52

Благ Арин

преди 2 години

На 3-ти март 1878 година България се появява отново като държава на картата на Европа. Това е неоспорим факт! Какво планирали руснаците, какво смятали англичаните или немците, какви са ни отношенията с тях в следващите десетилетия и векове няма никакво значение. Ние отбелязваме едно от най-важните събития за българите през последните пет века и отдаваме почит на жертвите дадени за негово постигане. Да живее България!

51

Анонимен

преди 2 години

Зеле и Олена излизат от подземията на Азов и влизат в един бар, но не знаят какво се случва. Питат на украински език бармана, е спечелихме ли? - Да. Е сипи ни по една водка тогава, радостно поръчват зеле и Олена. - Колко дължим? - Две рубли и двадесет копейки, отговаря барманът.

50

Анонимен

преди 2 години

Да е на кукуво лято или на първи април. Стига спорихте за глупости. Големи сте лапнишарани. Мине се не мине време, някой ви пусне въдичката и здраво кълвете.

49

Анонимен

преди 2 години

Национален празник трябва да е датата на която закрият антибългарските партии като ГРАБ, продължаваме пропадението, джендърска България и други подобни.

48

Анонимен

преди 2 години

Зеле и Олена излизат от подземията на Азов и влизат в един бар, но не знаят какво се случва. Питат бармана, е спечелихме ли? - Да. Е сипи ни по една водка тогава, радостно поръчват зеле и Олена. - Колко дължим? - Две рубли и двадесет копейки, отговаря барманът.

47

Анонимен

преди 2 години

Руските партии са се наредили на барикадата да защитават руската фалшификация Сан Стефано. Никаква изненада. Само по позицията им по този въпрос можете да разберете кой работи за България и кой за "освободителите".

46

Анонимен

преди 2 години

Укрофилите газ пи.к.аят, че точно Русия ни е освободила от турско. Ми това е истинската ни история, водили са се истински боеве, описани от гениалните ни писатели и поети от онова време.

45

Влад

преди 2 години

След толкова години най-после взе да им идва акула и смелостта на някои политици. Разбира се, че това е Българският национален празник.

44

Анонимен

преди 2 години

Кремъл, секретна стая, Путин и Шойгу седят на диван. Никога не взимай нищо от онзи сейф, казва Путин. В един момент влиза зелето, взима папка от сейфа, и излиза. Защо не го задържа, вика Путин. Шойгу отговаря, няма смисъл, винаги има алиби, че е надрусан, таварищ Путин.

43

Анонимен

преди 2 години

24 май е празника на македонската писменост .

42

Анонимен

преди 2 години

Измислих го рождения ден на Борисов ще е денят на просветата, денят на приемането ни в НАТО денят на независимостта, а денят на присъединяването ни в ЕС да е денят на джендърите.

41

Анонимен

преди 2 години

На 3-ти март е подписан Сан Стефанския мирен договор между Русия и Турция. Това се случва в близост до Истанбул. На подписването не присъства нито един българин. Кое му е българското на 3-ти март?

40

Даскала

преди 2 години

Какво може да се очаква от хората на Бойко Борисов?Поредната глупост ,!Ако я няма държавата , изчезва и езика !Примерите са стотици по света!

39

Анонимен

преди 2 години

Граб не иска ли чутуратаа на банкянския да е лице на културата и образованието в България?

38

Анонимен

преди 2 години

Глейте ся, 24 май трябва да е, щото това ми е рождения ден. И ако може да не се работи по една седмица, а не само един ден. Така де, трябва да се празнува качествено националния ни празник!

37

Що за въпрос

преди 2 години

Ектектнено 13 юни!!

36

Анонимен

преди 2 години

Доверявам се на хората решили трети мард да ни е национален празник, тогава не сме били колония.

35

Анонимен

преди 2 години

Ее, щом всичко оправихме и остана само да бистрим празниците, значи Кирето се справя добре с оправянето ни! Направо се чувствам добре оправен! Вие не се ли чувствате така?

34

Анонимен

преди 2 години

6-ти септември трябва да е националния празник- Съединението- най-българският празник!

33

Анонимен

преди 2 години

Слугите на прочелия кориците на Винету искат 24 май денят на просветата да ни е национален празник, успяха да ме развеселят тези лакеи.