121

Анонимен

преди 2 години

Така е.Не сме заели никаква "разкрачена позиция",но Маричков я е заел и иска да отровят водите на България!Уууу!Този е долен предател!Подкрепяме Украйна хуманитарно,но война не искаме!Кое не му се разбира?!

120

До 121

преди 2 години

Путин отива в гроба. Вие ще го последвате.

119

Анонимен

преди 2 години

За убийство на пътя нищо дрънканици а други с неумишлено убийство доживотен затвор без права и без право на замяна. Демократите щяха да реформират системата но само на думи явно вече. Няма разкрачена позиция. Бг. народ е против войната но и против санкции които също са война и против военна подкрепа каквато и да е тя. Не може да се подпомагат нацисти и хитлеристи бандвровци.

118

Анонимен

преди 2 години

Изказва мнение,може да е негово,може и да не е.Ако правителството реши отново да се започне проучване за добив на газ от това България само ще загуби пари.Нямаме българска технология за добив.Ще дойде чужда фирма,която ще добива и продава газ.А ние ще останем и без газ и без земя.В България трябва да се защити земеделието,животновъдството и производството на плодове и зеленчуци.Човечеството не може да съществува без храна.

117

Анонимен

преди 2 години

До Бездарнико: Ама ти верно ли стоиш на тъмно и студено!?! Да не си в Сибир? Ние тук в България сме на слънчево и 30 градуса жега.

116

До аман от мисирки

преди 2 години

Ти си класически болен русофил. Няма българин, който да познава българската история, и да е русофил. Така че с тия клишенца в Москва.

115

Менто

преди 2 години

Киро Магаричков е убиец който си мисли , че се е измъкнал от възмездието .!.

114

До Цецо

преди 2 години

Не са много, две-три тролчета са, които цъкат от различни адреси.

113

Анонимен

преди 2 години

В Черно море е пълно със сероводород. Ако не искаме климатична катастрофа с планетарни мащаби, трябва да започнем да го разработваме.

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113: Кисинджър е само един рептил, изпълзял от миналото, когато Студената война даваше правото на САЩ и СССР да определят съдбата на малките страни. Време е този рептил да си допълзи обратно в дупката и никога повече да не се показва. А може и да вземе путин със себе си.

111

Анонимен

преди 2 години

Киро не ми е любимец, но в случая е прав. Защо не започваме да добиваме сами природен газ? Залежи има и в Добруджа и в морето. Има поне колкото за нас, а защо не и за износ? ЗАЩО?

110

Анонимен

преди 2 години

Глупости Маричков! Откога стана политик и реши че някой трябва да ни хареса? Много хубаво че на Кирето са му вързани ръцете за Украйна. Дори Кисинджър каза че западът трябва да принуди Украйна към преговори макар ис териториални отстъпки, а не да помпа с оръжие националистите!

109

ЯМБОЛИЯ

преди 2 години

Браво на лидера на най-добрата ни вокално-инструментална група,,Щурците,, ,за смелата му гражданска позиция. Подкрепям напълно казаното и се радвам,че 80% мислим така в България.

108

защо

преди 2 години

Г-н Маричков, Бяхте любимци на всички в НРБ. Помните ли? Знаете ли защо? "Всяка жаба да си знае гьола" е казал народът. Политиката не Ви е силната страна. СДС помните ли? А ВНС?

107

Цецо

преди 2 години

ЕЕЕЕ, Толкова обичащи Русия в коментарите не съм предполагал че може да има. Много добре познавам К. Маричков и затова се учудих че е и алкохолик. Знам че никога през живота си не е употребявал алкохол. А за убиици аз смятам Ленин / около 12-13 милиона хора убити през неговото управление / и Сталин унищожил около 18 милиона народ от СССР ДО СМЪРТТА СИ. При Путин - незнам защото диктатора е страшен. Хайде сега платените и тъпунгерчетата, давайте с палеца надолу.

106

Анонимен

преди 2 години

До 103:Предай на Маричков,че с тази шистова газ иска сега всички ни да убие.Да почете малко.А едно време протестирахме срещу руски и американски фирми да не почват добив.Ако някой разпространява грешна информация,че проруско настроени са ги спряли -ЛЪЖЕ!Може да се види от стари новини как се носеха плакати,на които пише против руските и американските фирми!Внимавайте с украинската мафия,която е влезнала в България покрай бежанците!!!

105

Щуреца

преди 2 години

Абе нали размина присьда за убииство кво му е - хапва , пиива и не кашля ако бе обикновен бьлгарин щеше да търка още наровете вьв затвора , както и ставййски

104

До държава която

преди 2 години

За Русия има ли виза според теб? Аз съм ходил в Русия и мога да ти кажа че има. Така че за теб Русия и Украйна са едно.

103

Анонимен

преди 2 години

ми прав е човека, вижте какво правят в Румъния, вместо да се занимават с разни руски патоци си инвестират в собствения добив в момента добиват по 10-12 млрд. куб.м и си задоволяват собствените нужди, вместо да се молят на тоя или оня, па после се чудите що от значително по-бедна страна от нас сега с 2-пъти по-богати, като в оная поговорка сме "вода газим, жадни ходим"

102

Стефан Цанев

преди 2 години

Кирил удари и уби жена през 1999. Той никога не шофираше пийнал. Поради тъпоглавието на подръжката на пътища, знакът STOP е бил скрит от клоните на дърво. Това е документирано и затова получи условна присъда. Кирил искаше да се самоубие след това произшествие. Никой не е имунизиран срещу подобен инцидент.