги принуди да спазват правилата, а не да ги толерира за наша сметка!

1

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Когато живях в Испания ,в даден момент,ми се наложи да си търся квартира. Бях с приятелката си. Намерихме стая в апартамент,държан от украинци-мъж и жена. В съседната нам стая имаше и Руско семейство. Както Руснаците,та и ние-Българите бяхме обиждани с небивало високомерие и наглост. Забраняваха ни да се къпем и премахнаха чаркове на фурната,за да не можем да си готвим. Няколко дни бачках с украинецът в парници.На мен ми даваше все най-трудните. Наложи се да го замерям с домати. Напуснахме апарт