8

Анонимен

преди 2 години

И как го налага тоя контрол?Ето да вземе за пример рафинерията Лукойл-Нефтохим която преработва петрол сорт Урал цената на който от началото на конфликта досега се движи в границите 70-78 долара за барел,в същият момент ни продава горива все едно че преработва петрол сорт Брент който е на цени над 110 долара,ама иначе имаме КЗП и ред други измислени лапачи по веригата!

7

Анонимен

преди 2 години

Тва няма да е много продуктивно . Трябва да се смята. У потребителя няма пари за да има икономика. Това означава фалити инфлация дълг и СПИРАЛАТА НА СМЪРТТА . Много от наще проблеми са заради фалита на запада но никой не говори за напускане на ЕС ту . Рибата се вмириса от към Брюксел и Вашингтон и смяна на губернатора няма да помогне .

6

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да си подаваш оставката ***?

5

СТИГА

преди 2 години

прах в очите на хората. Четете - в Германия 9 евро на месец за транспорт в цялата страна. Махайте сеееееее

4

Анонимен

преди 2 години

Колкото според тази лъжкиня мобилните оператори нямаше да увеличават таксите на тези които договорите не им бяха изтекли, а ги увеличиха. ОСТАВКА крушовишка селянко

3

zeus

преди 2 години

Не знам какво налага, ама в КЗП имам една жалба, която от три години отлежава със статус "Регистрирана".

2

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА на другарката Импексова - крадла и лъжкиня. Как можахте да допуснете тази да управлява България.

1

Анонимен

преди 2 години

Нинова... Минавай на минимална... Не бива по време на криза да получавате максимална... Особено след мерките които вкарахте... Минималната трябва да ви стига.