68

Анонимен

преди 2 години

Западът обвини Кремъл, че използва глада като оръжие = Русия обвини запача, че използва санкциите като оръжие

67

Майора

преди 2 години

Руденко , вие какво искате? Да си водите войно , да си завладявате каквото си искате и нищо да не се прави срещу вас , все едно че сте света вода ненапита! И Господ не позволява това , с вие нали сте много вярващи?

66

Анонимен

преди 2 години

"използва глада като оръжие" ... аха, сега вече се оказа, че ще има глад, така ли? Нали бяхме осигурени и пр.? Или под "ние" се имаше пред вид "ние, 1%-ърите, сме ок, вие останалите, се оправяйте!"

65

Анонимен

преди 2 години

Искат да вземат зърното на украинците и да ги оставят да *** от глад другата зима. Тогава ще кажат, че руснаците са виновни за глада.

64

До 64

преди 2 години

Не мисля че работи в тяхна вреда. Всеки един американец дължи 150 000$ на кредитори. На запада им трябват суровини, а суровините са в Русия, тя реши да прави като САЩ, която за да си купиш нефт трябва да си купиш първо долари. Е този път Русия казва ако искате нефт и газ плащате в рубли. Колко е цената на рубла-долар виж сам.

63

Тока

преди 2 години

Аз предлагам на желаещите да усетят как влияят санкциите на Русия. Престават да плащат за електрическа енергия защото ЕРП -то им начислява много такси, без да са си подсигурили друг източник на енергия. Същото е сега с Европа и България.

62

...

преди 2 години

епа то вече има клипчета в интермет от сателитно наблюдение където показват как руски кораби се товарят със ъкрайнско зърно, разбирай откраднали са го руснаците от новозавладените територии и се опитват това зърно да го изнасят от украйна! Така, че санкциите няма да се отменят!ощеповече че вие неможете да си го позволите това! Та така!

61

Анонимен

преди 2 години

До до 56/57 "Едно време в СССР нямаше кредитни институции, които да ти дават без покритие пари както в САЩ. В Русия вече има....мисли малко в коя година живееш." Това работи в посока обратна на това, което си мислиш .... Но то трябва и акъл де, не става само с русофилство :)

60

Анонимен

преди 2 години

Значите руснаците си признават, че те предизвикват тази криза. Поне за нещо да признаят накрая

59

Анонимен

преди 2 години

Русия може да продава на цял свят с 6 000 000 000 души , освен на европата и америката , 700 000 000 души.

58

БАНко

преди 2 години

ОЩЕ НЕЩО ОТ ВЧЕРА : ЗАПОРОЖКАТА АЕЦ ЩЕ ПРЕНАСОЧИ ПРОИЗВЕЖДАНАТА ЕЛ ЕНЕРГИЯ КЪМ РУСИЯ , А УКРАЙНА ЩЕ ЗАПЛАЩА С ДОГОВОР !!! СЛЕД ХЕРСОНСКА , СЕГА И ЗАПОРОЖКА ОБЛАСТ ИЗЛИЗАТ ОТ УКРАЙНА !!!

57

Анонимен

преди 2 години

Резултат от санкциите за сега не се вижда.Магазините им са пълни със стоки от враждебни страни,които *** необяснимо защо много харесват,но мразят запада настървено.По добре е флота на НАТО да влезе в Черно море и да оправи доставките.

56

до 56

преди 2 години

Едно време в СССР нямаше кредитни институции, които да ти дават без покритие пари както в САЩ. В Русия вече има....мисли малко в коя година живееш.

55

Анонимен

преди 2 години

До До54/55 Войната е без пари. Нищо де, така едно време доста народ беше "изненадан" от разпадането на СССР. :))))

54

До54

преди 2 години

За какво да пищат, прочети в ройтерс до края на годината имат да плащат 2 милярда само до април са постъпили по технисметки 23 милярда долара от повишените цени на горивата.

53

Анонимен

преди 2 години

До Санкции "Санкциите работят срещу Африка и Европа." Затова руснаците пищят. мхм. :))))

52

Санкции

преди 2 години

Санкциите работят срещу Африка и Европа. Хуманитарна криза в Африка ако не се доставят завените количества с соигурено плащане от ЕС на зърно от Укрйна и Русия. Украинците нямат възможност да изнесат нищо по море, Руснаците не могат да изнесат също щото има санкции и няма да им се плати за зърното. Цайт-Нот или падат санкциите или хуманитарна криза в Африка. Ама на САЩ и е през оная работа за Африка....

51

Шиби Риби

преди 2 години

Значи кво се оказва , че руснаците нямат нищо против да се товари зърно от Украйна, ама фашистите минирали пристанищата и това е невъзможно

50

Анонимен

преди 2 години

Санкциите скоро няма да паднат. :)

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Защо Украйна се забави с изнасянето на зърното ? .......... защото opките са блокирали украинските пристанища. Пиша го бавно, за да можеш да го проумееш.