6

Анонимен

преди 2 години

Няма Няма........Сърбия принадлежи към християнизираните/славянизирани Държави по Византия както и България ( в български материали няма умишлено Унфирмация но на други езици пише точно и ясно , славянско говорящите Прабългари забележете "славянизирани")

5

Анонимен

преди 2 години

Politico: Усилията на Пиндостан за изолация на Русия са обречени на провал, поради позициите на множество други страни. _______________________________________ "Златният" милиард е по-малко от 1/7 от хората, населяващи планетата.

4

Анонимен

преди 2 години

Сърбите са въжеиграчи и руснаците ще се опарят с тях. През комунизма бяха със запада и си живяха пъти по- добре от руснаци и други източноевропейци. Това надали са го забравили сърбите и мерака им е да седят пак на два стола...

3

Зозо

преди 2 години

На Вучич не му е розово положението. През Хърватска му идва нефта, през България газа. Ако му врътнем крана е жив умрел :))))))))))))))))))) Цял живот не може да стои на 2 стола, накрая ще падне.

2

Анонимен

преди 2 години

Много ясно че няма да действа нали сте същите *** като тях. Питайте българите от Македония или от западните покрайнини. Колко избихте само заради факта че са българи?

1

Иво Андонов

преди 2 години

Не дуумай