142

Анонимен

преди 2 години

Разликата между Русия и САЩ е, че Русия и без пари би ни давала газ, стига да сме в добри взаимоотношения. А Америка и с пари няма да ни даде. Видяхме какво стана с платените самолети.

141

Аууу Ле ле ле

преди 2 години

Ами НАШИТЕ САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ какво са? Ние като държава подкрепяща САНКЦИИТЕ какво правим? Това е също изнудване и намеса в делата на чужди държави.

140

Анонимен

преди 2 години

Какво енергийно изнудване. Не плащаме, както е по договор, значи газа спира.

139

g.venov

преди 2 години

а Нелче да не свършиха парите,че се появи пак с още по-големи тъпо...ий.а обясни защо е изнудване,като не плащаш ,не получаваш.престани с тия тъ..и статий,защото от ден на ден зле ама много зле.нали щяхме да ги съдим,а смеш..ице,кво стана,Русия ни се смее на акъла,а ние ръсим поредните глу..сти

138

Сега

преди 2 години

Това изнудване идва от вас бе пречки в живота ни

137

Анонимен

преди 2 години

Извинявайте,Ана като човешки същества,и пред себе си ще признаете,че чрез тази война Путин такова Маааата на Запада!-:)) Не може някакъв Задокеански Говедовъден,да " диктува" нещата в Моята Европа!-:)) Маааа ви Бледолики Задокеански Янки!!! До 10 коляно!!!!-:)))

136

11

преди 2 години

Бреей, а продажбата на газ без да може продавачът да си вземе парите си е завършена енергийна кражба. Тарикатите обаче им се спира кранчето и енргийната кражба става енергийно изнудване в *** европейски и хамерикански кpaтyни.

135

Анонимен

преди 2 години

ФАЩ,ЕС санкционират,демократично а Русия няма право да санкционира.Нали ще има алтернативни доставки .Чакаме да дойдат.

134

Бгг

преди 2 години

И какво от тази констатация ??? Трябва да ни стане по евтино и на по хубаво ли ??? Просто утешават идиoтите.

133

Анонимен

преди 2 години

Спирането на газа за Бълxapистан беше експеримент на брюкселските многополови. кирчо и компания бяха в ролята на опитни мишки. Е, опитът се оказа неуспешен - Русия спря газта. Италианците и гърците вече платиха по схемата на Путин...

132

Анонимен

преди 2 години

До Открито и без срам;Много хубава идея,но на практика неусъществима.Само в Германия има официално 40хил. американски войници,оръжия,самолети и т.н. и никога няма да позволят Европа да се развива самостоятелно.

131

Открито и без срам

преди 2 години

Аз като Европейски гражданин,на Най старият Континент Европа! Открито Призовавам " ЕС" Да преустанови всякакви Взаимоотношения с Америка! И Започне Истинска политика в Просперитета на Европа! Нито съм длъжен! Нито ме интересува какво искала Америка! За мен лично е важно ЕС каква политика "предлага"! За сега Никаква,защото е свързана със САЩ! Ако е нужна " реформа" в ЕС Ще я направим! Но не Желая Моята Европа,да има " съвместни действия" със САЩ!! Европейски решения очаквам вече!!!!

130

Анонимен

преди 2 години

ЕС и Америка откраднаха от Русия 600 милиарда долара,а сега реват.Не разбирам защо Путин още ги търпи тези ***.Но зимата идва,тогава ще ги видим евроджендърите как ще реват,но лошото е,че ние сме зависими(продадени) от тях.

129

Ото Ф.Бисмарк

преди 2 години

,,С един милион щика може да направиш всичко, освен да седнеш на тях. т.е. не може войската да крепи трона на монарха.''

128

Анонимен

преди 2 години

Путин ще умре в недела 12 часа

127

Стига рев

преди 2 години

Газа от САЩ е по евтин и по калоричен от руския

126

Анонимен

преди 2 години

Никой няма нужда от Русия. Танкерите с газ от САЩ са на 2000км

125

Анонимен

преди 2 години

До StarТи гаргара ли си правиш или си друсал?

124

Ами авантата свърши

преди 2 години

Сиренето вече е с пари... селските тарикатлъци не минават!!!Не може да стиснеш и да пръцнеш!!!

123

смях

преди 2 години

Тези са видели колко е умствения капацитет на нашите управляващи и сега само им 'повдигат перушината'. А ПК и компания хич не разбират майтапа и само се дуят.