184

до 195

преди 2 години

До Анонимен - е как. Имали сме - Боко Тиквата.

183

дете във ваканция

преди 2 години

Нов ден, нова аудитория, ново дрънкане.

182

Анонимен

преди 2 години

Щели да действат заедно, за да постигнели енергийна независимост. Светлото бъдеще се носи към нас с адска мощ и сила.

181

анонимен

преди 2 години

кирчо, докато лъжеш на тая седянка, твоя бодигард рашков присвои още един имот!

180

ББ

преди 2 години

До оная от ГЕРБто и албанеца...,обаче гледахме финал там...значи са по държавници!у нас все сте нечи...само не и българи...ама грабите и крадете от животите ни,прогонвате децата ни роби,за ценности иде реч...не за...кой си...а Кой си?????????дреме ни за парите ви ограбени от нас...няма да ви простим предателствата...у албания стадион...нашите роби...фили...фоби...сите пУтриоте,Подкрепа г-н Петков

179

ББ

преди 2 години

Г-н Петков от 30 год. ме карате да се гордея и да не се срамувам от Министър-Председателя на България,Благодаря Ви,Подкрепа и продължете да работите срещу мафията и зависимостите от путин...работете за България!!!

178

ББ

преди 2 години

До ГЕРБ"генерал",тОА не беше ли пЪдар на Т.Живков и шофьор на цАро?е ,че граби от гладните и плаща на хвалещите го...неМа спор,обаче подценявате Българите...некви 500 г ни клаха турците и сме тук...вие с офшорни...постове...пози...клюкини...за копейки...на умрял...пътници сте...гроб са рожба на дс и дпс...на кгб...ограбват България от десетилетия,опитващи да ни унищожат,затваряха училища,създаваха врагове...лош имидж,убийства,трафици,как ли не...и сме тук...и САЩ са наши съюзници и приятели!!

177

Дани Каназирева

преди 2 години

Винаги ще стоя зад генерал Бойко Борисов от ГЕРБ, който е ходещ убиец - уби Чакъра без съд и присъда с гранатомет, защото го нарочи за слаба жертва, с която може да си повдигне рейтинга. И успя. Браво г-н убиец! Ние лелички ГЕРБ сме с вас - българския Рамбо

176

оная от ГЕРБ

преди 2 години

Осъзнах, че не само ГЕРБ са корумпирани. Когато се качих в джипката, бях от ИТН, тогава повярвах в генерал Бойко Борисов. После излязоха протестиращи и казаха, че има шкафче с евраци. Аз естествено отрекох и не повярвах. Как иначе ще си омажа човката в дебелата лапаница, ако се правя на честна? Това, което коалицият ГЕРБ-ДПС прави, не е измислено от тях. Това им е показано от визшите нива в ЕС - испанци, германци, французи,вебери. ГЕП-ДПС нямат мисловен капацитет да измислят тая сложна мошенгия.

175

ББ

преди 2 години

До Сигнал!споко ...ще лежите с ...гешев...не е вечен!!!я си представете САЩ го накажат по...Рико!!!или ЕС създаде механизъм да наказва по примера на САЩ...време е!!!ама са страхливци зависими от путин през вебер и меркел!!!до кога ли...путин идва и за техните деца!!!САЩ нямат бърза работа...някакви 24 часа ще им отнеме...но за да могат обслужващите ...д.вола да го осъзнаят...меркел децата на европа нямат топло и хляб....мамо,корумпиралият те путин ги обрича на...крепостно...като теб...позор!!!

174

ББ

преди 2 години

До Анонименспоко бре неделко,щели да дават...ама ние Българите не сме просяци...ние сме Богати...просто такива като теб и господарите ти обслужващи путин ще ви спрем да ни ограбвате...върнете ни 3 милиарда от турски поток...нас не ни топли!ама ще връщаш комисионни...и лъжеш и предаваш България отчаяно за сребърници,боко купи реактор...та наеми му плащахме...за комисионни,върнете ни ги...ама ще връщате...или *** ще ви гръмне...имате проблем...очевиден е за сите крепостните на путин...

173

Севда ГЕРБ

преди 2 години

Още си спомням как отидохме с Бойко в Давос. Аз вървя напреде, като преводачка, а охраната ни спира и вика "Покажете карти за достъп", а аз - немам. Обяснявам на Бойко, той вика "Спокойно, ся че се разберем". Отива при охраната, застава рамо до тях, абе като равен, ония гледаха и не вярваха на очите си. И им вика: "Ей ся ида от Урсуля, ядойме сахерчета с г-н Вебер, ти найш ли кой съм аз ве?", а охраните като чуха това и като му видяха картата за достъп ни пуснаха веднага. Настаниха ни най-отзад.

172

Кристалинка

преди 2 години

Кире, на мека-пухена възглавничка ще спинкаш!

171

Сигнал!

преди 2 години

Нищо ГЕРБ-аджийско не е изчегъртано. Няма ни един ГЕРБ-аджия в затвора. КО ПРАИМ?!

170

Истината

преди 2 години

Ако ни управляваха ГЕРБ в тези времена, щяхме да сме във война с ЕС и НАТО вече. А Копейкин щеше да е министър на външните работи.

169

Идеята е

преди 2 години

Идеята е да станем разстения. Колкото ги поливаш, толкова живеят. Така се контролира консуматорчето. Контрол му е мaйката. Комунизъма е бъдещето ни. Който живял в демокрация - живял. Всичко свърши. Щатите и ЕС се преобразуват в комунисти по китайски модел. И да. Има и други варианти, но елита в Давос вече го е решил, че това е най-кротката промяна. Спокойно. Щом Кирчо и Кокорчо са начело, ще сме добре. Все пак са техни хора. Най-добре да преклоним главица, този път. Ще успеят. Измислили са го.

168

Анонимен

преди 2 години

Пишете си Глупостите във /ДНЕС.Бг./ПИКливата Ви медия.Знаете ли,че в цялия EU ще се дават по 300? за отоплителния период ПЛЮС помощи за ГАЗ и ЕНЕРГИЙНИ.Ще бъдат изплатени на всеки един работещ от страна на работодателя най- късно до месец СЕПТЕМВРИ и ОКТОМВРИ.

167

С ГЕРБ напред!

преди 2 години

ГЕРБ трябва да се отърве от теглото на Дончев и да поеме държавата към светли бъднини с генерал Бойко Борисов!

166

Анонимен

преди 2 години

Прсти те от ГРОБ.Та вашата ТИКВА/Борисов/ сам си призна,че е много *** при тел.разговор с друга КРАТУНА /ДОНЧЕВ/

165

Само да ви светна

преди 2 години

Не, не съм имал предвид, че Путин ще открадне житото в световен мащаб. Това не съм го намеквал дори. Вменявате ми думи. По-добре не тълкувайте мненията ми, ако ще сте толкова себичен и параноичен... нямах нищо подобно предвид.