45

Joko

преди 2 години

В Гърция чадър с два шезлонга са 5 лв ( купуваш си едно кафе за 2,5 евра). При това кафето ти го носят "на крака" !

44

Ю

преди 2 години

В Гърция е на цената на фрапе или бира. При това ти се усмихват :)

43

Анонимен

преди 2 години

Баба Ви все на шезлонг и под чадър е била на плажа! Апропо - за Вашите баби не знам , но моята още 1926г. е била на плаж на Месемврия. Е, тогава таквиз чудеса не е имало , нооооо хората пак са си правили кефа. Извода - имАл-дал. 25 лв.

42

Димов

преди 2 години

Пак ще сме в Гърция, живот и здраве! Нито стотинка няма да похарча за тези алчни ненаситници!

41

Нямаш левче за WC ?

преди 2 години

Скъпо ти е на морето. Стой в панелката за най-евтино.

40

Анонимен

преди 2 години

който има ап на морето и знае къде са обезлюдените плажове не плаща на мутроконцесионерите за пясък и вода, които като природен ресурс трябва да са безплатни. това е кражба

39

КОй

преди 2 години

Елате да ме питате август как е в Испания, там съм и там ще продължа да почивам.Паля си количката, и не искам и да чувам за БГ море.

38

Бъця

преди 2 години

Тук някакви елементарци се напъват да ни убеждават колко е хубаво на гръцкото смотаноморие или пък на турското нищоморие. Затова и цялата дискусия.

37

Баровец

преди 2 години

Аз отивам на Малдивите, Баа Атолл. *** вас кво ви интересува, след като сте на ниво бунгало в Китен

36

БЪБ

преди 2 години

В Сенегал плажа е безплатен. Там никой няма да ви иска никакви пари за да стоите на плажа с или без чадър. Ходете там.

35

Дедо Поп

преди 2 години

Тия дето се прехласват по БългарскУту Бетономорие да ходят да почиват там.Тия които предпочитат гръцките или турските курорти... приятен и дълъг път. Няма нужда да се напъвате да убеждавате разхи мазохисти че вашия избор е по-добрия. И това лято всеки ще почива където е решил, а не където разни анонимни коментиращи го пращат. И щом сте започнали, да кажа и аз. Лятото предпочитам да почивам в планината . Хижа с басейн. Чист въздух. Тишина. Много бира и огромни скари. Прохлада... Това е МОЯ избор.

34

1212

преди 2 години

Не м. КОйто има кинти излишни да дава.

33

Бъця

преди 2 години

Докога гръцката туристическа мафия ще вилнее в Гърция?

32

Бъця

преди 2 години

Изгонете гръцките олигарси от гръцките курорти, гарантирайте правата на истинските туристи в Гърция, тогава можем да помислим да посетим вашата страна с цел туризъм.

31

анонимен

преди 2 години

махнете част от бетона ,съборете хотели, възтановете зеленината, тогава ще говорим

30

защо

преди 2 години

Малко статистика: плажна ивица - 366 000кв.м.; легла - 300 000; необходима площ на човек - 2кв.м./тяло до тяло/. Който може да смята - да смята.

29

БЪБ

преди 2 години

Всеки нормален човек когато чуе за почивка в Гърция изпитва непременното желание да повръща един час от отвращение. Българското море е на несравнимо по-високо ниво. При мюсюлмански в Турция на почивка не ходим.

28

От хората

преди 2 години

Тези луд-наха.И без пари не бих стъпил на морето.Много знаят,за това не се учат от гърци и турци ,дори една реклама няма свястна.Така не се прави бизнес.

27

До Бъця

преди 2 години

Ти *** в турция за да видиш какво се иказва истинска почивка! И евтина и се грижат за тебе! Не като тука а се чудиш в коя кръчма как и с колко ще те прецакат!? И да не знаеш дали след тази почивка детето ти няма пак да има някой стомашно чревен вирус!

26

Анонимен

преди 2 години

да си ги ползват , в Гърция за тези пари осен едно фрапе на плажа хапвам за обяд и Гирос