147

Евреканец

преди 2 години

к мазен такива като теб доведоха човечеството до гибел не се наядохте на алчнотията си ! Мор за вас бизнес политици богаташи !

146

Анонимен

преди 2 години

Иска преди да умре да орецака всичко, отдавна си го знаем, ако пуснат ядрена бомба съм сигурен че руснаците ще целят по подземните градове, няма как да не ги знаят къде са

145

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 2 години

Благодаря ти, г-н Шорош, за всичко което причини на Европа. Пожелавам ти рак на простатата.

144

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Имайте респект към евреите. Дали са ни нашия месия Йешуа. Без него щяхме да си останем тангристи, тъпанарионски печенеги, траки, даки, славяни и вугари.

143

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Соро е казал една велика истина и се оказва много добър психолог на съветската водеща мисъл, която унищожава всичко около себе си. Не случайно е свръхбога, а е, защото има акъл в главата и му сече пипето така, както трябва.

142

Анонимен

преди 2 години

Гледам тез дето 3 дни клечаха и се редиха да цунъът мощите сега дават и мнения за С.орос. Та вие не сте хора бе защо говорите. Въпросът е за какво ни е такава цивилизация в която негроидниятотпадъкл ще управлява света пиндодерастите дижжендърите и педо филийте ще са на почит за да не ги обидим ,а комунистите ще са вечните феодали във властта. Като Крушовишкият пругнил Корнелляк момента.

141

Исус от Назарет

преди 2 години

ти за кво се мислиш бе нищожество????

140

Анонимен

преди 2 години

Тоя стар човек доста неща е предвидил, не случайно е милиардер. Така че това което казва си заслужава вниманието.

139

Анонимен

преди 2 години

Ако не се раждаха такива като тоя, човечеството със сигурност ще оцелее.

138

анализатор

преди 2 години

До: номер 151 Е това ще стане, ама точно в шестък, на 31-ви февруари, на Кукувден! С други думи, както САЩ така и Израел ще съществуват още векове напред!За Русия не съм сигурен. Не знам.

137

българина

преди 2 години

най сигурният начин е израел изчезва и сащ се разпада, така светът ще оцелее със сигурност

136

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНАТА ЗАПЛАХА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО СИ ТИ ЮДА ИСКАРИОТСКА ,С.А.Щ. И ВСИЧКИ МИЛИАРДЕРИ ПОМИСЛИЛИ СЕ ЗА ГОСПОД. НАИ МЪЧИТЕЛНАТА СМЪРТ ЗА ВАС САТАНИ.ВИЕ НАКАРАХТЕ УКРАИНА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА РУСИЯ С ЧЛЕНСТВО В ТЕРОРИСТИЧНИЯТ СЪЮЗ НАТО.ВИЕ СНАБДЯВАТЕ УКРАИНА С ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ДА ПРОДЪЛЖАВА ВОИНАТА.РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ,А ВАС НЯМА ДА ВИ ИМА НА ЗЕМЯТА.СЛАВА ЗА ВЕЛИКА РУСИЯ.

135

Шорош

преди 2 години

Ще те сполетят вечни мъки, изчадие!

134

АК-47

преди 2 години

Махнете го този индивид. Прочетете, какво каза Хенри Кисинджър. А онова зелено човече след срещата си с Дуда буквално продаде или предаде остатъците от така наречената държава Украйна на Полша. Вкараха и законопроект. Та, чакам над Столична община да се е вее и полско знаме. Ама да почакат, че както е тръгнало, май ще свалят чуждите знамена.

133

Анонимен

преди 2 години

Рептил, ти и твоите приятели Родшилдови, вие сте ненужни на планетата.

132

Анонимен

преди 2 години

Какъв филантроп може да е най кръвожадния човек на света. Та той е един антихрист и сатана. Това ли е Филантропа мислех че бил гейтс бил Филантропа. Боже пази и от двамата. Дано отидат при Олбрайт при Бжежински и Бандера.

131

Анонимен

преди 2 години

Този ми е един, от най-отвратителлните хора на планетата. Скоро гледах, негово интервю в нета, със каква гордост разказва, как е съсипвал, финансовите системи на държавите. В това число и Русия, по същите правила,в африканските държави.Тук направи същото по Виденово време.

130

Анонимен

преди 2 години

Рептилите са се загрижили!

129

Анонимен

преди 2 години

Русия трябва да намери своя Соррос. Защото дори да спечели на фронта ще загуби информационната война. Виждам само един милиардер в Русия който може да изиграе успешна роля в антисоррос войната Военното изкуство явно не му се отдава особено но в словото е неговата сила и може да сломи сорросите.

128

Анонимен

преди 2 години

Всички там, в Давос, рептили и МИЗАНТРОПИ, човекомразци - в една ракета на Мъск и - към териториите на Марс! Няма друго спасение за Земята от провъзгласилите се за богове владетели на световното богатство, което са изсмукали от народите по света! Как човечеството позволи това да се случи? Та ние сме в световна война!? Въпрос на време е да ни пуснат атомните бомби и да отровят земята...